Ļoti uzpūst un dramatizēts stāsts, lai pataisītu sevi cietēja lomā. Sievietei, kura pirms bērna piedzimšanas strādājusi normālu darbu, valsts attiecīgi arī maksā, pie tam, tas vēl ir arī otrais bērns, kurš līdz noteiktam vecumam saņem lielāku naudiņu.
Kas tas par vīru, kurš kā idiots tup darbā, kurā viņam neko nemaksā. Vīrs trādā smagu darbu, attiecīgi vajag arī labi paēst, bet taipat laikā, projektu nav un algu nesaņem. Viņš ko, tur tualetes švabrē uz rokām nostājies?
Dārzeņi nav dārgi, pie tam, ja pārvācas uz kādu mazpilsētu, kur es pačekoju var pat tīri feinus dzīvokļus par 100 jevrikiem īrēt :D, tad nav problēma nodrošināt bebeli arī ar pamperiem un vecāko ar valsts apmaksātu bērnudārzu, jo mazpilsētās bērnu vietas BD pakaļ met, kā arī ar normālu paiku. Var veikalā strādāt par krāvēju, kā ju te kāda minēja utt, māte var piepelnīties arī mājās, ļoti daudzas to iemanās darīt. Laukos sadraudzēties ar kādu tantuku, kurai izslaukt govi un par to saņemt pusspaini piena un no otra tantuka spainīti tomātu, nav liela bēda. Pati esmu tā darījusi, viens otram palīdzot.
Kā arī humpalās var visādas pērles atrast, jāprot tikai meklēt. Vajag gribēt, kaut ko mainīt un tad arī tas viss mainīsies, nevis tikai čīkstēt un rakstīt soc. portālos, cik es slikti dzīvoju..