Ko dāvināt?

10 gadi
Reitings 11083
Reģ: 18.08.2014
Sveikas meitenes.
Gribētos dzirdēt Jūsu viedokli, man ar puisi pēc kāda laika būs 2 gadu jubileja, viss iet ļoti jauki un forši, tapēc gribētos kaut ko īpašu uzdāvināt viņam.
vienmēr esmu kaut ko pati meistarojusi vai iztikusi ar kratīvām idejām, bet šoreiz iztēle apsīkusi.
Gribētos dzirdēt ko jūs saviem vīriešiem esat dāvinājušas? Ko ieteiktu man? Gribētos ktko interesantu, jo zinu, ka viņš man ar ir ko jauku ieplānojis.
25.08.2014 20:13 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
jo mēs esam pozitīvi, daudz jokojamies, smejamies :)
viss kas viņam patīk, fuck ir jau... vai maxā nereālas summas :D
25.08.2014 20:48 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Ja dāvini vīrietim rokaspulksteni, tad tam jābūt dārgam un labam, ja tādu nevari atļauties, tad labāk nevajag.
++

jo mēs esam pozitīvi, daudz jokojamies, smejamies
Nu un? Neesi aizdomajusies, ja juus svinat tadas jubilejas, tad cilveks varetu gribet ari ko nopietnu, nevis atkal smiet.
25.08.2014 20:51 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
es labak zināšu :D
25.08.2014 20:52 |

Reitings 3467
es labak zināšu
Tad ari pati domaa un nejautaa padomu forumaa, ja visu tik labi zini.
25.08.2014 20:56 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Aija, kā lai es zinu kur viņš ies ar to kreklu? Ieteicu variantus, kuri nav tie dārgākie, bet tomēr ir noderīgāki par kartiņu ar "orģināliem" tekstiem.

Izsaku savu ideju, kura, manuprāt ir visvienkāršākā gadījumā, ja mēs atzīmētu tādas gadadienas.

JO es savam droši varu drēbes dāvināt. Pašam viņam nekad nekas veikalā nepatīk, bet kad esmu nopirkusi, tad nost nevelk. Viņš vienmēr ir priecīgs par kaut ko garšīgu tāpēc būtu priecīgs par garšīgu kūku un mūsu iemīļotajiem kokteiļiem. Katru dienu tāpat vien nedzeram un kūkas arī netaisu viņam!

Var jau dāvināt arī smaržas, krēmus vai jaunu bārdas mašīnu.. manuprāt, vīriešiem patīk praktiskas dāvanas. Vismaz maniem ģimenes vīriešiem tādas patīk.

Man cerams tagad nebūs jānoskaidro autores partnera tips, vecums, ieņemamais amats un citi viņa privātās un sabiedriskās dzīves paradumi, lai kaut ko drīkstētu ieteikt?!!!

Būtu interesanti dzirdēt arī tavus ieteikumus, Aija! :)
25.08.2014 21:13 |

Reitings 1277
Ja tev vieglāk ap sirdi paliek, tad varu viņam uzdāvināt arī ceļojumu, bet nedomāju, ka šeit visām meitenēm derēs šāda veida ieteikums! :D
25.08.2014 21:14 |

Reitings 3467
Aija, kā lai es zinu kur viņš ies ar to kreklu? Ieteicu variantus, kuri nav tie dārgākie, bet tomēr ir noderīgāki par kartiņu ar "orģināliem" tekstiem.

Jaa, LOTI originaali daavinaat kaut kaadus kreklus ar super-duper uzrakstiem. Neviens normals chalis ar tadiem no maajas aaraa neraadiisies :D Ja runa par kvalitativiem firmas krekliem, tad cita runa, bet nedomaju, ka tu tos domaji sava saakuma ierakstaa...

Būtu interesanti dzirdēt arī tavus ieteikumus, Aija!
Mees taadas beernu padariisanas nesvinam un ari pirms kaazaam neko neesam viens otram daavinaajusi. Kaazu jubilejaas braucam celojumaa.

Ja tev vieglāk ap sirdi paliek, tad varu viņam uzdāvināt arī ceļojumu, bet nedomāju, ka šeit visām meitenēm derēs šāda veida ieteikums!
Tad nav ko "svineet" un davinaat bēbīšu lietas = krekliņus, foto, laaciishus utt.. Iedod buču, apsveic un miers, ja tik loti gribas.
25.08.2014 21:23 |

10 gadi
Reitings 11083
Paldies par ieteikumiem Sintija_sk . :)
25.08.2014 21:23 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Mēs šādās kopā būšanas gadadienās/pusgadadienās neko nedāvinām viens otram, bet kaut kā savādāk atzīmējam. Kad palika gads, tajā dienā aizbraucām uz foršu picēriju, papusdienojām. Vakarā jaukā vietā pie upes iedzērām šampānieti un tā.

Mums ir praktiski tā pat. Tikai drauga mamma mums abiem uzdāvināja gardu šokolādi, jo nākošajā (vai tajā pašā) dienā pie viņas aizgājām ciemos. Tūliņ svinēsim jau 2 gadu jubileju un iesim uz kādu kafejnīcu pavakariņot vai arī mājās pati kaut ko garšīgu pagatavošu. Dāvanas lai paliek lielākiem svētkiem, piemēram, Ziemassvētkiem un dzimšanas dienām.
25.08.2014 21:27 |

10 gadi
Reitings 11083
Kristiine , bet ko parasti dāvinat viens otram uz lielākiem svētkiem? kā esi iepriecinājusi savu puisi?
25.08.2014 21:29 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Cenšamies dāvināt praktiskas lietas vai kaut ko tādu, kas mums abiem var sagādāt prieku. Piemēram, vienos Ziemassvētkos uzdāvināju viņam labas čības, jo tajā laikā viņš nāca tikai ciemos pie manis un sūdzējās, ka grīda ir auksta, un mums abiem slidošanu slidotavā.
25.08.2014 21:36 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Esmu dāvinājusi albumu, hronoloģiskā secībā saliekot mūsu foršākās, interesantākās un smieklīgākās bildes, laikam manējais ir dīvains, bet viņam tas patika, arī tas, ka bildes ir vienkopus, nav jāmeklē datora mapītēs utt. Ir dāvināti vēl kādi nieciņi, bet tagad uzskatu, ka labāk kopā būšanas dienu pavadīt vienkārši kopā, kaut kur aizbraukt vai arī mājās, pēc darba kaut kur iziet, pavakariņot, ko arī esmu ieplānojusi mūsu četru gadu kopā būšanas dienā. Dāvanas, lai paliek citiem svētkiem :)
25.08.2014 21:44 |

Reitings 41
Reģ: 23.07.2012
Aija, abi esam pieauguši cilvēki un viens otru cenšamies iepriecināt ar viss kaut ko mīļu, romantisku un foršu, tādu, kas paliks atmiņā arī pēc vairākiem gadiem. Ja Tev čipsi un alus skaitās dāvana jubilejā vai gadadienā, tad tas ir skumji ! Mēs tādas lietas ikdienā pērkam veikalā. Un teikt, ka, ja puisim patīk romantika, tad viņš nav normāls vecis, ir viena no stulbākajām lietām, ko esmu dzirdējusi.
25.08.2014 22:40 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Man arī jādomā, tikai uz 7 gadiem, bet vairs nav ne jausmas, jo esmu jau idejas izsmēlusi uz gadadienām, vārda vai dzimšanas dienām. Kaut kur iziešana atkrīt, tad nu nezinu, ko nedārgu dāvināt. Laikam izlīdzēšos tiešām ar labu izlejamo alu. :)

Uz gada dienām esmu dāvinājusi koncerta biļetes vai vienkāršu pasēdēšanu mājas ar šampi un uzkodām.
25.08.2014 22:45 |

Reitings 41
Mēs, par cik esam attiecību sākumā, katru mēnesi mūsu datumā kaut ko izdomājam - tad kaut kur aizbraucam, tad kaut kādu nieciņu viens otram sarūpējam utt. Varbūt, ka tas arī ir bērnišķīgi, bet kāpēc gan ne, ja mums tas patīk, sagādā prieku un tās tiešām būs patīkamas atmiņas nākotnē ? Tāpēc, ka Aijai un citām domāšanā aprobežotām indivīdēm tas neiet pie sirds ? Da labi.
25.08.2014 22:47 |

10 gadi
Reitings 11083
Aija, abi esam pieauguši cilvēki un viens otru cenšamies iepriecināt ar viss kaut ko mīļu, romantisku un foršu, tādu, kas paliks atmiņā arī pēc vairākiem gadiem. Ja Tev čipsi un alus skaitās dāvana jubilejā vai gadadienā, tad tas ir skumji ! Mēs tādas lietas ikdienā pērkam veikalā. Un teikt, ka, ja puisim patīk romantika, tad viņš nav normāls vecis, ir viena no stulbākajām lietām, ko esmu dzirdējusi.

Pilnīgi piekrītu, ar tām mīļajām dāvaniņām savu ikdienu padaram jaukāku.
25.08.2014 22:48 |

Reitings 41
Laura, fotogrāmatu pati netaisīšu, nepatīk un nesanāk man rokdarbi, tāpēc esmu jau izveidojusi šeit http://www.picturehappy.lv/lv/ :)
25.08.2014 22:50 |

Reitings 786
Reģ: 02.03.2014
Noteikti organizētu kādu aktīvo atpūtu. Piemēram, braucienu ar kvardracikliem. Jeb relaksāciju S.P.A ar pirti, un vakarā sūktu kopā aliņu, pēc pirts. Visu ko,izņemot albūmus, mīkstās rotaļlietas, sveču vakaru, vai citas tīņu izklaides.
25.08.2014 22:51 |

10 gadi
Reitings 11083
Sigule ideja patīk un piemēri izskatās jauki, iespējams kādreiz pašpikošu, heh.
25.08.2014 22:53 |

Reitings 1277
Nu, redz, Aija, es biju domājusi normālus kreklus, maikas vai T-kreklus no normāliem veikaliem. Šķita, ka pietiekami skaidri paudu savu nostāju pret aprakstītām maiciņām, foto albumiem un kartiņām.
To, ka MĒS kā pāris nesvinam tādas pirmās tikšanās, pirmā skūpsta, pirmās reizes gadadienas - arī jau minēju.

Ja šis uz mani attiecināts -
Tad nav ko "svineet" un davinaat bēbīšu lietas = krekliņus, foto, laaciishus utt.. Iedod buču, apsveic un miers, ja tik loti gribas.

tad, nē, arī "bēbīšu lietas" viens otram nedāvinam.
P.S.
Viņš man bieži uz dzimšanas dienām, vārda dienām uzdāvina tikai puķes ar kādu konfekšu kasti vai vīna pudeli, jo viņam patīk dāvināt praktiskas dāvanas un ja viņš nezin ko dāvināt, tad nedāvina neko. (varat neteikt par smaržām vai rotaslietām, jo viņš zin, ka man parasti nekas nepatīk, tāpēc nemaz neriskē ar tādām lietām) Un, jā, viņam nepatiktu naudu lieki izmest. Es to pieņemu un man tas patīk, jo reizēs, kad viņš man kaut ko uzdāvina, tad tas tiešām ir pārsteigums (nevis pārsteigums, ka vispār kaut ko uzdāvināja, bet tiešām pārsteidzoši labi viņam izdodas uzķert to, ko man vajadzētu un nopirkt tā, ka nav kur piesieties).

Es arī vados pēc tā paša principa un labāk pagatavoju kaut ko garšīgu, neierastu, vai arī kopā aizejam, aizbraucam kaut kur, kur ilgi nav būts. Jums, Laura, ieteiktu ieviest tādu pašu politiku, jo, manuprāt tā ir labāk, vienkāršāk un ērtāk nekā sēdēt mēnesi un domāt kādu figņu lai viens otram uzdāvina. :)
Bet tomēr saprotu, ka 16 gados tas viss ir savādāk un, ja finanses nav tik spīdošas, tad kaut kā jau ir jāizlīdzas, ja tiešām abiem tā gadadiena ir tik īpaša.
25.08.2014 23:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits