Likteņa pirksts?

Reitings 490
Reģ: 14.08.2014
Sveikas dāmas. Tāds vienkāršs jautājums, jūs ticat liktenim un tam ka var tikt likti šķēršļi, kas dod laiku saprast un pieņemt pareizo lēmumu? Brīžiem nesaprotu, tā ir tikai sakritība vai likteņa pirksts.. īsi situācija, kopā esam 1,5 gadi, mīlam viens otru, bet daudz kašķu, gribam kopīgu bērnu, īpaši līgavainis to vēlas vairāk par visu, pirms pus gada paliku stāvoklī, 7.nedēļā bija spontānais, un tagad pēc pus gada, kad atkal cenšamies tikt pie bēbja, man izraksta zāles vismaz 9 mēnešiem, citādi ja nedzertu zāles palikt stāvoklī būtu gandrīz neiespējami. Protams, viņam tas ir kā sitiens zem jostas vietas, jo nenotiek tik ātri kā gribētos. Nu man tāda muļķīga vai patiesa doma, ja nu liktenis mani tiešām cenšās atraut no nelaimīgām attiecībām? Vai arī otrādi, tas dara visu lai būtu jāiet cauri grūtībām? Jo jā, neslēpšu nu jau brīžiem es jūtos nelaimīga, es nejūtos tā kā gribētu, bet tajā pašā laikā liekas, ka viss mainīsies ja abi centīsimies. Brīžiem nesaprotu, tā ir mīlestība, vai pieķeršanās. Divos vārdos sakot - dzīves haoss.
14.08.2014 12:56 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Nedomāju, ka tas ir liktenis, vienkārši daba ir loģiska un tāpēc tādās "attiecībās" par bērnu nav ko domāt, kamēr viss nav salikts pa plauktiņiem un harmonijā.
Taisnība tām meitenēm, kuras teica, ka bērns neatrisina problēmas, jo ja viņas ir, tad būs arī pēc tam un pieaugs apjomā ;)

Iesaku padomāt par sevi/jums un ja Viņš to nerespektē un turpina uzspiest savas vēlmes, tad lai iet ...
14.08.2014 13:35 |

Reitings 490
Reģ: 14.08.2014
xerty, un ko iesākt ja es jau esmu pazaudējusi savu "es" un savu pašapziņu? Kā lai to atgūst? Jo jūtu ka tā ir, aizmirstu pati par sevi. un nesaprotu kā lai saņemos to drosmi un izķepurojos. Un ja runājot par kontroli, tā ir vājprātīga, par manu pagātni zina gandrīz visu, izokšķerēts ir viss, kas bijis kad vēl pat pazīstami nebijām, un ticu, ka vienā jaukā dienā arī uzzinās par šo forumu, tad jau atkal saņemšu pārmetumu jūru.
14.08.2014 13:36 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
strīdi laikam jau ir par pārmetumiem, par to ko daru, kā daru, parasti jūtos kā nekas, ka neko nevaru, viss jādara pa prātam lai nebūtu strīdu, ne es varu mierīgi aizbraukt pie draudzenēm un vecākiem, ne mierīgi apmeklēt kādu pasākumu

Nekad viena puse tik nav vainīga, saderu ka pati ar neesi svētā!

Un saproti ar to, ja dzemdēsi bērnu, tad pēc tam ne jau tev vienai būs jāmokās ja izšķirsieties, bet bērnam ar! Pa priekšu vajag sakārtot attiecības meitēn!
14.08.2014 13:36 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
xerty, un ko iesākt ja es jau esmu pazaudējusi savu "es" un savu pašapziņu? Kā lai to atgūst? Jo jūtu ka tā ir, aizmirstu pati par sevi. un nesaprotu kā lai saņemos to drosmi un izķepurojos. Un ja runājot par kontroli, tā ir vājprātīga, par manu pagātni zina gandrīz visu, izokšķerēts ir viss, kas bijis kad vēl pat pazīstami nebijām, un ticu, ka vienā jaukā dienā arī uzzinās par šo forumu, tad jau atkal saņemšu pārmetumu jūru.

Nu noteikti, ne esot kopā ar šo vīreti.
14.08.2014 13:38 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Vispirms sakārto attiecības, tad domā par bērniem. Ja jau vislaik tik slikti ir, tad kāds vel tur bērns? Lai būtu, kas skatās, kā vecāki plēšas, nedod dievs, vel sāk pacelt rokas?
14.08.2014 13:38 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
un ko iesākt ja es jau esmu pazaudējusi savu "es" un savu pašapziņu? Kā lai to atgūst? Jo jūtu ka tā ir, aizmirstu pati par sevi. un nesaprotu kā lai saņemos to drosmi un izķepurojos. Un ja runājot par kontroli, tā ir vājprātīga, par manu pagātni zina gandrīz visu, izokšķerēts ir viss, kas bijis kad vēl pat pazīstami nebijām, un ticu, ka vienā jaukā dienā arī uzzinās par šo forumu, tad jau atkal saņemšu pārmetumu jūru

Ja attiecības ir sliktas un vecis tik slikts tad nafig jūs taisāt bērnu? Tak šķiries tad, nevis kulies iekšā tai purvā dziļāk.
14.08.2014 13:39 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Nu var jau būt, ka liktenis negrib jums to bērnu piešķirt, jo attiecības galīgi nav ok.. Bet racionāli domājot- savediet kārtību to, kas jums ir savā starpā un tikai tad iesaistiet trešo! Un vai gadījumā nav tā, ka vecis baidās tevi pazaudēt un tāpēc grib, lai tev būtu no viņa bērns?!
14.08.2014 13:45 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
piedod, bet tu esi muļķe. jau pa gabalu redzams, ka vīrietim bērnu vajag, lai vēl vairāk tevi piesietu sev un mājai. ja tev to vajag, un vēl vairāk gribi pazaudēt savu "es", uz priekšu.
14.08.2014 13:51 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Un ja runājot par kontroli, tā ir vājprātīga, par manu pagātni zina gandrīz visu

Vai par pagātni arī ko pārmet? Tā jau ir augstākā ranga emocionālā vardarbība!!!

un ko iesākt ja es jau esmu pazaudējusi savu "es" un savu pašapziņu?

Pirmkārt, atgriez sevī loģisko domāšanu, vēso, veselo saprātu! Pirms tu viņu satiki, tev viss bija labi un arī tagad, gabals nenokritīs, ja pametīsi! Saku tik skarbi, jo tā nav mīlestība, ne tuvu tam. Lai arī cik žēl nebūtu, neesi pelnījusi, lai pret tevi tā izturas.. Nu, padomā labi, mīļā sirds! Pašapziņa pieaugs.........vai pirms viņu satiki, tādas tev nebija?
Pa-dusmojies mazliet uz viņu par visu, ko izdarījis, dumpīgums, dusmas varbūt vērstu tavu prātu ''kaujas gatavībā'' dzīvot tālāk laimīgi vienai;)
14.08.2014 13:52 |

Reitings 202
Reģ: 19.03.2014
Lianne
Mans draugs raksturā ir nedaudz līdzīgs. Uzskatu, ka vienkārši ir vīrieši, kuriem patīk kontrolēt un zināt visu. Es savējam ļauju domat, ka viņs zina un kontrolē visu - bet ja man nav kaut kas pa prātam, tad noteikti nepalikšu malā.

Parunajieties. Pārlasi vēlreiz šo diskusiju un pa punktiem izraksti tēmas, kas tevi uztrauc. Pamēģiniet atrast risinājumus.

Ta kontole nav laba lieta, ļoti nospiež. Sarunājiet kaut ko. Saki ka 1-2 reizes menesī velies satikties ar draudzenēm un, ka tev tas šķiet normāli. Un kā vispār var protestēt, ka trenējies? Jūs maz laika pavadiet kopā? Vai nav kads sporta veids ar kuru jūs varetu nodarboties kopā? Kas viņam interesē? Kas tev? Kāda vecuma kategorija esiet?
14.08.2014 13:52 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es ticu, ka cilvēks neveselīgās attiecībās var stresa dēļ sačakarēt sev veselību, no kā var rasties arī spontānie aborti un citas problēmas.
14.08.2014 13:56 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Es ticu, ka dzīvē viss notiek tā, kā tam ir jānotiek. Arī viss sliktais. Vienkārši nav pienācis īstais laiks, lai tu kļūtu par māti, un nav šī iemesla dēļ jālauza galva par to, vai tā būtu kāda zīme no kosmosa, lai saprastu, ka tavs puisis nav tev īstais. Varbūt tev tuvākajā laikā ir gaidāmas lielas pārmaiņas dzīvē, kuras nebūtu iespējamas, ja būtu stāvoklī vai tev būtu bērns, bet varbūt tu zemapziņā nemaz tam visam vēl neesi gatava. Man arī pirms laiciņa bija uznācis bērna gribēšanas periods un arī gadījās SA, kaut grūtniecību tajā brīdī neplānojām, bet tad sapratu, ka vēl neesmu nemaz gatava uzņemties tik lielu atbildību.
Es ieteiktu ar draugu no sirds izrunāties... viens otram pastāstiet, kas sakrājies uz sirds, par šaubām. Ja visu laiku biji pārliecināta, ka tas ir tavs īstais cilvēks, tad neklausies tajos tarakānos galvā, kas tev čukst pretējo!!! Izrunāsieties un sapratīsi, ka tās visas iedomas ir bijušas tīrākās muļķības vai arī beidzot sapratīsi, ko tiešām vēlies.
14.08.2014 13:57 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
ticu liktenim, taču uzskatu, ka mēs paši to varam izvēlēties!

nu jau brīžiem es jūtos nelaimīga, es nejūtos tā kā gribētu

nav īstais laiks, lai domātu par bērniem!
14.08.2014 14:10 |

Reitings 5954
Kristīne, tieši tarakānos cilvēkiem derētu ieklausīties. Bieži vien šīm balsīm ir taisnība, bet to saprot, kad jau par vēlu. Zemapziņas aizsargmehānisms darbojas mums visiem, tikai mēs bieži vien to ignorējam, sev sakot: ai, tās tikai iedomas. Un pēc tam, kad notiek nenovēršamais, mēs šīs balsis atceramies.
14.08.2014 14:10 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Nerea, man gan pārsvarā ir citādāk - tarakāni galvā parādās no bailēm un pašpārliecinātības trūkuma.
14.08.2014 14:13 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Neticu liktenim un kaut kādiem viņa pirkstiem,ne mazākajā mērā.
14.08.2014 14:16 |

Reitings 5954
Kristīne, lai nu kā būtu, uz tiem jāskatās no racionālā skatu punkta. Autores gadījumā, domāju, racionāli ir pamats pārdomāt šo attiecību kvalitāti.
14.08.2014 14:17 |

Reitings 202
Nerea Man ar tie tarakani tikai pratu maisa. Es tos uztveru kā pēkšņas iedomas un iegribas un tādas man nav vajadzīgas. Bohēma ir laba lieta, bet saprāta robežās.
14.08.2014 14:18 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Un ja runājot par kontroli, tā ir vājprātīga, par manu pagātni zina gandrīz visu, izokšķerēts ir viss, kas bijis kad vēl pat pazīstami nebijām, un ticu, ka vienā jaukā dienā arī uzzinās par šo forumu, tad jau atkal saņemšu pārmetumu jūru.

Man bija lidzigi. Sākumā tas nebija tik traki, bet vēlāk tas aizgāja galīgi sviestā. Tika pārbaudits viss-manas mantas, maks, visas manas somas, epasti uzlauzti, manā datorā saliktas spiegu prodžes. Tas emazinàsies, tik pieņemsies spēkā. Ari morāla ietekmēšana. Visu laiku stress, nevareju atslabt. Nevarēja zināt kuru brīdi atkal kkas būs. Negribējās pat mājās iet. Neizturēju un pec 13gadiem visu partraucu.
Bija tik labi, ka var iet un darit ko grib, neviens neterorizēja.
Pašlaik man ir foršas un vieglas attiecibas. Sākuma bija grūti pierast, ka var būt savādāk. Vel bija instinkts visu slēpt,bet nu jau esmu mierīgāka, un jūtos labi.
14.08.2014 14:20 |

Reitings 202
Wendy Tev gan ilgi izdevies ko tadu paciest! Kā neapskaužu - izklausās pēc dzīves cietumā.... Labi, ka tagad viss lamīgi ;)
14.08.2014 14:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits