Es esmu kaut kur 179 un nepiekrītu, ka vidējais puisis, kam eju garām ir garāks par mani.Vai nu Tu neesi pareizi nomērījies (varbūt esi mērījies vakarā), vai arī Tu nepareizi novērtē otra cilvēka augumu.
Ja nu vienīgi tas, ka vidējo mediānu izjauc tie puiši, kas ar basketbola bumbu rokās piedzima.Dabā visvarbūtīgākais, vidējais un mediāna sakrīt.
Ja nu vienīgi tas, ka vidējo mediānu izjauc tie puiši, kas ar basketbola bumbu rokās piedzima.
Vismaz man, kam arī 179, vienmēr liekas, ka pārējie puiši lielākoties ir garāki.Tas varbūt tāpēc, ka visi līdzīga auguma čaļi liekas vienādi, bet garos, kas jau ir 190 cm kategorijā var viegli pamanīt un viņi izceļas.
Katrā ziņā reālas problēmas partnera meklējumos vairāk rodas tiem, kas ir zem 165
Esmu ttikusies ar īsāku puisi. Esmu 1.69. Puisis man bij līdz pleciem.Tātad, ne garāks par 145 cm. Es pat tik īsu dāmu neesmu sastapis. :) Tas nav domāts kā apvainojums tam puisim. Pieļauju, ka nepareizi novērtēts viņa augums.
Ir novērots, ka gariem (virs vidusmēra) vīriešiem īpaši patīk maza auguma meitenes, bet maza auguma vīriešiem- izteikti gara auguma sievietes.
Ir novērots, ka gariem (virs vidusmēra) vīriešiem īpaši patīk maza auguma meitenes, bet maza auguma vīriešiem- izteikti gara auguma sievietes.
Pieņemu, ka tas ir neapzināti- vīrieši negrib sev pēcnācējus k goliātus vai liliputus, tāpēc neapzināti izvēlas pretpolu.Pēc idejas tas būtu dabiski, bet ne jau bērna auguma dēļ. Garam vīrietim nebūtu normāli bioloģisku vajadzību dēļ izvēlēties mazu sievieti. Un īsam vīrietim arī būtu loģiski tiekties pēc garas sievietes, vienīgi tad viņam rodas problēmas to visādā veidā bioloģiski apstrādāt, nosargāt un pakļaut (šeit lūdzu visādus asprātiņus nejaukt iekšā vardarbību savu fantāziju ietvaros). Un bērna augums parasti līdzinās tēva augumam, ja bērns ir puika. Meita parasti sasniedz mātes augumu, ja māte nav garāka par tēvu. Ja māte ir garāka par tēvu, tad var gadīties, ka nesasniedz, kaut gan varu atsaukties tikai uz vienu piemēru.