Saku tāpēc,ka paziņa meklē franču buldogu,palūdza palīdzēt par cik es tajās suņu lietās orientējos.Uz sludinājumiem,kur nav minēti pat kādi ciltsraksti ir-uzreiz slēdzu ārā un nemaz neko nelasu.Noteikti ne es vienīgā tāda.Un vecāki un to veselības pārbaudes nemaz nav nekas mazāk būtisks,tā pat arī kuras organizācijas ciltsraksti sunim ir,ir pat ļoti būtisks jautājums.Skatoties to franci meklēju,lai ir LKF ciltsraksti,ja nav minēts,pieņemu,ka tādu nav,neiešu jau tērēt laiku,zvanīt un prasīt,tādas lietas ir jāmin uzreiz.Varbūt arī kādam tur tādi ir,bet pats vainīgs,ka nav minēts,atradu audzētavu,kurai ir metiens un kuri tādas lietas nenoklusē.
Tas tā,priekšdienām.Nav,protams,obligāti,bet es rekomendēju to visu tomēr minēt.Ir cilvēki,kas uz klubu grib uzzvanīt un pārliecināties,ka tāds kucēns tur ir reģistrēts,mazums čakarē.Labi zinu to lietu,pirms diviem mēnešiem notirgoju 6 takšu kucēnus,par mazliet zemāku cenu-350.Ne viens vien bija zvanijis klubam un pārliecinājies,ka tāds metiens pie viņiem tiešām ir un tikai tad zvanijis man.Kā,lai to izdara,ja nezin,kur zvanīt?