Tomēr, ja Tu uz šo vietu ej regulāri, pastāv iespēja, ka viesmīle papūlēsies vairāk. Rekomendēs kaut ko garšīgāku, svaigāku, tiešām foršāku, nevis to, kas fiksi jāpārdod, jo tūliņ beigsies temiņš, iedos foršāku galdiņu utt.
Ir jau labi nešķiesties ar naudu, bet te dažiem domāšana šajā sakarā ir tāda stipri "pāķiska". Sabiedrībā ir daudz pieņemtu pieklājības un "labu nošu" normu, kurām it kā nav loģiska izskaidrojuma, bet tā ir pieņemts.Un taa chajas nedoshana "taapeec, ka man nav jaabaro viesmiile" paraada raksturaa taada kapeiku p*seeja iespaidu un viss.
Nazic, tiri intereses pec: cik restoranos un cik daudzas valstis esi bijusi? Par turistu ieskrietuvem es soreiz nerunaju... Pajauta kadam , ka tas strada Roma, Parize, Londona, Nujorka, Vine , Zeneva u.c pilsetas? Ka tad isti ir ar klienta- viesmila attiecibam un attiecigo servisu. Novelu tev to kadreiz apgut , ne tikai smieties aiz sava bara letes
Lai cik roleiksainas mēs nelidotu helikopteros uz randiņu, jāsaka, šis ir gadījums, kad meitene ir aizgājusi no laukiem, bet ....lauki ir palikuši. Attieksmi un piezemētību par naudu nenopirksi....
Nazic, tiri intereses pec: cik restoranos un cik daudzas valstis esi bijusi? Par turistu ieskrietuvem es soreiz nerunaju... Pajauta kadam , ka tas strada Roma, Parize, Londona, Nujorka, Vine , Zeneva u.c pilsetas? Ka tad isti ir ar klienta- viesmila attiecibam un attiecigo servisu. Novelu tev to kadreiz apgut , ne tikai smieties aiz sava bara letes
Tā nav nekāda kapeikpišanaNu labi, varbuut ne kapeikpishana, bet nepieklaajiiba gan. Viss ir paskaidrots shajaa teikumaa
Ir jau labi nešķiesties ar naudu, bet te dažiem domāšana šajā sakarā ir tāda stipri "pāķiska". Sabiedrībā ir daudz pieņemtu pieklājības un "labu nošu" normu, kurām it kā nav loģiska izskaidrojuma, bet tā ir pieņemts.
Ja cilvēks tik taupīgs, tad varbūt nevajag iet uz tādām vietām, kur tevi apkalpo viesmīlis?