Lūdzu, glābiet - ledusskapī ir meža cūkas filejas un karbonādes gabals, rītvakar jāliek galdā kā gatavots, bet ar jēdzīgu recepšu atrašanu nu galīgi neveicas. Varbūt kāda var padalīties ar informāciju? :)
Sacep un ieliec, lai sautējas.. eļementarna..
Vēl var gaļas irbītes taisīt..
Bet, lai ko arī taisītu- galvenais izsautē! 1.kārt- gaļa nebūs sīksta,un 2.kārt, un galvenokārt, iznīcina trihinellas..
Ja nav pīle pieejama, ļoti labi ir speciālie maisiņi sautēšanai - es visu laiku tā gatavoju meža cūku. Samarinē ar garšvielām + ķiplokiem, maisiņā iekšā, drusku ūdeni uzlej, aizsien maisiņu un cep cepeškrāsnī kādas 2h. Sanāk dikti sulīga un garda.
Kā jau meitenes minēja - lai ko gatavosi, būs ilgi jāsautē. Kotletes sanāk labu labās, bet man prasās piemalt kaut ko treknumiņam klāt un, protams, jāsautē.
Kotletes apsvēru, bet man nav gaļmašīnas....
gribēju ko cepešveidīgā paskatā, bet laikam vnk jāsagriež, jāapcep un jāsutina, tad jau traki ēst gribēsies :D
Ja nav pīle pieejama, ļoti labi ir speciālie maisiņi sautēšanai - es visu laiku tā gatavoju meža cūku. Samarinē ar garšvielām + ķiplokiem, maisiņā iekšā, drusku ūdeni uzlej, aizsien maisiņu un cep cepeškrāsnī kādas 2h. Sanāk dikti sulīga un garda.