Vēl jāņem vērā, ka lidojums var aizkavēties. Tās var būt 10-15min, bet varbūt arī 30+min... paspēt var jebkurā gadījumā, bet, ajjj, kāds tas ir stress!
Man Kopenhāgenas lidostā sanāca tā, ka laiks starp vietējo lidojumu un starptautisko bija stunda ar kaut ko, šķita pilnīgi pietiekami. Izņemot to, ka es neiedomājos apskatīt, ka vietējie lidojumi ir vienā terminālī, bet starptautiskie - citā. Bonusā, kāpjot ārā no pirmās lidmašīnas, kaut ko sajaucu un izgāju ārā uz ielas. :D Skrēju uz pareizo termināli, bija palikušas aptuveni 10min līdz izlidošanai, jo iepriekšējā lidmašīna aizkavējās, ārprāts, joprojām atceros to stresu! Šķita, ka nakšņošu lidostā. :D Pie drošības kontroles pateicu, ka dikti steidzos, man pajautāja, cikos lidojums un nomierināja, ka viss kārtībā, paspēšu un operatīvi izveda mani pie pareizā geita.
Kopš tās reizes vienmēr skatos, lai būtu connecting flight vai viens terminālis. Vai daudz laika starp lidojumiem.
Ā, vēl, piemēram, Briselē ir liela lidosta, ielidoju kādā no sākuma geitiem, bet izlidot vajadzēja no 80+... atkal skrēju, tur pilns ar eskalatoriem, es ar somām, kurpes rokās... tāds piedzīvojums! :D Tā kā mans ietiekums - pārbaudīt visu, bet, lai nav stresa, iesaku vairāk laika starp lidojumiem. Būs garlaicīgāk, tas gan, bet vismaz droši.