Burbule, bet kāpēc neatstāt dzeramnaudu, ja pati no tā nabagāka nepaliksi?
Man ir veicies ar ļoti daudziem apkalp. sfēras darbiniekiem, tāpēc man atstāt dzeramnaudu sagādā prieku+liekas normāli.
Man tiešām nav žēl samaksāt, jo ļoti patīk cilvēki, kas labi veic savu darbu. Labas viesmīles dēļ esmu gājusi ēst uz vietu, kas man ir gan ģeogrāfiski neizdevīga, gan arī cenas tur labprāt redzētu zemākas, bet tas, ka viņa katru reizi kaut ko iesaka, atrunā+ir nemanāma vakara gaitā, kad to vajag, man tiešām ir vērtīgāks par tiem 10-15%, ko atstāju. Un, lai arī visi ēdieni parasti kādam liksies gardi, man patīk dzirdēt, piemēram, ka pavāram sanāk+man varētu garšot tas un tas... Tāpat arī taksometra vadītāji man nav likuši vilties. Un friziere...mmm...viņa ir izcila. Man nekad nav pašai jādomā, ko gribu ar matiem, viņa vienmēr paņems bez rindas, ja man būs ataugušas saknes, bet pēc pāris dienām svarīga sapulce/konference, viņa vienmēr, ja ir kāds labs līdzeklis, ko grib man ieteikt, ielej to trauciņā, lai mājās pamēģinu (eļļām man tā daudzuma pietiek 2 mēnešiem), vienmēr, kad esmu pierakstījusies, viņa jau ir sameklējusi gan krāsu, gan izdomājusi, ko darīs.