Ko labāk lai dāvina?

Reitings 14
Reģ: 14.08.2014
Ejot ciemos pie meitenes negribētos būt tukšām rokām,jo nedaudz neērti justos,tad nu lūk jautājums,kas Jums patīk labāk,ziedi, šokolāde varbūt kaut kas paštaisīts?
14.08.2014 15:05 |

Reitings 14
Nu ok ok :) Tādā ziņā ir daudz lietas ko var darit sēņot,ogot,copēt,iet uz te;atri,operu,koncertiem, vienīgi uz balletu nē , pārējais ir pieņemami, laikam meitenem tas pats +/-
14.08.2014 20:11 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Lietu darīt ko tiešām ir daudz,un katru reizi arī baigie pasākumi nav jāplāno,es priecātos arī par kāršu spēlēm visas dienas garumā,filmu datorā,sēņošanu,ogošanu, riteņbraukšanu,skrituļošanu, vai cik es priecīga būtu par autošoviem,kvadraciklu braucienu, uhh tikko atcerējos vienu mīlu,kas mani vedāja pa mežiem ar kvadraciklu,ideāli :D
14.08.2014 20:16 |

Reitings 14
Autošovs tas tā kā tu skaties,ka tavs džeks saulītes mētā? :D
14.08.2014 20:18 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Kaut vai,bet citām meitenēm var tas nemaz i neintresēt,katra meitene savādāka
14.08.2014 21:43 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Heh, man gan savulaik ir rakstiiti gan dzejolji, gan dziesmas sacereetas un arii dziedaats zem loga (dziivoju privaatmaajaa, taapeec par kaiminjiem nebija jaauztraucas), gan "dzejas stunda" ir bijusi, kad puisis citee Pushkinu un citu dzejnieku dzejoljus no galvas... Ziedu kleepji, romantiskas daavanas (gredzeni un citas rotas), saldumi un visdazhaadaakie romantiskie paarsteigumi, gan pavisam nieciigi, pashtaisiiti siikumi, gan daargi - daudz kas ir bijis... Un tie nebija tiinju vecuma viirieshi! Un nekad nebija ienaacis praataa izsmiet pieluudzeeju, nokjengaat paarsteigumu, vai viebties nepatikaa... Man jebkaada uzmaniiba bija patiikama un svariiga, to arii noveerteeju.

Kaada gan starpiiba - pashsacereets dzejolis, pashgatavota kuuka, nopirkt rafaello, ziedu pushkjis vai viena skaista roze? Taa jebkuraa gadiijumaa ir uzmaniiba, censhanaas, piedomaashana, gribeeshana izpatikt... Galvenais tachu, ka neierodas smirdiigs, piedzeeries, ar cigareti zobos un vienkaarshi neiestumjas maajaa pagruuzdams sievieti malaa, nenoveljas uz diivaanaa un neuzkliedz "davaj, pagatavo man kaut ko! Eest gribaas!".

Meitenes - uztveriet visu vienkaarshaak! Ja viirietis izraada uzmaniibu - tad vienalga, cik smalka vai daarga taa ir, galvenais tachu ir tas, ka vinjsh par jums ir piedomaajis un centies!
14.08.2014 21:59 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
kārtējo reizio - cik cilvēku, tik viedokļu :D ziedi man šķiet ok, bet kūku nest - totāli tizli.
14.08.2014 22:06 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Vārds vārdā varu piekrist Neons viedoklim.
Man vīrietis (un ne pusaudzis) ir veltījis dzejas rindas un nekad neesmu pat iedomājusies par to, ka varētu par ko tādu pasmieties. Tāpat nekad neesmu vērtējusi to, cik dāvana ir dārga. Man būtu pilnīgi vienalga - vietējā veikalā nopirkta kūka, pļavā saplūkti ziedi vai parasta stikla ledene - būtu priecīga, ja to dāvātu mīļotais cilvēks. Pārējam, t.i. dāvanas vērtībai utt., nepievērstu ne mazāko uzmanību, jo man svarīgākais ir cilvēks, ne mantas, ko tas man spēj uzdāvināt. Galvenais taču ir tas, ka vīrietis cenšas un ieiet veikalā ar domu, ka vēlas savu mīļoto iepriecināt. Un kaut vai nopērk vislētākās šokolādes končas - viņš domā par to kā iepriecināt savu sievieti. Tāpat arī tie, kuri raksta dzeju utt. Tāpēc pat grūti izprast to, kāpēc daudzām patiktu tikai rožu pušķi utt. Vai tad nav vienalga kā mīļotais cilvēks izrāda savas jūtas? Kaut vai uzdāvinot lētu lielveikala atslēgu piekariņu! Toties tas norāda par jūtām un vēlmi otru ieprieināt!
Ja runā par šo konkrēto gadījumu, tad es personīgi patiesi priecātos par pļavu puķu pušķi un šampanieti. Tas liktos mīļi, sirsnīgi un jauki. Bet tas, protams, tikai man! :)
15.08.2014 02:35 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Izcelshos - no tiem, kuri manupraat, buutu speejiigi uzrakstiit man dzejoli, turos pa gabalu. Bet nu arii mans izskats un iztureeshanaas skaidri zinjo par to, ka man liidz romantikai kaa Taisonam liidz baleta skatuvei. Es tieshaam labaak brauktu seenjot. (Vienmeer ir patikusi taa sajuuta, kad ir atrasta kaudze labu, taarpu nesaeestu seenju vienuviet). Toties ljoti noveerteetu, ja viirietis atnestu kaadas uzkodas.
Cik ir runaats meitenju lokaa, tad atliek vien piekrist Neons teiktajam - pats svariigaakais, ka esi sagatavojies tikshanaas reizei. Ar laiku uzzinaasi meitenes gaumi un tad arii zinaasi vinjas gaumi un paradumus, lai nav taa, ka uzdaavini lauku pukju puskji meitenei, kurai no taam ir alergija.
Galda speele nav slikta ideja. Ja meitene sarauc degunu un apvainojaas par to, ka nav uuberdaargas rozes no smalka ziedu veikala un iipasha sokolaade no Andu kalniem, tad muuc pirms ir par veelu.
15.08.2014 02:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits