Man arī nesen šādas pārmaiņas bija- no šķipsnās balinātas blondīnes līdz brunetei. Krāsa patiešām ātri izmazgājas. Friziere teica, ka iepriekšēja balināšana arī paātrina krāsas izbalēšanu, jo balinātais mats sliktāk notur krāsu. Krāsoju ik pēc 1- 1.5 mēnešiem, gan tādēļ, ka krāsa izbalo un sāk izskatīties rūsgani brūna, gan tādēļ, ka ataug pelēcīgās saknes. Tā esmu jau kādas reizes 5 krāsojusi un joprojām izbalēja krāsa pēc ~mēneša. Pēdējā reizē krāsojot nedaudz pārspīlēju ar krāsas tumšumu un sanāca patiešām tumši, tumši brūni. No sākuma likās par tumšu, bet tagad, kad nedaudz jau pabalējis, sāk iepatikties un izskatās, ka ja nokrāso tumšāku toni, tad, krāsai izbalot, nav tā rūsganā nokrāsa, bet bagātīgs, brūns tonis. Ja vēl saknes neataugtu tik strauji, būtu pavisam ideāli un tagad varētu krāsot retāk.
Man arī sākumā bija grūti pieņemt, ka tagad tik bieži jāatjauno krāsa. Iepriekš varēju pusgadu neiet pie friziera balināt, jo balināju tikai šķipsnas un ataugušie mati labi sajaucās ar pārējiem.