Ko dāvināt?

10 gadi
Reitings 11083
Reģ: 18.08.2014
Sveikas meitenes.
Gribētos dzirdēt Jūsu viedokli, man ar puisi pēc kāda laika būs 2 gadu jubileja, viss iet ļoti jauki un forši, tapēc gribētos kaut ko īpašu uzdāvināt viņam.
vienmēr esmu kaut ko pati meistarojusi vai iztikusi ar kratīvām idejām, bet šoreiz iztēle apsīkusi.
Gribētos dzirdēt ko jūs saviem vīriešiem esat dāvinājušas? Ko ieteiktu man? Gribētos ktko interesantu, jo zinu, ka viņš man ar ir ko jauku ieplānojis.
25.08.2014 20:13 |

10 gadi
Reitings 11083
Ir vērts par to padomāt, paldies par padomu Sintija_sk ;)
25.08.2014 23:05 |

Reitings 9
Reģ: 07.03.2013
sveikas, kur Rīgā taisa foto puzles? un cik tas apm maksā? un kados izmeros ir iespejams dabut?
25.08.2014 23:09 |

10 gadi
Reitings 11083
Paskaties šeit, http://www.picturehappy.lv/lv/ kuru ielika Sigule šeit, vrb būs.
25.08.2014 23:13 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
neapdāvinam viens otru kopā būšanas jubilejās. Vnk kopā kaut ko citu tajā dienā padaram. Kāds restorāns,kāda šampja vai viskija glāze vakarā,nekas vairāk. Laikam vairs nav tas vecums.
26.08.2014 01:57 |

Reitings 176
Reģ: 17.07.2012
Mēs arī stipri nesvinam tos kopābūšanas gadus,bet pa kaut kādiem nieciņiem noteikti ir) esmu dāvinājusi rāmīti ar mūsu foto(joprojām uz viņa galda stāv) un mīlestības vēstuli,jo blakus bij Valentīndiena,un saldumus,jo viņam ļoti garšo :-)
Vēl esmu dāvinājusi saldumus pudelē,visādas mazas končiņas,viņam patika:-)
26.08.2014 16:51 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
par savu kopābūšanas sākumu uzskatām Z-svētkus, tāpēc vienīgais kā to atzīmējam - aizejam uz Z-sv.koncertu (katru gadu Ķīpsalā). Nekā citādi neapdāvināmies..

bet tāpat iepriecinot, esmu dāvinājusi - galda spēles, gaisa pūķi, piknika grozu, termo krūzi, kreklus (izejamos) arī T-kreklus, "Love is.." košlenes, saldumus utt.. visu nevar atcerēties! :)

un tas parasti notiek tā dabiski - ieraugi un zini ka vajag! :)
26.08.2014 17:05 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Mēs, par cik esam attiecību sākumā, katru mēnesi mūsu datumā kaut ko izdomājam - tad kaut kur aizbraucam, tad kaut kādu nieciņu viens otram sarūpējam utt. Varbūt, ka tas arī ir bērnišķīgi, bet kāpēc gan ne, ja mums tas patīk, sagādā prieku un tās tiešām būs patīkamas atmiņas nākotnē ? Tāpēc, ka Aijai un citām domāšanā aprobežotām indivīdēm tas neiet pie sirds ? Da labi.

+++
mums jau septītais gads kopā iet, un tāpat atzīmējam visas gadadienas un daudzus citus, mums diviem nozīmīgus svētkus. Manējais arī nav nekāds romantiķis, bet viņš zina, ka man tas ir svarīgi un neiebilst. Tas viss padara ikdienu interesantāku un kopā būšanu mīļāku.
Nesen lasīju vienu rakstu par pāri, kam jau ap 40 un kas ir kopā jau aptuveni 20 gadus, viņi palīdz pārvarēt dažādas krīzes pāriem, kam sašķobījušās attiecības. Un viņi katru mēnesi savā kāzu datumā jau 20 gadus kaut ko īpašu dara, turklāt vēl apdāvina viens otru, dāvinot kaut ko, kas saistās ar rozēm, jo tās ir viņu attiecību simbols. Es ticu, ka šāda uzmanības pievēršana otram, piedomāšana pie otra un attiecībām tikai stiprina laulību/attiecības.
26.08.2014 17:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits