Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sāpe

Reitings 8
Reģ: 16.08.2014
Sveiki, labvakar!

Šim forumam uzdūros nejauši, ieguglēju '' bezrecepšu miega zāles'' un pirmais kas izleca bija raksts forumā, rakstā kāda meitene vēlējās izdarīt pašnāvību... Palasiju komentārus un man uznāca vēlme vienkārši izrunāt savu sāpi...

Es īsti nezinu kādēļ man gribas to visu šeit rakstī, bet laikam arī ir sajūta, ka ar tik pilnu sirsniņu ilgi izvilkt nevar

Bez aplinkiem, esmu jauna meitene, taču jau ļoti ļoti sapņoju par ģimeni, mana kvēlākā vēlme bija bērniņš, ģimeni ļoti gribēju laikam tādēļ, ka tētis pameta, mamma strādāja un ģimenes siltumu un mīļumu neesmi izjutusi tik pietiekami cik gribējās..

Bija vīrieties, 12 gadus vecāks par mani, satikāmies kādu laiku, šķīrāmies, gājām kopā, kašķējāmies un visu ko... pēc kārtējās izšķiršanās kas ilga 2 mēnešus, saejot atkal kopā nolēmām, ka gribam bērniņu, pēc kādiem 3, 4 mēnešiemes paliku stāvoklī, par ko no visas sird priecājos, bet vīrietis sāka jautāt vai tas ir viņa un runāt citas muļķības, visu laiku ļoti pārdzīvoju, raudāju, teikšu godīgi, lai nemānītu pati sevi- uzpīpēju un iedzēru, bet ne daudz un neko stipru, ar ko nelepojos :( bet tās bija pāris reizes un kad sapratu ka emu pilnīga muļķe tā darot bija jau par vēlu, pēc nedaudz vairāk kā 2 mēnešiem bērniņu zaudēju, pārdzīvoju šausmīgi, līdz kaulam sāp, raudāju, negāju uz lekcijām, gulēju, raudāju, vīrietis, kad mani ielika slimnīcā atbrauca vien uz 15min pēcdarba, kaut gan pats sev ir boss un varēja visu dienu pie manis būt, pārbraucot mājās arī strādāja līz vēlai naktij, pirmajās brīvdienās aizgāja ar čomiem...

oktobrī būs pagājis gads, bet seksa mums nav, viņš nespējot, ir jau bijušas kādas pāris bēdīgas reizes, bet nekas līdzīgs iepriekšējam, strīdamies šausmīgi, nerunājam bieži, viņš ir teicis ka vairs tā nevar, ka nevar izturēt strīdus, raudu gandrīz katru dienu, jūtos vainīga, dzeru bieži, kad nav jāstrādā neeju ārā no mājās, gribu pamest skolu, vispār neko, pilnīgi neko negribu darīt.. zinu ka drī jau gads riņķī bet vēl tik šausmīgi pārdzīvoju un netieku tam pāri, liekas viss ir noticis vakar

ir sajūta ka vienā brīdi apstāsies sirds no raudāšanas un uztraukumiem, stresu apēdu, jūtos neglīta un nelaimīga, esmu līz ar visu to zaudējusi visus mērķus, iedvesmu un visu pārējo ...

Esmu gājusi pie psihologa, neredzzēju tam jēgu dižu..

jā, es nezinu ko darīt, vienkārši nesaprotu kā lai tagad dzīvo, zinu, ka šādas nelaimes notiek bieži, ir sajūta ka esmu par vāju..

ārpāts, vienmēr esmu bijusi tik jautra un radoša, tagad esmu samocīta un nelaimīga, vainīga un pārraudājusi jēgu... un es neesmu vienīga kas to ir pamanījusi

vissūdīgāk ir kad otram par visu ir nospļauties un patīk tikai iebāzt acīs ka viņa draugs ir laimīgs unviņam būs bērns, ka tagad jau mums arī būtu bijis, ka es visu vienmēr padaru vēl ļaunāku, es saprotu ka viņš guļ ar citām, krāpj, melo, bet nesaprou kapēc nespēju aiziet...

gribas gulēt, bet nespēju, murgi, bezmiegs, asaras...
16.08.2014 23:08 |

Reitings 171
Reģ: 21.04.2014
Šeit var atrast pāris atgādinājumu brīžiem, kad liekas, ka sliktāk vairs nevar būt http://www.la.lv/8-lietas-ko-der-atcereties-kad-neiet-labi/
Ar bērna zaudējumu neesmu saskārusies, bet, kad vajag izkratīt kādam sirdi, uzraksti man.
17.08.2014 12:04 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nemācēšu neko ieteikt :(

Bet turies! Ja man būtu sāda situācija, es laikam brauktu strādāt uz ārzemēm, viena pati. Lai izrautos no vides, kur man viss par notikušo (un notiekošo) atgādina.

Vīrietis, viņš, šķiet, arī nevar tikt tam pāri. Nevaino viņu tik ļoti! Bet, ja jūs abi tā mokaties - vai ir vērts? Sevi arī nevaino - no dažām cigaretēm un drusku alkohola spontanie aborti nesākas. Ikreiz, kad braucu garam sociālajām mājam, redzu pīpējošas grūtnieces, pie dzemdību nama arī tādu gana daudz, un nekas. (Nesaku, ka grūtniecēm pīpēt ir labi!)
17.08.2014 14:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits