Vislielākā vilšanās laikam bija, ka uz krāsns augšas tomēr nedzīvo circenītis, kurš piena zobu vietā dod jaunus. Bērnībā bija tāds rituāls, ka jānostājas ar muguru pret krāsni un metot augšā piena zobu jāskaita pantiņš "Še tev circen veco zobu, dod man vietā jaunu" Es nezinu, kapēc man vecāki, ko tādu bija iestāstījuši. Varbūt, lai nebūtu jātēlo zobu fejas un jāmaksā par maniem piena zobiem. Es vēl tagad atceros kā es tur mocījos mētājot to zobu, jo ar pirmo reizi nekad nesanāca. Un kā es pārdzīvoju, kad pazaudēju kādu piena zobu, jo domāju, ka man tagad vairs vietā cits nebūs
Tad veel biju paarliecinaata, ka pulkstenim lielaa bulta raada stundas, bet mazaa - minuutes. Par preciizu laiku man toreiz bija vienalga... Ilgi striideejos pretii sava vecuma puisim, kursh apgalvoja, ka tomeer ir otraadi.Preciizi par mani :D Arii striideejos pretii vienam puisim no pagalma :D
To, ka jūrasskola, uz kuru mēdz dažreiz cilvēki vest kucēntiņus un kaķīšus, nav īsta skola, ka viņi nedzīvo vēlāk uz kuģa.
Bērnībā bija tāds rituāls, ka jānostājas ar muguru pret krāsni un metot augšā piena zobu jāskaita pantiņš "Še tev circen veco zobu, dod man vietā jaunu" Es vēl tagad atceros kā es tur mocījos mētājot to zobu, jo ar pirmo reizi nekad nesanāca Un kā es pārdzīvoju, kad pazaudēju kādu piena zobu, jo domāju, ka man tagad vairs vietā cits nebūs
To, ka jūrasskola, uz kuru mēdz dažreiz cilvēki vest kucēntiņus un kaķīšus, nav īsta skola, ka viņi nedzīvo vēlāk uz kuģa.
To, ka mamma visu laiku stāstīja, ka brauksim ar taksi, biju domājusi, ka brauksim ar suni.