Saplīsa prezervatīvs/stāvoklī?

10 gadi
Reitings 631
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, meitenes, lūdzu, nesmieties, bet, ja Jums ir pieredze, padalieties ar info...
Vakar seksa laikā saplīsa prezervatīvs, tad nu visi labumi nonāca manī. Bija mēnešreižu otrā diena. Kad varu veikt grūtniecības testu? Pēc seksa visu tur, lejā, mazgāju, cik spēka, bet nu tas laikam vairāk smieklīgi, nekā noderīgi, lai nepaliktu stāvoklī :)
Cik liela iespēja ir palikt stāvoklī?
25.08.2014 14:08 |

Reitings 241
Reģ: 31.03.2014
Ak nu beidzoet pārspīlēt AK kaitīgumu, turklāt lasot lietošanas instrukciju nav rakstīts, ka nedrīkst biežāk kā vienu vai 2 reizes gadā dzert!!! Ir rakstīts, ka nebūtu pieļaujams vairak kā vienu reizi viena cikla laikā! Turklāt AK sastāvā ir 2-3 mēnešu "parasto" OK deva, tā ka parēķinot sanāk, ka gada laikā tu idzer pat reāli 6 AK devu dzerot OK. Un tikai nevajag tgd sākt stāstīt cik OK ir kaitīgi un visas paliek resnas un neauglīgas.
Nepopularizēju AK, bet labāk AK, nekā aborts. Šajā gadījumā, ja sieviete ir gatava bērnam, tad protams, lai nedzer, bet gaida nākošās MR, būs vai nē.
25.08.2014 18:34 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Man bija lidzigi.
Tikai un vienigi avarijas kontracepcija!
Nevajag risket.
25.08.2014 18:41 |

Reitings 145
Reģ: 05.06.2013
man kaut kā tomēr šķistu pareizāk arī aprunāties ar savu partneri, ko viņš vēlas - vai būtu gatavs šobrīd kļūt par tēvu vai tomēr attiecības un paši tam vēl nav gatavi..tas tā loģiski būtu, manuprāt, ja vien tas nebija gadījuma sakars un bērnu vēlies audzināt viena. Ģimenes plānošanai būtu jābūt kopīgam lēmumam.
25.08.2014 21:40 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Es taču lūdzu nesmieties
Un sorry, bet ne uz ko citu kā uz pieņēmumiem par to, kā varētu būt, balstīties nevaru. Man nav tādas pieredzes.
Tad nenodarbojies ar lietam, par kuru iznakumu tev nav sajeegas.
25.08.2014 21:43 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
man kaut kā tomēr šķistu pareizāk arī aprunāties ar savu partneri, ko viņš vēlas - vai būtu gatavs šobrīd kļūt par tēvu vai tomēr attiecības un paši tam vēl nav gatavi..tas tā loģiski būtu, manuprāt, ja vien tas nebija gadījuma sakars un bērnu vēlies audzināt viena. Ģimenes plānošanai būtu jābūt kopīgam lēmumam.

++
25.08.2014 21:46 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Paga, meitene "tur visu mazgaaja" utt, izklausaas galiigi jauna. Bet taa kaa nekas nebuutu pret beernu, vai ne? Vai liidzautoram arii nekas nav pretii? Un vai abi speesiet beernu gan pieskatiit, gan materiaali nodroshinaat, neuzgruuzhot laimiigajiem vecvecaakiem uz kakla?

Kaut kaa neizklausaas. Un iipashi gudrajaam, nevajag te apeleet pie avaarijas kontracepcijas biistamiibas. No tamponiem var iestaaties toksiskaa shoka sindroms, matu kraasoshana izraisa veezi un no pretsaapju liidzekljiem vispaar var nomirt, shausmas, kaa dziivot? Laikam uzreiz jaapakaras. Avaarijas kontracepcija ir nekas, saliidzinot ar to beernu tuukstoshiem, kurus daargie radiitaaji nespeej normaali uztureet.
25.08.2014 21:51 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vienkārši biju dzirdējusi, ka MR tā kā ir drošī, ka stāvoklī nepaliksi...

25.08.2014 21:56 |

Reitings 17203
Es arī dzirdēju no kaimiņu puikas ka bērni kāpostos rodas, ejam meklēt?

Bet pa nopietnam tad piekrītu ka vajag sākumā apspriest ar partneri vai viņš būtu gatavs bērnam, ja nē, tad labāk AK un miers, ja vien protams pati nevēlies paturēt bērnu ja tāds būs.
25.08.2014 21:59 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Meitenes, baigi ņirgājaties par meiteni. Varbūt meitene jauna un vēl daudz ko nezin. Gan jau visas kādreiz uzdevušas kaut kādā momentā līdzīgi muļķīgu jautājumu ,heh :)

Es gan smējos, kad man mamma stāstīja par savu draudzeni. Viņai kādi 30 gadi!!! jau bija un manai mammai jautājusi "Ja viņš uz nabas beidz ,nevar palikt stāvoklī, nevar kaut kā caur nabu izurbties vēderā kaut kas nonākt? " :D:D:D
25.08.2014 22:05 |

Reitings 619
Reģ: 09.10.2012
Meitenes, kuras liek tos "ha-ha-ha" gifus, Jums nav nekadas saprasanas par sievietes ciklu. Jā, kalendārā metode nav tā drošākā, bet pēc tās skatoties mēnešreižu laikā stāvoklī nevajadzētu palikt.
Lai gan es arī iedzertu AK.
25.08.2014 22:25 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Panda - bet priekš kam zīlēt būs/nebūs? Tā var darīt, ja bērnu grib, bet speciāli neplāno. Ja negrib, nav ko riskēt. Un tas, ka meitene centusies kaut ko skalot vien jau parāda to, cik maz zin.
25.08.2014 22:31 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Meitenes, kuras liek tos "ha-ha-ha" gifus, Jums nav nekadas saprasanas par sievietes ciklu. Jā, kalendārā metode nav tā drošākā, bet pēc tās skatoties mēnešreižu laikā stāvoklī nevajadzētu palikt.

šeit gan prasās pēc ''ha-ha'' gifa
25.08.2014 22:32 |

Reitings 786
Reģ: 02.03.2014
Vakar seksa laikā saplīsa prezervatīvs, tad nu visi labumi nonāca manī. Bija mēnešreižu otrā diena. Kad varu veikt grūtniecības testu? Pēc seksa visu tur, lejā, mazgāju, cik spēka, bet nu tas laikam vairāk smieklīgi, nekā noderīgi, lai nepaliktu stāvoklī
Cik liela iespēja ir palikt stāvoklī?

Ē, liela iespēja.
25.08.2014 22:38 |

Reitings 17203
Meitenes, baigi ņirgājaties par meiteni. Varbūt meitene jauna un vēl daudz ko nezin. Gan jau visas kādreiz uzdevušas kaut kādā momentā līdzīgi muļķīgu jautājumu ,heh

Pati neesmu baigi "vecā", bet nu ir tomēr mazliet smieklīgi.

Lai gan es arī iedzertu AK.

Nu lūk, itkā saki ka kalendāra metodi var izmantot(Personīgi es to neuzskatu par aizsargāšanās veidu, tas tik noildzina ieņemšanas procesu), bet tomēr ar dzertu AK autores vietā, tā lūk normāli būtu rīkoties nevis gaidīt un zīlēt, būs vai nebūs. Man ar reiz prezervatīvs plīsa, nebija nekādas runas, viens uz otru paskatījāmies, sapratām ka vel nav īstais laiks un iedzēru AK. No problems, no stress.
26.08.2014 10:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)