Kā tikt galā ar vīrieti?

Reitings 6
Reģ: 14.08.2014
Labdien!

Es vairs nezinu ko darīt? Man ja godīgi viss piegriezies. Pat nezinu kā pareizi rakstīt. Galvenais šai visā būtu - kā ir iespējams tikt ar vīrieti galā, lai viņš palīdzētu savai mīļotajai sievietei?
Šobrīd esmu izmisumā un man ir pēdējais piliens. Pati esmu šobrīd uz kruķiem. Vispār gultā varu savu laiku pavadīt un depresijā krist, bet smagākais ir tas, ka pirms tā visa es biju sieviete kāsieviete..
Gan māju berzu, gan trauku kalnus vācu, gludināju, ēst taisīju, un vēl uz darbu spēju iziet, lai varētu katru mēnesi līdz 240 stundām nostrādāt. Bet runa ir par to, ka man nereāli kaitina tas, ka mans vīrietis neko nedara.
Ēst taisīt negrib, bet es vienmēr gatavoju un mājās sagaidīja silts ēdiens, pat no rītiem cēlos un brokastis pagatavoju, bet šobrīd to nevaru. Un ne reizi vēl neesmu sagaidījusi, ka brīvprātīgi vīrietis man pienesīs brokastis gultā vai pagatavos tās - jālūdz tas.
Drēbes - vienmēr izmazgātas, kārtīgi izgludinātas, salocītas unsaliktas skapī, bet man slimai guļot gultā vēl spēj pavaicāt vai nav kāds gludināts krekls, bet kā, ja uz abām kājām pat nespēju nostāvēt - drēbju kalns mazgātais tikai krājas un negludinās. Virtuve vispār ir tik briesmīga - grīda netīra, galds netīrs - nolipis, trauku kalni stāv - nemazgā - neko nedara. Vispār - pilnībā neko negrib darīt. Bet man vienmēr bija ideāla kārtība.
Vienīgā lieta ko var izdarīt ir sēdēt vairākas stundas pie datora testējot jaunās spēles un pat tur apkārt ir putekļu kalni un netīri trauki, papīri, lipīgs un nosmērēts. Vai otra lieta - stundām sēž pie mašīnas. Darbā arī nav tik noslogots, jo tur var atļauties ierasties vēlāk un ātrāk aiziet un tikai kompi vien spaida tur.
Bet man lamāties vien gribas, ka man apkārt aug netīrība un neko nedara. Tikai tad ja kārtīgi uzbļaušu tad haltūriski kaut ko izdarīs.
Vispār es nesaprotu vai man jābūt tādai dzīvei, ka ir jāraujas gan darbā sev iztiku nopelnīt un vēl mājas visu vācot un vēl vīru audzinot - piedodiet kā mazu bērnu? Es nesaprotu..
Nekad no viņa neesmu saņēmusi kaut reizi gadā kādu īpašu apliecinājumu, dāvanu - smaržas, puķu pušķi vai vienalga ko lai reizēm justos novērtēta viņam blakus.
Mēs pat ceļot nekur nebraucam..
Vienmēr ir aizbildinājums - nav naudas, tur naudu vajag un tur..
Vienīgais tikai mazas bučas un - Es tevi mīlu..
14.08.2014 14:45 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Jūs taču vīri mīl, lai gan esat mājsaimnieces un vīrs jūs uztur

Zini, kad es biju mājsaimniece, tad vīram mājās vispār nekas nebija jādara - ne jātīra māja, ne jāgatavo, ne jāmazgā drēbes.
Tā ka salīdzināt šo vīrieti ar mājsaimniecēm ir pilnībā nekorekti.
14.08.2014 18:08 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Labi annie tu esi pozitīvs piemērs :)
Bet te ir daudzas, kas uzskata, ka viņu vienīgais pienākums ir skaisti izskatīties :D Un pārējo laiku starp gēla nagiem un frizieri aizpilda purkšķinot uz dīvāna :D
14.08.2014 18:13 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Mājsaimniece kļuvis gandrīz par lamuvārdu. Tas, ka te cosmo dažas ir ar ļoti bagātu fantāziju, nenozīmē, ka mājsaimniece tikai staigā pa restorāniem un skaisti izskatās.
14.08.2014 18:17 |

Reitings 6
Reģ: 14.08.2014
Emmanuelle
Un tu tiesaam miili so viirieti?

Mīlu un ļoti mīlu, tāpēc ir kaut kas jādara.. Tāpēc prasu un lūdzu padomu kā un ko darīt!!!

ervins
Labi annie tu esi pozitīvs piemērs
Bet te ir daudzas, kas uzskata, ka viņu vienīgais pienākums ir skaisti izskatīties Un pārējo laiku starp gēla nagiem un frizieri aizpilda purkšķinot uz dīvāna

Man nav laika tikai skaisti izskatīties, bet ir jādomā par dzīvi un nākotni!!! Un gēla nagi it nemaz man nav darba stilam pieļaujami un man pat traucē. Dzīvē svarīgāk ir veidot normālu ģimeni, karjeru un nākotni, lai ir iespēja dzīvot un izdzīvot!!!
14.08.2014 18:21 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Zini, kad es biju mājsaimniece, tad vīram mājās vispār nekas nebija jādara - ne jātīra māja, ne jāgatavo, ne jāmazgā drēbes.
Tā ka salīdzināt šo vīrieti ar mājsaimniecēm ir pilnībā nekorekti.
Ta ari visbiezāk tas ir, bet tas trollis to nerubī...nu nedalec viņam:D
14.08.2014 18:21 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
. Dzīvē svarīgāk ir veidot normālu ģimeni, karjeru un nākotni, lai ir iespēja dzīvot un izdzīvot!!!
Tad kapec tu neveido to ģmeni. Tu jau to nemaki, tev tāda ari nav...Tikai skaisti runat proti:D
14.08.2014 18:23 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Dzīvē svarīgāk ir veidot normālu ģimeni, karjeru un nākotni, lai ir iespēja dzīvot un izdzīvot!!!

Pēc Tava apraksta par to, kā dzīvojiet nesaskatu nevienu normālas ģimenes iedīgli. Ar tādu vīrieti labāk vispār nebūt kopā, kur nu vēl plānot ģimeni.
14.08.2014 18:30 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Viņam ir dīvains paradums vilkt nost zeķes tā, ka viņas vienmēr ir uz otru pusi. Un pirms mazgāšanas man jāsēz un jāgriež viņas ārā. 1x teicu, lai nedara tā, 2x teicu, pēc trešās reizes pateicu, ka nemazgāšu tās zeķes. Tā viņas krājās, krājās, es neko! Līdz vienā dienā sēdēja pats un visas grieza uz otru pusi!

Un kas notiks ja tās zeķes ieliksi veļas mašīnā izgrieztas uz otru pusi? Neizmazgāsies vai mašīna salūzīs?

Autorei un pārējām - izlaists vīrietis? Nenovērtē autores darbu un pūles? Daudzām no jums ir slimība par kopējo vai veča naudu pirkt visādus nekam nevajadzīgus un nelietderīgus s*dus pilnīgi nebrīdinot otro pusi. Kā domājat vecis strādā rukā kā moris nes mājās piķi, bet te viņa sviedri tiek iemainīti pret KO???????????????????????????????????? Kā domājat tādos brīžos vecis jūtas ļoti novērtēts? Un kā ar jūsu (Bet man taču gribējās!) izlaistību vai neizlaistību?
14.08.2014 18:31 |

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 15.05.2013
Normālu ģimeni??? Ar tādu appuišojamu memmīti, kurš nevar par savu mīļoto sievieti parūpēties pat tad, kad viņa ir slima? :D
14.08.2014 18:39 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
kas tur pa ģimeni ar tādu veci? Varbūt sēdēs pie kompja arī kamēr dzemdēsi...
14.08.2014 19:39 |

Reitings 396
Reģ: 09.06.2014
Memmītis - no vārda māte(mamma)

Mamma - sieviete

kāpēc jūs nodiršat pašas sevi? :D

pašas izaudzinat tādus večus
14.08.2014 19:46 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
izlaidusi esi+ pats izlaidies kā teļš.
Nu es ar visu savu lauzto lāpstiņu visu tīru un beržu, bet es dzīvoju bez vīrieša pie sāniem.
14.08.2014 19:48 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Serijs, es veel nevienu veci neesmu izaudzinaajusi. Taapat kaa vairums cosmo meitenju.

Taa ka luudzu, bez "juus izaudzinat". Mani pie taa varees vainot peec gadiem 20.
14.08.2014 19:50 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Un pārējo laiku starp gēla nagiem un frizieri aizpilda purkšķinot uz dīvāna
Man patika shis saliidzinaajums :D

Autorei - ko tieši tu tajaa cilveekaa miili? Tu uzrakstiji tikai vinja nepilniibas - netiira maaju, nedavina ziedus, smaržas utt. Bet, kas ir tas, kas viņā labs? Par maajas kaartoshanu jau tev pateica - tu esi viņu šādi izlutinaajusi. Gribi ko mainit, tad maini savu maigo raksturu (man liekas, ka tu esi maiga persona). Paliksi kategoriskaaka un ne tik maatishkja, tad jau viss paareejais pats no sevis sekos.Galvenais ir gribet, bet pagaidam izskatas, ka tu mekle briinumu recepti internetaa. Zini ko? Tu to te neatradiisi!
14.08.2014 19:51 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Ar vīrieti nav jātiek galā....Kā nosist attiecības...ezotēriskā bloga astral-temple.com

http://astral-temple.com/lv/blog/varis-2/255-kak-ubyt-otnosheniya/
14.08.2014 19:54 |

Reitings 396
tad jau jūs apvainojat savas mātes, brāļus :D
14.08.2014 19:55 |

Reitings 17280
tad jau jūs apvainojat savas mātes, brāļus

Manai maatei deelu nav :)
14.08.2014 20:00 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Serijs, tevi maate jau ar diez ko gudru nav izaudzinaajusi.
14.08.2014 20:01 |

Reitings 396
pietiekoši labi izaudzināja, lai saprastu, ka sievietes ir čūskas, kurām interesē tikai nauda un vara pār vīrieti

man ir nauda, bet varu paŗ sevi gan nedošu
14.08.2014 20:03 |

Reitings 17280
Serijs, ja nopietnaak, tad paaudzes atshkjiras. Stingro vecaaku beerni biezhi tieshi otraadi pashi savus beernus stingri negrib audzinaat, un otraadi. 80ajos valdiija tas visu varoshaas sievietes-traktora kults, vientuljo maamulju, kas visu vilka uz saviem pleciem un ucinaaja un chubinaaja vieniigo deelu - taadu bija uj, ku daudz. Vot tev i rezultaats. A konkreeti es tur - nje pri chom. Un luudzu, "juus visas" tur iekshaa nepin!
14.08.2014 20:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)