Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Likteņa pirksts?

Reitings 490
Reģ: 14.08.2014
Sveikas dāmas. Tāds vienkāršs jautājums, jūs ticat liktenim un tam ka var tikt likti šķēršļi, kas dod laiku saprast un pieņemt pareizo lēmumu? Brīžiem nesaprotu, tā ir tikai sakritība vai likteņa pirksts.. īsi situācija, kopā esam 1,5 gadi, mīlam viens otru, bet daudz kašķu, gribam kopīgu bērnu, īpaši līgavainis to vēlas vairāk par visu, pirms pus gada paliku stāvoklī, 7.nedēļā bija spontānais, un tagad pēc pus gada, kad atkal cenšamies tikt pie bēbja, man izraksta zāles vismaz 9 mēnešiem, citādi ja nedzertu zāles palikt stāvoklī būtu gandrīz neiespējami. Protams, viņam tas ir kā sitiens zem jostas vietas, jo nenotiek tik ātri kā gribētos. Nu man tāda muļķīga vai patiesa doma, ja nu liktenis mani tiešām cenšās atraut no nelaimīgām attiecībām? Vai arī otrādi, tas dara visu lai būtu jāiet cauri grūtībām? Jo jā, neslēpšu nu jau brīžiem es jūtos nelaimīga, es nejūtos tā kā gribētu, bet tajā pašā laikā liekas, ka viss mainīsies ja abi centīsimies. Brīžiem nesaprotu, tā ir mīlestība, vai pieķeršanās. Divos vārdos sakot - dzīves haoss.
14.08.2014 12:56 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Pirms bērna vīrietim jāgrib apprceēties ja reiz tā mīl un grib ģimeni.
14.08.2014 13:05 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
vīrietis bērna prātā - grib bērnu, lai gan jūsu attiecības, kā noprotams, nav tās labākās un saskanīgākās. varbūt, lai pacenšas šo 9 mēnešu laikā, kamēr tu dzer zāles, pierādīt, ka ir tā vērts, lai tu kļūtu par viņa bērnu māti
14.08.2014 13:05 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Ja jau tu vēl tagad nesaproti vai tā pieķeršanaās vai mīlestība- tad priekš kam tev tagad bērns???
14.08.2014 13:06 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Parasti liktenim neticu, bet par bērniem gan kaut kā ir sanācis, ka bērniņš piesakās tad, kad viņam lemts nākt pasaulē. Taču mūsu fiziskā veselība ir cieši saistīta ar garīgo veselību. Ja tevi māc šaubas par attiecību stabilitāti, vai būt kopā ar konkrēto cilvēku, tad arī fiziski var būt grūtāk ar bērniņa ieņemšanu. Kā saka, Dievs nav mazais bērns.. Un dzīvē ir pierādījies fakts, ka bērna ienākšana dzīvē reti kad uzlabo attiecības. Visbiežāk grūtību rezultātā esošās nesaskaņas tikai padziļinās. Jūs esat kopā nosacīti neilgu laiku. Pēc gada jau plānojāt bēbi, par spīti kašķiem, tagad atkal. Vai tas ir prātīgi? Nezinu.
14.08.2014 13:06 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
ja nu liktenis mani tiešām cenšās atraut no nelaimīgām attiecībām?

Tu to nopietni? Kāds bērns tādās attiecībās? Pažēlo, paglāb savu vēl nedzimušo bērnu no tā... rodas iespaids, ka tu nemaz nevēlies ar viņu būt... vai cauri rindiņām to var izlasīt :d
14.08.2014 13:07 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Kamēr, Tu, sieviete, netiksi galā ar saviem mīlu, bet tomēr laikam nezinu, vai mīlu, tikmēr nekā jums tur nebūs. Un kāds vēl nafig sitiens zem jostas vietas, es nesaprotu, viņš grib tevi par bērnu fabriku pataisīt, vai kā? Normāls vīrietis rūpēsies un gādās, lai viņa sievietei viss būtu mierīgai bērniņa iznēsāšanai, nevis tagad dzīt Tevi vēl lielākā stresā, jo redz termiņos neiekļaujamies.
Tieciet galā ar sevi, un tikai tad urbjaties kaut kur dziļāk, ko sauc par likteni.
14.08.2014 13:08 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Neticu liktenim, varbūt tu pati sevi neapzināti gribi atraut no tām attiecībām, tāpēc spontānais, netiec pie bērna. Un, ja šaubies par savām attiecībām, tad kāda velna pēc tu gribi steigties? Nogaidi! Tu tak izvēlies savu un sava bērna dzīves kvalitāti. Kāda tā būs, ja nemitīgi strīdi? Varbūt bērns jums abiem ir kā cerība, ka viss būs labi, viss būs kārtībā, attiecības nokārtosies, beidzot būs stimuls censties kaut kā vārdā, jo jums būs bērns, bet tā nebūs.
14.08.2014 13:11 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Lianne, labāk pastāsti, kas ir tas, kas liek tev justies nelaimīgai? Par ko ir jūsu strīdi?
14.08.2014 13:12 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Vīrietim jāsaprot, ka bērniņu nevar ieņemt pēc pasūtījuma "gribu, lai bērniņš piedzimst tajā un tajā dienā/mēnesī, tāpēc šodien ir īstā diena viņu ieņemt". Vīrieši varbūt nemaz neapzinās, cik tas var būt sarežģīts un ilgs process (un arī dažas sievietes to neapzinās).
Un var jau saprast vīrieti - ja viņš ir pilnīgi vesels un vēlas mazo, tad ir grūti pieņemt, ka sievietei ir problēmas un pie mazā tik drīz neizdosies tikt. Bet, ja vīrietis mīl sievieti, tad vajadzētu arī saprast, cik slikti sieviete jūtas par šādu situāciju.
Diemžēl arī man ir tā, ka vīrietis ir pat ļoti vesels šajā jomā, bet problēmas ir man un nu jau ļooooti ilgu laiku nevaram tikt pie mazā, kaut arī vīrs ļoti vēlas. Bet viņš mani pilnībā saprot un atbalsta, jo ne jau es esmu vainīga par kaut kādām iedzimtībām, kuru dēļ mums ir šīs grūtības. Viņš mani atbalsta un tas ir pats galvenais, gan jau ar laiku tiksim pie kārotā.
Lianne, varu vien novēlēt, lai Tavs vīrietis ir saprotošs. Varbūt izskaidro viņam par to, kā notiek bērniņa ieņemšana, cik tas ilgi var vilkties, kā šis process noritējis Tavām draudzenēm/paziņām (cik ilgi/ātri izdevās ieņemt mazo)...
14.08.2014 13:13 |

Reitings 203
Vai viņš ir vecāks un izdara uz tevi spiedienu?
14.08.2014 13:13 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man liekas, ka tur nav nekāda sakara ar likteni. Vienkārši, haoss attiecībās. Stress utt. Pirms laid pasaulē bērnu, sakārto attiecības, lai viss būtu mierīgi utt.
Kas attiecas uz likteni - ne visai ticu.
14.08.2014 13:14 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
īsi situācija, kopā esam 1,5 gadi, mīlam viens otru, bet daudz kašķu, gribam kopīgu bērnu, īpaši līgavainis to vēlas vairāk par visu, pirms pus gada paliku stāvoklī, 7.nedēļā bija spontānais, un tagad pēc pus gada, kad atkal cenšamies tikt pie bēbja, man izraksta zāles vismaz 9 mēnešiem, citādi ja nedzertu zāles palikt stāvoklī būtu gandrīz neiespējami. Protams, viņam tas ir kā sitiens zem jostas vietas, jo nenotiek tik ātri kā gribētos.

Man liekas ka pirms ienesat tik salīdzinoši nesenās attiecībās bērnu, jums vajag sakārtot attiecības! Jūs tak esat pazīstami tikai pusotru gadu, tas nekas nav, bet jau tagad jums ir kašķi! Iedomājieties kā būs pēc bērna piedzimšanas! Vai jūs vispār varēsiet dzīvot harmonijā tos 9 mēnešus kamēr būsi stāvoklī? Varbūt tas spontānais bija no lieliem stresiem attiecībās?
Labāk pa priekšu būtu sakārtojuši attiecības, apprecējušies un tad tik laiduši bērnu pasaulē!
Bērns neatrisinās visas dzīves problēmas!
14.08.2014 13:18 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tikai vāji cilvēki tic liktenim! Spēcīgi cilvēki to maina!
14.08.2014 13:19 |

Reitings 203
Tikai vāji cilvēki tic liktenim! Spēcīgi cilvēki to maina!

Miss Joker, kā naglai uz galvas;)! +
14.08.2014 13:27 |

Reitings 490
Andas, biežākie strīdi laikam jau ir par pārmetumiem, par to ko daru, kā daru, parasti jūtos kā nekas, ka neko nevaru, viss jādara pa prātam lai nebūtu strīdu, ne es varu mierīgi aizbraukt pie draudzenēm un vecākiem, ne mierīgi apmeklēt kādu pasākumu nedzirdot, ka man jau tikai blandīties patīk, ne iet uz trenažieru zāli, ja esmu sapratusi, ka gribu sākt sportot. īpaši, ka vietā kur tagad dzīvojam, man nav neviena, visas draudzenes ar ko izrunāties 2 -3 stundu braucienā. Laikam jau tie strīdi vien rodas no atšķirīgām interesēm. Brīžiem jau liekas ka ir viss galīgās auzās, bet varbūt tam vienkārši negribās ticēt, pati jau apzinos, ka esmu vainīga, ka to visu pieļauju, tikai nesaprotu kas ar mani, žēlums pret otru, muļķiga cerība, ka var ko izglābt un sākt visu no sākuma, kad viss bija labi. Vienkārši tagad attiecībās jūtos nekomfortabli un ierobežoti, kautkā atļāvu ka pazaudēju pati sevi, un apzinos, ka man ir laiks, visu vērst par labu.
14.08.2014 13:27 |

10 gadi
Reitings 7680
Reģ: 29.01.2009
Bērns neatrisinās visas dzīves problēmas!

+++
14.08.2014 13:29 |

Reitings 490
xerty, nu jā 5 gadu starpība mums ir. Un savā ziņā spiedienu izjūtu. Kaut redzu, ka viņš jau arī cenšas darīt daudz lai noturētu mani un tā, bet vienalga redzu, ka nav tā kā vajadzētu būt.
14.08.2014 13:29 |

Reitings 203
strīdi laikam jau ir par pārmetumiem, par to ko daru, kā daru, parasti jūtos kā nekas, ka neko nevaru, viss jādara pa prātam lai nebūtu strīdu, ne es varu mierīgi aizbraukt pie draudzenēm un vecākiem, ne mierīgi apmeklēt kādu pasākumu

Tās nav veselīgas attiecības un viņš tevi emocionāli apspiež, kontrolē, manipulē, ar laiku būs vēl trakāk! Tiešām apsver, vai ir vērts zaudēt savu ''es'', pašapziņu kāda dēļ, un, kāpēc???

Noteikti, ka ir atradis tavus vējos punktus un spēlē uz tiem, tev pat nemanot...neesi muļķe, parādi viņam......!
14.08.2014 13:30 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kašķēties un bērnus gribas, bet precēties gan ne ... nu laiki pienākuši :)
14.08.2014 13:32 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Līgavainis? Līgava? Ak, nesmīdiniet mani! Jums nav veselīgu attiecību. Kādi bērni?

Pati saproti, ka neesat kopā liekami, kāds mīlam viens otru? Bērnudārzs!

Šai situācijā ir 2 racionāli varianti:
1. šķiraties,
2. iemācieties sarunāties, sadzīvot, mīlēt viens otru ar visiem plusiem un mīnusiem.

Nekādus bērnus, piedzims un būs vēl viena vientuļā māmiņa!

Jūsu likteņa pirksts esat Jūs paši, kas neprot uzvesties. Esmu gatava noslēgt derības, ka ne pieredze Jums liela, ne vecums pieņemams, lai lēmums būtu adekvāts.
14.08.2014 13:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits