Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Lakross, florbols, regbijs

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Hey, cosmo sportistes!

Visā visumā vēlos dzirdēt jūsu atsauksmes, viedokļus un pieredzi, saistībā ar šiem sporta veidiem - lakross, regbijs un florbols.

Jau sen gribējies iečekot kādu no nosauktajiem, tikai
1) ar sportu esmu stipri uz "Jūs",
2) nekad nav nācies saskarties ne ar pirmo, ne otro, ne trešo.

Manā universitātē tieši šiem ir savas societies, tā kā varētu jau "iemēģināt roku". Tikai negribās izblamēties :D

Kādai ir pieredze? Ko varat ieteikt?
Pašai laikam lakross saista visvairāk, bet tur tiešām ir tik brutāli, kā izskatās? :D :D
16.08.2014 14:51 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Ja ar sprotu spēcīgi esi uz JŪS, tad regjibu noteikti neiesaku :D
16.08.2014 15:08 |

10 gadi
Reitings 107
Reģ: 06.08.2014
Tu varēji norādīt arī savu garumu un svaru (vismaz aptuveni, lai varētu ieteikt, tieši kuru no šiem sporta veidiem ņemt).
Es tavā vietā izvēlētos florbolu (pati pāris gadus spēlēju), jo
1. fiziskais kontakts ir vismazākais no visiem tevis nosauktajiem sporta veidiem, vismaz paskatoties šos sporta veidus dažādos avotos (filmas+sporta pārraides) un nav nepieciešamas ļoti lielas iemaņas sākumā (vismaz kad uzsāku tādas nebija nepieciešamas).
2. Vislabāk ir sakontaktēties ar šo sporta klubu pārstāvēm un paprasīt cik liela nauda ir jāiegulda sākumā (pati zinu, ka florbolā parasti vajag tikai nūjas (man parasti bija 3 (viena ar kuru spēlēju un divas rezervē), apavus un sporta apģērbu un pudeli (ja no visa šī trūkst tikai nūjas, tad vispār izcili). Ir atsevišķi klubi, kuros pat sākumā iedod nūjas (pirmajos treniņos).
3. Iesaku tagad jau gatavoties jebkuram klubam, regulāri izejot paskriet pa mežu, jo tādā veidā tu gatavosies fiziski, un neizblāmēsies tikai tāpēc, ka fiziskais netur.
16.08.2014 15:08 |

Reitings 310
Reģ: 25.08.2010
Piekritīšu Ilzei, ka flrobolā fiziskais kontakts ir diezgan mazs.
Jautājums, kādā līmenī spēlēsiet: prieka pēc vai lai ietu uz sacensībām?
Priekš sacaneībam būs jāapgūst tehnika, kas vismaz man liekas pietiekami sarežģīta.
Pati spēlēju prieka pēc, ir forši.

Pārējos divus neesmu mēģinājusi, bet šķiet, ka flobrols varētu būt vismazāk traumējošais.
17.08.2014 21:52 |

Reitings 310
Reģ: 25.08.2010
3. Iesaku tagad jau gatavoties jebkuram klubam, regulāri izejot paskriet pa mežu, jo tādā veidā tu gatavosies fiziski, un neizblāmēsies tikai tāpēc, ka fiziskais netur.

++

Skriešana ir pamatīga šajos sporta veidos (florbolā pēc pieredzes, pārējos pēc iespaida no skatīšanās)
17.08.2014 21:54 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Regbijs man šķiet pārāk nežēlīgs, dažreiz pat trakāks par hokeju.
Es izvēlētos lakrosu, pati arī ar sportu esmu uz jūs, bet lakross jau no paša sākuma likās viegls un piemērots :)
17.08.2014 21:59 |

Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
Pati esmu spēlējusi regbiju 4 gadus. Man patika, it īpaši pirmos gadus, pēdējā gadā jau gāju ar piespiešanos, jo sapratu,ka tas nav īsti mans sporta veids.
Šis ir diez gan traumējošs sporta veids, ir jāiemācās pareizi sagrupēties. Pati šos visus gadus izspruku cauri tikai ar pāris zilumiem un skrāpējumiem. Bet bieži vien ir lauztas kājas, traumētas muguras,rokas. Ļoti liels kontakts ar pretiniekiem :) šis sporta veids jāspēlē tad,ja tu jūti,ka tas ir tavējais :)
17.08.2014 21:59 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Sieviešu lakross pēc noteikumiem ir bezkontakta.
Ok, skaidrs, ka regbijā ir jābūt iekšām un ārām :D, bet florbolā jau arī nekur tālu netiksi, ja nebūsi gatava uzņemt sitienus, grūdienus utml.

Man liekas, ka ar florbola bumbiņas vadīšans tehnisku ir vieglāk tikt galā kā ar to lakrosa nūju.
Bet jā - skriešana pamatu pamats. Ja tās nav, tad vajag dabūt vai švaki būs.
17.08.2014 22:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!