Ko jūs darāt, lai izraudātos?
Filmu skatīties negribu, aizņem pārāk daudz laika..
Vienkārši šobrīd tāds garastāvoklis - gribu raudāt, bet nespēju, lai gan ik pa laikam acis samirkst, bet izraudāties nespēju.. :(
Skumjākais ir tas, ka lielākā daļa skumjo dziesmu ir par neveiksmīgu mīlestību, bet man tādas īsti neder, jo ne jau par mīlestību sēroju..
Ja man ir skumji, es vārdos neklausos. Vienkārši šīs dziesmas ir tās, kas man uzdzen kaut kādu nostalģiju, atmiņas par pagātni. Ja ieklausās vārdos, tad jā, pārsvarā jau laikam tās ir par mīlestību, bet es ar tām dziesmām saistu visu, kas ar mani noticis.
Man sevi sanāk ļoti viegli saraudināt. Piemēram, šodien stāvēju rindā un redzēju vienu pāri. Puisis bija ļoti līdzīgs vienam cilvēkam no manas pagātnes, ka uzjundīja man atmiņas par viņu. Nepagāja ne 5 min, kā jutu, ka gribās raudāt.
Kas, tavuprāt, ir tas, kas Tev liedz izraudāties?
Dziesmas, dziesmas, dziesmas.... man bija vesela playliste mobilajā un arī datorā. Ikreiz, kad klausījos, nenormāli raudāju. Ļoti smagi bija. Likās, ka litrus asaru spilvenā izraudāju. Pat skatoties kopīgās bildes parāva uz bimbu, arī braucot autobusā un redzot kā pārīši skūpstās un apskaujas. Ai, nu smagi bija...
Topa dziesmas bija vairākas no Alex, Bushido, Chevy, Nazar u.c. Dziesmas vārdi gan jāizprot un ja tos saprot, tad viegli nav klausīties.
Tieši šodien pamatīgi izraudàjos.. tik ilgi nebija sanācis raudāt, man nebija jāizraisa raudāšana, man sirds bija sasāpējusies. Tik labi paliek pēc tam.