Nu, redz, Aija, es biju domājusi normālus kreklus, maikas vai T-kreklus no normāliem veikaliem. Šķita, ka pietiekami skaidri paudu savu nostāju pret aprakstītām maiciņām, foto albumiem un kartiņām.
To, ka MĒS kā pāris nesvinam tādas pirmās tikšanās, pirmā skūpsta, pirmās reizes gadadienas - arī jau minēju.
Ja šis uz mani attiecināts -
Tad nav ko "svineet" un davinaat bēbīšu lietas = krekliņus, foto, laaciishus utt.. Iedod buču, apsveic un miers, ja tik loti gribas.
tad, nē, arī "bēbīšu lietas" viens otram nedāvinam.
P.S.
Viņš man bieži uz dzimšanas dienām, vārda dienām uzdāvina tikai puķes ar kādu konfekšu kasti vai vīna pudeli, jo viņam patīk dāvināt praktiskas dāvanas un ja viņš nezin ko dāvināt, tad nedāvina neko. (varat neteikt par smaržām vai rotaslietām, jo viņš zin, ka man parasti nekas nepatīk, tāpēc nemaz neriskē ar tādām lietām) Un, jā, viņam nepatiktu naudu lieki izmest. Es to pieņemu un man tas patīk, jo reizēs, kad viņš man kaut ko uzdāvina, tad tas tiešām ir pārsteigums (nevis pārsteigums, ka vispār kaut ko uzdāvināja, bet tiešām pārsteidzoši labi viņam izdodas uzķert to, ko man vajadzētu un nopirkt tā, ka nav kur piesieties).
Es arī vados pēc tā paša principa un labāk pagatavoju kaut ko garšīgu, neierastu, vai arī kopā aizejam, aizbraucam kaut kur, kur ilgi nav būts. Jums,
Laura, ieteiktu ieviest tādu pašu politiku, jo, manuprāt tā ir labāk, vienkāršāk un ērtāk nekā sēdēt mēnesi un domāt kādu figņu lai viens otram uzdāvina. :)
Bet tomēr saprotu, ka 16 gados tas viss ir savādāk un, ja finanses nav tik spīdošas, tad kaut kā jau ir jāizlīdzas, ja tiešām abiem tā gadadiena ir tik īpaša.