Es taču lūdzu nesmietiesTad nenodarbojies ar lietam, par kuru iznakumu tev nav sajeegas.
Un sorry, bet ne uz ko citu kā uz pieņēmumiem par to, kā varētu būt, balstīties nevaru. Man nav tādas pieredzes.
man kaut kā tomēr šķistu pareizāk arī aprunāties ar savu partneri, ko viņš vēlas - vai būtu gatavs šobrīd kļūt par tēvu vai tomēr attiecības un paši tam vēl nav gatavi..tas tā loģiski būtu, manuprāt, ja vien tas nebija gadījuma sakars un bērnu vēlies audzināt viena. Ģimenes plānošanai būtu jābūt kopīgam lēmumam.
Meitenes, kuras liek tos "ha-ha-ha" gifus, Jums nav nekadas saprasanas par sievietes ciklu. Jā, kalendārā metode nav tā drošākā, bet pēc tās skatoties mēnešreižu laikā stāvoklī nevajadzētu palikt.
Vakar seksa laikā saplīsa prezervatīvs, tad nu visi labumi nonāca manī. Bija mēnešreižu otrā diena. Kad varu veikt grūtniecības testu? Pēc seksa visu tur, lejā, mazgāju, cik spēka, bet nu tas laikam vairāk smieklīgi, nekā noderīgi, lai nepaliktu stāvoklī
Cik liela iespēja ir palikt stāvoklī?

Meitenes, baigi ņirgājaties par meiteni. Varbūt meitene jauna un vēl daudz ko nezin. Gan jau visas kādreiz uzdevušas kaut kādā momentā līdzīgi muļķīgu jautājumu ,heh
Meitenes, kuras liek tos "ha-ha-ha" gifus, Jums nav nekadas saprasanas par sievietes ciklu. Jā, kalendārā metode nav tā drošākā, bet pēc tās skatoties mēnešreižu laikā stāvoklī nevajadzētu palikt.
Lai gan es arī iedzertu AK.