Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Varbūt ir kādi ieteikumi par uzticēšanos

Reitings 4
Reģ: 23.08.2014
Draudzenei kāda nezināma meitene atsūtīja sms, lai man visu izstāstot un lai esot godīga pret mani, citādi visu pateikšot man. Draudzene par anonīmo sms uzreiz paziņoja man un pateica, ka vienreiz klubā esot bučojusies ar vienu puisi. Tajā laikā, kad notika tās kluba lietas, mūsu attiecībās gāja sarežģīti, kas it kā būtu attaisnojums, bet vienalga nevaru iekšēji samierināties, jo tajā sarežģītajā laikā veltīju viņai laiku, ikdienā visādi palīdzot tikt galā ar dažādām lietām, kā nekā arī dzīvojām kopā. It kā visu izrunājām, sākām visu no jauna, bet man visu laiku ir sajūta, ka kaut kas nav izstāstīts līdz galam, tāpēc citreiz uznāk vēlme pārprasīt, vai tiešām nav bijis nekas vairāk. Tad sākas nenormāls kašķis, un viņa saka - jā, ir bijis, sanāca tā un šitā, un tad saka, ka tas viss tomēr nav patiesība, jo apriebušies mani jautājumu un to tik es gribot dzirdēt, tāpēc arī man melojot, ka ir bijis viss kaut kas. Un tā kādas 10x vismaz ir bijušas. Pēc tādiem strīdiem vispār vairs nav saprotams, ko domāt. Godīgi sakot, es vairs neticu un sajūta, ka patiesību nezinu. Esmu nonācis tik tālu, ka sāku "goglēt" par visādām pāru lietām un tagad arī atrodos šādā forumā – varbūt redzat kādu izeju no tā visa?
23.08.2014 19:19 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Citreiz dusmās var izspļaut patiesību tikai tā var būt tik pretīga ka tu tai neticētu.
Ja jau pienāk tādas sms es diezko uzticīga nespētu būt.
Tādas lietas var radīt pamatīgu krahu attiecībās.
Tu jau nezini ko viņa patiesībā sadarija ...aiz dusmām ...aiz aizvainojuma...
23.08.2014 19:24 |

Reitings 857
Un diezvai čalis tikai buču iedeva.. mūsdienās džeki pamatīgi apčamda un tā...
Tā diezvai es ticētu..
23.08.2014 19:25 |

Reitings 4
Tāda situācija, ka nav pamata ticēt, bet nav arī pamata neticēt. Esmu uzzinājis, kas tas bijis par čali (personīgi nepazīstu), bet ir iespēja sakontaktētiies. Nezinu, vai būtu labi viņam kaut ko prasīt vai nē. Bet tie viņas stāsti (par kuriem saka, ka melo), tiek pasniegti tik nopietni, ka tiešām rodas pamats domāt, ka kaut kas ir bijis. It kā jau saprotu, ka nokaitina mani jautājumi, tajā pat laikā pati pēc strīda saka, ka nav pareizi otram tā psihi "čakarēt". Beigās tā arī pie sakarīgas turpināšanas nesanāk nonākt.
23.08.2014 19:40 |

Reitings 857
Pēc kautkā tāda kad tu uzzini ko tādu..uzticēties otram....vairs nav iespējams.
Lai cik grūti attiecībās iet tad labāk pamest , ne ar citu mīcīties.
Kāds gan no tā labums...
Diezvai pat viņa ir centusies pierādīt ka nekas vairāk nav bjis. Es personīgi neticētu.
23.08.2014 19:50 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Nav viņai tiesības tapt nokaitinātai tavu jautājumu dēļ. :D Pati lielu putru ir sastrēbusi gan ar mīcīšanos tev aiz muguras, gan kaut kādu idiotisku samelošanos. Man personīgi neticas, ka viņa meloja.
Pati esmu vienu reizi izstāstījusi tā brīža puisim par savu sānsoli un pēc tam nožēlojusi un septiņas reizes dievojusies, ka pajokoju un tipa neizdevies joks bija. Tas bija tik tizli, bet, paldies dievam, es un mans prāts bijām 16 gadus veci.

Es personīgi pamēģinātu uzrīkot vēl vienu lielu sarunu ( lai nav tā starp citu garām ejot vairākas reizes jājautā), kuras laikā zvērētu pie visiem senčiem, ka tev vajag vienkārši patiesību savam sirdsmieram, un ka piedosi un vispār esi jau sen piedevis utt. Ja atzītos, es pamestu uzreiz. Ja neatzītos, bet es neticētu, tad pamestu drīz, jo tāpat nav iespējams dzīvot kopā neuzticoties.
Tam puisim nerakstītu - tā var sevi par muļķi pataisīt.

Nespied sevi uzticēties neuzticamam cilvēkam.
23.08.2014 19:51 |

Reitings 3713
Reģ: 06.05.2014
Jēga no attiecībām, kurās tu nevari otrai personai uzticēties un vislaik piemini pagātni? Ja nevari tam tikt pāri, tad nevajag vispār sākt attiecības no jauna, bet izbeigt. Un arī tādas sms sūta labvēles, kuras neko nezin, bet cenšas izjaukt attiecības. Man arī noriebtos, ja simtreiz būtu jāpārrunā viena un tā pati tēma un ja būtu sajūta, ka mans puisis man vispār neuzticas. Kāda jēga tad bija sākt visu no jauna?
23.08.2014 19:53 |

Reitings 4
Stormborn, tāds triks jau ir izmēģināts, tieši tā esmu teicis, ka piedotu, lai vai kas noticis, man tikai sirdsmieram vajag patiesību zināt. Tad sākas 2 varianti: nekas nav bijis, vai arī: ir bijis, saku tikai tāpēc, ka to tik tu gribi dzirdēt pēc saviem nebeidzamajiem jautājumiem.

Esam kopā vairāk kā 5 gadus, ir gājis visādi. Brīžiem liekas, ka piespiežu sevi uzticēties neuzticamam cilvēkam, brīžiem liekas, ka cilvēks nav neuzticams, jo tomēr pagājis labs laiks, lai pietiekami iepazītu.
23.08.2014 20:02 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Vīrieti, saņemies! Nekādas nākotnes attiecībām nav. Ko tu velc visu procesu? Uzticēties tu viņai neesi un nebūsi spējīgs. Sakod zobus un pārtrauc attiecības.
23.08.2014 20:06 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Ja es butu meitenes vietaa, es laikam arii vienreiz par visaam reizeem pateiktu,to,ko draugs buutu gribeejis zinaat, un nevis tpc, ka tas taa ir bijis, bet vnk lai shis liktos mieraa.
Lai arii ko vinja tev teiks, tu tpt vinju tirdiisi, jo tu grivi dzirdeet-jaa, es ar vinju paarguleeju!
Un kameer tu to nedzirdeesi, tikmeer tirdiisi vinju un tev visu laiku liksies, ka vinja kko sleepj.
Nu atziisti-ja meotene pateiktu, ka buchojusies ar puisi un vinjsh vinju buutu apchamdiijis, vai tu liktos mieraa? Nee, jo tu gaidi to,ko tu gribi dzirdeet.
23.08.2014 20:08 |

Reitings 4
Taisnība jau ir, ka nespēju vairs uzticēties, un viss ir sabeigts, cik vien var sabeigt. Neilgu laiku atpakaļ tā arī pateicu, ka es nevaru tikt tam pāri, un viss ir jāizbeidz. Bet viņa raudādama uzstāja, ka grib būt kopā, mīl, un man jātiek ar tām iedomām galā, kaut vai jāaiziet pie psihologa.

No visa minētā izriet, ka visam vajadzētu būt labi, bet nemāku ar to tikt galā, jo tās domas ik dienu peld virs apvāršņa un traucē visam, kam vien var traucēt
23.08.2014 21:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits