Labrīt, meitenes! Vēlējos jautāt par depilācijas krēmiem. Jums (tām, kuras lieto) tiešām apmierina rezultāts un matiņi tiek noņemti? Man nu galīgi nebija vēlamais rezultāts. Kājas pēc procedūras bija gandrīz tādas pašas kā pirms. Vai nu man ir imunitāte pret depilācijas krēmiem vai arī es galīgi kaut ko daru ne tā! :D
Esmu pirkusi Drogās dažādus krēmus, visi ir noņēmuši visus matiņus, kaut arī man viņi ir diezgan rupji. Vienīgais, kas neapmierina -rezultāts ir ļoti īslaicīgs.
kāda jēga izgrūst naudu depilācijas krēmā, ja rezultāts nav nemaz tik labs, plus vēl tik pat ātri ataug kā pēc skuvekļa lietošanas....
Man personīgi galvenais iemesls ir tas, ka pēc skūšanas matiņi ļoti ieaug, lai arī kādus līdzekļus izmantotu, bet pēc depilācijas krēma nav neviena ieauguša matiņa.
Lietoju depilācijas krēmus, matiņi, protams, ataug ātrāk nekā vaksējot, bet nu nav nemaz tik ātri, kā tas būtu, ja lietotu skuvekli. Un nav jau arī viņi tik asi un melni, kā bieži tiek teikts. Lietoju Drogās nopērkamos.
Neesmu mēģinājusi drogās nopērkamos, man ir depilācijas krēms no http://www.iherb.com , noņem matiņus gan no kājām, gan padusēm. Un ataug lēnāk nekā skujot,kā arī nelien laukā tādi asi rugāji, bet maigi. :D
Kā ir ar tām putām? Ir kāda atšķirība? Nopirku abus, bet pamēģināju krēmu. Ņemot vērā, ka rezultāts nebija cerētais, vēl putas palikušas neskartas, bet laikam vajadzētu pamēģināt vēlreiz. Vai arī man tie matiņi tādi rupji, ka neņem pretī. Nevar saprast :)