Pirms pāris dienām lasīju ārzemju forumu, kurā meitenei bija sekojoša situācija:
viņa bija ilgstošās, stabilās, laimīgās attiecībās taču gribēja aizbraukt vasaras periodā ar draudzeni ceļojumā un nedomāt par nekādām saistībām, rūpēm un darīt visu ko vēlas. Tādēļ pēc citas draudzenes ieteikuma viņa ierosināja savam puisim uz šo laiku paņemt attiecībās pauzi, kas nozīmētu, ka, ja viņa šī ceļojuma laikā iepazītu arī citus vīriešus un ar tiem pārgulētu, viņa to var darīt bez sirds pārmetumiem un viņas draugs var darīt to pašu, ja vēlas, gaidot viņu atpakaļ. Tā nu viņa aizbrauca ceļojumā, taču ceļojumā laikā saprata ka neviens ar viņu neko nevēlas darīt un viņa ne reizi nepārgulēja ne ar vienu. Taču viņa uzzināja, ka viņas draugs gan neilgi pēc viņas aizbraukšanas ir pārgulējis ar kādu meiteni un to turpina darīt regulāri. Tad nu šī meitene tagad jūtas aizvainota līdz sirds dziļumiem un nezina ko darīt..
un man šis stāsts neiziet no galvas ārā, jo es domāju, kā es justos tās meitenes vietā - no vienas puses viņa pati to uzprasījās, nesaņēma kāroto, bet no otras puses tā apziņa, ka draugs uzreiz gan skrien pie citas...
šo stāstu izstāstīju arī vienam vīriešu kārtas pārstāvim un viņš atklāti pateica, ka ja būtu tāda situācija, viņš nedomājot vienkārši principa pēc ar kādu pārgulētu.
Kādas ir jūsu domas šajā situācijā, kā jūs justos? :)