Dzīve.

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Čau! Man pēdējā laikā baigās pārdomas. Sajūta ir tāda,ka man kaut kas pietrūkst dzīve. Reāli padomājot ,man viss ir,normas robežās. Strādāju es labi atmaksātu darbu,man ir brīvdienas, mīļotais cilvēks,kas mani mīl un lutina,meitiņa superīga,māja,brīvdienas,tikko vēl nopirku sev jaunu mašīnu. Brīvdienas pavadu ar draudzenēm,vai ar mīļo un meitu,kad nav dārziņš un darbs.
Es nevaru saprats,kas man trūkst un kapēc pēdējā laikā jūtos slikti morāli.. Jums kādreiz tā nav bijis?
16.08.2014 16:29 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Tieši vakar, esot Rīgas svētkos, aizdomājos par ko līdzīgu. Basketbolisti gatavi spēlēt nakts vidū, lai tik noķertu to spēles garšu un gandarījumu, mazajos tirdziņos cilvēki tirgo savas lietas.. Nu tāds passion pret kaut ko. Sapratu, ka man nav nekā tāda. Es eju uz darbu, nāku mājās un tad atkal uz darbu. Jā, man ir mīļotais cilvēks, draugi, sakārtota iekšējā pasaule, bet trūkst kādas īstas kaislības, kam nodoties. Vienīgais, ko šobrīd iedomājos - tā varētu būt sportošana (bet es galīgi neesmu sportiskais tips, pat nezinu, ar ko lai sāku)

Meitenes, kas ir jūsu tā viena kaislība, hobijs dzīvē, kas sniedz piepildījumu?
17.08.2014 11:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits