OK

Reitings 161
Reģ: 18.03.2014
Sveikas,meitenes.
Izdomāju beidzot uzsākt izsargāšanos ar ok tabletēm. Rīt iešu pie savas ginekoloģes,lai iesaka man kādas pirkt.
Kāda ir aptuvenā cena ? Kādas atsauksmes? (blakusefekti u.tt)
17.08.2014 23:16 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
juusu ginekologi njem analiizes, skataas peec taam kaadas tabletes izrakstiit vai vnk uz dullo - nedereees shitaas, meegjinaasim citas ?

Manējā neņēma analīzes, lai noteiktu, kādas lietot.
Ārste bija ļoti zinoša. Strādā arī ar sievietēm, kurām ir mākslīgās apaugļošanas, problēmas dažādas utt. Privātā klīnika. Arī daudz samaksāju par vizīti. Bet bija tā vērts. Viņa pārbaudīja mani, uztaisīja ultrosonogrāfiju. Kad izrakstīja, teica, ka man tās būtu piemērotākās. Varbūt liela nozīme bija tam, ka sīki smalki biju izstāstījusi, kas man ir bijis, kas nav. Bija arī piemērotākās tabletes. :)
21.08.2014 18:03 |

10 gadi
Reitings 1150
Reģ: 03.08.2011
pupi lielāki + pati lielāka (+ 10kg) nu jau esmu nometusi tos kg, vairs nelietoju.
pilnīga seksa neinteresēšana - manējais jau teica, ka viņam ir sajūta, ka dzīvo ar māsu vai vēl nezin ko, bet ne ar sievieti
galvassāpes un depresīvs noskaņojums.

Man bija ļoti līdzīgi... 10kg nepieņēmos, bet kādus 7 gan. Celulīts, lielākas krūtis tīri uz tā rēķina, ka pieņēmos svarā. Migrēnas lēkmes, pilnīga intereses pazušana par seksu. Viegla aizkaitināmība. Vienīgais pluss - nesāpīgas, īsākas un vienmēr paredzamas mr. Un, protams, sekss bez barjerām, spontanitāte. Beigās gan sapratām, ka nav jēgas no tā, ja vispār negribas. Lietoju kādus 4 mēnešus, pārtraucu, un visas šīs problēmas kā ar roku noņemtas.
21.08.2014 18:08 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Nekādu problēmu, vienīgi krūtis lielākas.
Vienmēr brīnos - kur skatās un ko domā, tas kas pieņemas svarā? Vai tad nevar reaģēt pie pirmajiem 5 kg? Lai gan lasīju arī,ka ne vienmēr vainojamas OK kā vairumam patīk norakstīt - nereti uzsāk kopdzīvi, sāk vairāk gatavot utt. un svars aug no tā, bet vieglāk jau teikt, ka "es jau neko, tabletes sliktas". Tā nav visos gadījumos, bet ir :)
21.08.2014 18:11 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Lai gan lasīju arī,ka ne vienmēr vainojamas OK

Nezinu, kā citām ok instrukcijā rakstīts, bet manām pie blakusparādībām rakstīts, ka var pieaugt apetīte, kā arī atsevišķi rakstīts, ka var pieņemties svarā.
21.08.2014 18:16 |

Reitings 165
Reģ: 01.07.2014
es lietoju yazz, kuras arī izmaksā bišķi zem 15eur. lietoju otro mēnesi, taču jūtamas pārmaiņas ir. esmu priecīga, ka pats periods ir īsāks,ārste arī vispār rakstīja tieši man tās, lai esot īsāk laiku, nesāpot tik traki. taču arī bēdājos, ka visa gribēšana pazūd. tieši kā iepriekš jau minēja. vēlme galvā ir tieši tāpat kā iepriekš, taču sausums. neesmu droša vai tas ir tieši no šim konkrētajām, un varbū vajadzētu pamēģināt citas vai kā, bet nu pagaidām tik milzonīgas problēmas tas nesagādā un pie nakamās vizītes noteikti par to konsultēšos. :)
21.08.2014 18:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits