Es ievēroju kasieres un vienmēr viņas pasveicinu, pat ja viņām nav omas to darīt. Cilvēcīgi.
un nakamaja reize nebus ne runas par labu galdinu...
... ekstra servisu...
... vai jebkadu citu pakalpojumu arpus absolutas normas.
mazliet ne par tēmu, bet tomēr par tēmu- es esmu laipna vienmēr pret pārdevējām un vienmēr sasveicinos,pasaku paldies utt..bet esmu ievērojusi vienu puisi Maximā pie kases,kas reāli sēž kā mēms...ne labrīt, ne summu nosauc, ne visu labu, neko...noskenē preces un sēž...es biju manāmā šokā.
okej, laipnība ganjau nav obligāts pasākums, bet vai summa nav jānosauc? es mož bez brillēm neredzu ekrānā.
bet vai summa nav jānosauc?
mazliet ne par tēmu, bet tomēr par tēmu- es esmu laipna vienmēr pret pārdevējām un vienmēr sasveicinos,pasaku paldies utt..bet esmu ievērojusi vienu puisi Maximā pie kases,kas reāli sēž kā mēms...ne labrīt, ne summu nosauc, ne visu labu, neko...noskenē preces un sēž...es biju manāmā šokā.
okej, laipnība ganjau nav obligāts pasākums, bet vai summa nav jānosauc? es mož bez brillēm neredzu ekrānā.
Maximās nereti strādā cilvēki ar dažādiem fiziskiem (un ne tikai) defektiem, tāpēc to nevajag uzreiz norakstīt uz nepieklājību.
Redz paeeda kaads par 30 euro,bet atstaaja tikai 1 euro,tad sanaak,ka ja es esmu izvelejusies reizi pus gadaa sevi palutinaat paest dargak,es tapat to nedrikstu darīt, jo man nebus pienacigi liela chaja,ko atstat viesmilei?
Ekstra serviss ir tad, kad tiek doti edienu ieteikumi, ieradits galdins ar labu skatu ( vai ari atri noorganizets , ja vieta ir pilna) u.tml. Bet laikam lieki to teikt, jo tadas iestades, kuras tas ir no svara, tu drosi vien neapmekle, Robert. :)
par viesmīli tiešām nevar strādāt kurš katrs. Ir,
Ekstra serviss ir tad, kad tiek doti edienu ieteikumi, ieradits galdins ar labu skatu ( vai ari atri noorganizets , ja vieta ir pilna) u.tml.Taa jau ir,kaviars galdinjam ar skatu uz kaadu celtni buus negarshiigaaks nekaa tam,kuram skats ir uz juuru. :(
Taa jau ir,kaviars galdinjam ar skatu uz kaadu celtni buus negarshiigaaks nekaa tam,kuram skats ir uz juuru.