Sveikas!
Šodien pirmo reizi pēc ilgāka pārtraukuma ietērpos savā lietišķajā kostīmā, kas sastāv no svārkiem un tajā sabāztas blūzes. Svārki ir ar augstu jostasvietu un apspīlējas tieši vēdera vistālāk izvirzītajā punktā. Tādējādi no sāniem perfekti var redzēt vēdera apveidu, kas galīgi nav tas, ar ko lepojos un vēlos eksponēt.
Ko varat ieteikt?
Vispār jau mūsdienās ir dažāda veida koriģējošās apakšveļas veidi un izskati, bet, protams, var arī kā vecmāmiņām..
Otrs: vai plāno atrādīt gan lietišķo kostīmu, gan apakšveļas izvēli publikai?
Nu, es pieņēmu, ka puncis tev neliels :) Ja liels, tad jāskatas citādi varianti.
Koriģējošo veļu nesen nopirku, nu, tik ļoti nesaplacina, ka gribētos, tikai daļēji. Bet man tajā bija grūti elpot :) Nezinu, kad noriskēšu vilkt ottreiz. Nav tik baismīgs puncis, ka nevarētu iztikt bez.
Vai tad tā pilnībā saplacina vēderu, tā, ka nekas no tā no sāniem nav redzams?
Koriģējošā apakšveļa vienkārši savāc visu, kas varētu tā kā karāties vai izspiesties, vienā noteiktā, gludā formā.
Man nav liekā svara problēmas, bet zem izcili pieguļošām kleitām es mēdzu uzvilkt tādās kā paaugstinātās biksētes, kas ir ar bezvīļu efektu dibena pusē, gan satur vienlaidus formu priekšā.
Idejiski kaut kas tāds:
Vēdera apkārtmērs resnākajā vietā ir 83 cm, spried pati, vai neliels. Katrā ziņā pilnībā saplacināt to nav reāli. Tā ka koriģējošā apakšveļa nebūs mans variants.
Un svārki jau arī savāc visu vienā noteiktā, gludā formā, tikai tā forma ir apaļa...
Pie neformāla apģērba es mēdzu likt vidukļa somu, aiz kuras aizslēpties. Pie formāla apģērba - nekādi.
Piekrītu 57days, ka laikam vieglākais variants ir iegādāties blūzi, kas ir pāri svārkiem. Piemēram, peplum top stila blūzi. Vai arī velc žaketi pa virsu.
Strawy, vēl vizuāli novērst uzmanību no vēdera palīdz push-up krūšturis :) Pat tīri tā, no sāniem skatoties, attiecība pret krūtīm, vēders nav tik ļoti uz priekšu.