Ēdot kafenēs, restorānos, dzeramnaudu esmu atstājusi 99%, apkalpošana tiešām tos 99% ir bijusi super.
Bet 1x gan neatstāju, bijām vienā lauku krogā, cilvēku nebija daudz, viesmīle jau sākumā lika nedaudz vilties, ierādot nolaistītu galdiņu,kur galdgalā vēl mētājās varīts makarons, saburzīta salveta un vel kaut kāds sūds, meicha bija arī pavirša. Atnesa galda piederumus tikai puisim, es gāju tiem pakaļ tikai tad,kad atnesa ēdienu. Sākumā, gatavojoties sūtīt ēdienu, viņa teica,ka būs jāgaida stundu, lai labāk neņemot neko ceptu (karbonādes,kartupeļus u.c), ok, pasūtījām kkadus vieglos salātus, jo tie būšot gatavi 15-20min, ok. Protams, tā nu mēs nosēdējām 1,10h, ilgi domāju, nu tiešām, nevarēji pienākt un pateikt,ka tos salātus arī būs ilgāk jāpagaida, paejot pusstundai.. Puisis vairākkārtīgi pateica,lai ejam prom, par dzerieniem noreķināsimies pie kases.. ehh. Beigās jau sagaidījām. Bet man riebjas tas,ka šis krogs nav lēts, un vēlos saņemt arī sakarīgu apkalpošanu, ok, viņa varēja būt kaut vai īgna, bet vismaz iedod man lupatu,notīrīšu galdu,kur man jāsēž, un atnes vismaz tos piederumus..