bet katrā ziņā arī ja attaisīja paciņu, viņiem nevajadzēja viņas sākt nēsāt, jo ja neesiet pasūtījušas tādas lietas un neviens no radiem arī dāvanas nesūta, tad vajadzēja noskaidrot kas tā ir par paciņu..
Piekrītu, varbūt tas, ka viņi tās drēbes sāka valkāt, nebija pareizi. Bet nu tomēr, varbūt padomāja, ka dāvana. Neviens jau nepateica, ka tā paciņa ir tava un diez vai viņi bija informēti iepriekš, ka tu gaidi paciņu. Tas bija pārpratums.
Tagad rodas jautājums, kam tad ir domāts telefons, e-pasts, internets?
bet uz paciņas nebija ne vārds ne uzvārds, ja būtu uzvārds tad varētu domāt ka kāda no radiem, bet šeit tiki mantas maisā kuru atnesis nepazīstams vīrietisViņa tētis atdeva viņiem, bet pats puisis, neko man neteica, jo domāja, ka paciņa ir nonākusi pie manis, bet kā sāku interesēties, tā izrādās, ka pie radiem. :P
vienīgais ko vainot vari ir tas starpnieks. Iedod nevis tev bet radiem, pluss vēl nepaziņo tev ka atdevis citiem lai vari pabrīdināt radus.
Pat ja nezin par to visu, tik un tā uz kāda pamata tiek ņemtas un vilktas svešas drēbes?
Piekrītu!
Bet tik pat ļoti iebilstu: vai mana māja ir kaut kāda bezmaksas lupatu noliktava?
Es celtu pretenzijas pret piegādātāju, nevis radiem.