Likteņa pirksts?

Reitings 490
Reģ: 14.08.2014
Sveikas dāmas. Tāds vienkāršs jautājums, jūs ticat liktenim un tam ka var tikt likti šķēršļi, kas dod laiku saprast un pieņemt pareizo lēmumu? Brīžiem nesaprotu, tā ir tikai sakritība vai likteņa pirksts.. īsi situācija, kopā esam 1,5 gadi, mīlam viens otru, bet daudz kašķu, gribam kopīgu bērnu, īpaši līgavainis to vēlas vairāk par visu, pirms pus gada paliku stāvoklī, 7.nedēļā bija spontānais, un tagad pēc pus gada, kad atkal cenšamies tikt pie bēbja, man izraksta zāles vismaz 9 mēnešiem, citādi ja nedzertu zāles palikt stāvoklī būtu gandrīz neiespējami. Protams, viņam tas ir kā sitiens zem jostas vietas, jo nenotiek tik ātri kā gribētos. Nu man tāda muļķīga vai patiesa doma, ja nu liktenis mani tiešām cenšās atraut no nelaimīgām attiecībām? Vai arī otrādi, tas dara visu lai būtu jāiet cauri grūtībām? Jo jā, neslēpšu nu jau brīžiem es jūtos nelaimīga, es nejūtos tā kā gribētu, bet tajā pašā laikā liekas, ka viss mainīsies ja abi centīsimies. Brīžiem nesaprotu, tā ir mīlestība, vai pieķeršanās. Divos vārdos sakot - dzīves haoss.
14.08.2014 12:56 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Nevelc beigtu kaķi aiz astes. Varbut ir pienācis laiks doties tālāk. Tagad saprotu, ka ir loti daudz vāju cilvēku. Kas pukst un žèlojas par savām attiecibām, bet neko tajās nemaina. Tā vietā, lai kaut ko mainītu viņi visu pacieš tā, it kā viņiem vēl būtu pāris dzīves kontā.
14.08.2014 14:25 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Wendy, kāpēc bija jāgaida 13 gadi?
14.08.2014 14:28 |

Reitings 5
Reģ: 23.02.2012
Lasot šo rakstu.. tāda sajūta ka kāds būtu rakstījis par mani... ar mani gluži identiska situācija notika gadu atpakaļ...man bija attiecības, puisis vēlējās bērnu, (atzīšos.. arī pati ļoti vēlējos) paliku stāvoklī bet 13.nedēļā notika spontānais.. ļoti smagi to visu pārdzīvoju...attiecības sāka plīst pa vīlēm... bet tomēr centos noturēt un glābt kaut ko... (veltīgi) ja attiecībās neesi laimīga, un nespēj tajās gūt to ko vēlies.. tad labāk nevajag ar.. varbūt tiešām liktenis cenšas pasargāt no sliktā...
es pieļāvu kļūdu, paliekot un cenšoties glābt to kas jau bija izpostīts... pēc pus gada atkal paliku stāvoklī... bet, kad uzzināju par savu grūtniecību sapratu to ka nevēlos dzīvot ar vīrieti kura dēļ man ir tikai asaras un kreņķi.. izvēlējos aiziet...
tagad esmu 8. grūtniecības mēnesī.. esmu laimīga...
neesmu kopā ar vīrieti no kura gaidu bērnu, bet man ir jaunas attiecības un jaunais draugs ir pieņēmis mani ar visu manu grūtniecību, pat tagad kad bēbis vēl nav dzimis, viņš viņu sauc par savu dēliņu...
tagad baudu Vasaru.. gaidu Mīļoto atgriežamies Latvijā, un tad jau gaidīsim arī lielo brīnumiņu ierodamies pasaulē!
14.08.2014 15:56 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Kur jūs raujat to, ka vīrietis autorei ir kaut kāds bez maz vai nepilnvērtīgs?

Par tēmu un par likteni. Jā, es ticu, varbūt es nesaukšu to tā skaļi par "likteni", bet ticu tam, ka dzīve visu saliek savās vietās un parāda kas un kā. Manā dzīvē ir daudzi notikumi, kurus es tiešām varu izskaidrot tikai un vienīgi ar to domu, ka dzīve pati man tā ir salikusi - būt tajā laikā un tajā vietā u.tml. Bet es īsti negribētu sākt rakāties un analizēt vai ar katru notikumu manā dzīvē liktenis man cenšas kaut ko pateikt, kā, piemēram, autorei ar to SA, drīzāk es vienkārši pieņemu, ka kaut kas ir/nav lemts.
14.08.2014 15:57 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Spontānais aborts nav nekāds liktenis, tas piemeklē diezgan daudzas un daļai nemaz par grūtniecības esamību nenojaušot.
14.08.2014 19:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits