Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

"tejas nauda"

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es te ta iespaidojos no diskusijas par "pateiciba arstiem " un gribeju uzzinat, vai jus atstajiet "tejas naudinas" frizieriem,manikiriem,viesmilem utt.?:)
Un cik parasti?:)
24.08.2014 14:20 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
atstāju viesmīļiem, man tas šķiet organiski un pašsaprotami, nabagāka par tiem dažiem EUR nepalikšu. jā, atzīšos, esmu domājusi arī tās domas, ka kāda gan man daļa - viņām taču maksā algu, bet sapratu, ka tas ir riktīgi LOL, jo man labāk patīk pieņemt pasaules praksi + iepriecināt cilvēkus, kas labi dara savu darbu (nu un, ka teorētiski visiem būtu labi jādara savs darbs?!). dāsnums nav izšķērdība.
26.08.2014 23:27 |

Reitings 98
Reģ: 13.04.2014
vienmēr atstāju viesmīļiem apm 10%, un ja sūtu uz mājās, tad piegādātājam arī apm 10%
Takšiem nedodu, frizierei/manikīrei arī nē, jo tā jau maksāju diezgan lielu cenu
26.08.2014 23:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Restorānā, kafejnīcā vienmēr atstāju.. 10% vai vairāk.. atkarīgs no noskaņojuma un jaukās apkalpošanas :)

Arī frizierim un manikīram mazliet uzlieku pa virsu :)
27.08.2014 09:14 |

Reitings 62
Reģ: 27.08.2014
Esmu sakusi rakstit pati savu blogu par visu kas ir vajadzigs kartigai sievietei(ir ari dazreiz par stipro dzimumu kads rakstins no manas personigas pieredzes).Es busu prieciga ja izteiksi ari savu komentaru vai ari kadu ieteikumu. http://goo.gl/LLdmgf
27.08.2014 20:30 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Krista
Ak Dievs-mana tipa oficiantes? Tu lkm iedomājies nez ko...Es vienkārši izteicu savu viedokli un nekur neesmu teikusi, ka kādu slikti apkalpoju, pilnīgi nekur.
Būtu kkāda anormāli slikta, tad sen būtu atlaista no daudzām sūdzībām, bet nē-esmu tieši tā, kas pārsvarā taisa lielāko čaju, jo cenšos nevis smērēt cilvēkiem visu dārgāko, bet gan arī pasaku ko labāk neņemt , kad ilgāk jāpagaida utt. un tad ir cilvēki, kas to novērtē un ir cilvēki, kas uzskata, ka tas ir mans pienākums...

Tu mineeji, ka peec sajuutaam noveertee tos, kuri it kaa tavupraat nedos teejas naudu un ka atpaziisti tos, kuri skaita kapeikas. Visticamaak, (tas peec maniem noveerojumiem) noveerteeshanaa ietilpst galvenokaart dreebes un paskats. Es izskatos peec lv standartiem peec nabadziigas studentes, taapeec arii dazkaart lv sanjemu attieksmi no seerijas noteviimnavnekaadacajataapeecmanvienalgakaateviapkalpot. Un taapeec arii daudzas nesanjem teejas naudu, uz kuru pie labas apkalposhanas dodu ar uzviju. Man jau buutiibaa vienalga, kameer veeders beigaas ir pilns, bet oficiantei skrobe par nenopelniito. Es varu arii pagaidiit pusstundu, bet naudu par buutiibaa neapkalposhanu un vairaakkaartiigu atgaadinaashanu nedosu.
P.S. Viemeer sasveicinos ar smaidu, taa kaa tas nav iemesls, lai teiktu ka mana attieksme ir pie vainas.
28.08.2014 08:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)