Dzīvokļu īre un mājdzīvnieki

Reitings 1010
Reģ: 29.01.2009
Daudzi, kas izīrē dzīvokļus, piebilst, ka bez mājdzīvniekiem Taču......., ja izīrē uz ilgu laiku, kāpēc par to satraucas, jo, viss taču nolietojas un remontu īrnieki šā vai tā taisa.
Viss jau nolietojas ar laiku ar vai bez dzīvniekiem. Un, vēl, arī maziem bērniem, kā dažreiz tiek norādīts.
13.08.2014 18:44 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Loģiski ka ne:D Pienem par patiesibu to ka tiem kam nav dzivnieku ir jūtīgāks deguns un nepatik ne spalvas ne ta smaka. Bez personigiem tizliem bērrnudārza uzbraucieniem.:D
14.08.2014 18:31 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Kubiet, es Tev jau minēju piemēru par dzīvokļa saimnieku, kuram nebija mājdzīvnieku - neko viņš nejuta. Un loģiski, ka Tu kādam smako, cilvēki smaržo (ož) dažādi, izrāpies pati no bērnudārza līmeņa.
14.08.2014 18:33 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es piemeram jūtu, un te vairākas meitens ari...visi nav vienādi Vari to iedomaties?????????
14.08.2014 18:36 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Man arī līdz galam nav ticība par to smaku, bet neesmu objektīva, jo visu dzīvi man blakus bijuši dzīvnieki.:D
14.08.2014 18:38 |

Reitings 2461
Visi tiešām nav vienādi, Kubiet, vari to iedomāties?? Ir cilvēki, kuri nejūt un tam nav nekāda sakara ar sliktu ožu.
14.08.2014 18:38 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Plāni mainījās, kaķis netika paņemts, bet saimnieks lieliski parādīja, cik "laba" oža ir dzīvnieku nemīlētājiem un paranoidālajiem dzīvokļu īpašniekiem. Atnāca pēc komunālo maksājuma un tad tā novelk - klau, es tomēr pārdomāju, kā šeit ienāk, tā uzreiz var just, ka ir kaķis..varbūt tomēr vediet uz laukiem, ja ir iespēja
.

:D:D:D:D

Smieklīgi.
Būtu uzreiz pateicis, ka negrib, lai dzīvotu dzīvnieks. Nē, atļauj un tad tēlo lielo smaržu pazinēju :D Tāda izgāšanās.
14.08.2014 18:54 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
īrniekam ir tiesības izvēlēties, pie kādiem kretīniem dzīvokli neīrēt
Ja nepatiik kretiiniski iziireetaaji, neesi bomzene un perc pati sev dziivokli un turi kaut 100 kaķus. Kamer nevari pavilkt savu, tikmer pienjem citu nosacijumus. Ja tie nepatik - ej dziivot kaut zem tilta.

kaķi patiesībā satika tikai 2 mēnešus pēc viņa paņemšanas, jo nerādījām.
Tevi neizlika no dziivokla? Kaa man riebjas shitadi kaķu un suņu slēpēji. Ja es saku, ka negribu dzivniekus, tad negribu, Gruuti saprast un liigumu izlasiit pirms parakstiisanas?
14.08.2014 19:04 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Kopš vairāku gadu garumā omīte izīrēja dzīvokli, pilnīgi droši varu pateikt, ka dzīvnieks ir mazākais par ko uztraukties. Īstās cūkas un īpašuma bojātāji staigā uz divām kājām.

Kad mums aktuāla bija dzīvokļa īrēšana, kaķis nebija šķērslis, jo vienmēr ar īpašnieku vienojāmies, ka kaķa nodarītos postījumus paši arī savedīsim kārtībā.
Un par smaku - protams, ir jau tādi īpaši jūtīgie deguni, kuri jūt arī kaimiņa pirdiena smaku - bet normāli deguni kaķa smaku nejūt, ja saimnieks regulāri tīra kastīti, mazgā grīdas un vēdina dzīvokli.
14.08.2014 19:18 |

Reitings 2461
Aija, iemācies lasīt. Nopietni.
Manā tekstā bija minēts gan tas, ka savs dzīvoklis ir jau nopirkts, gan tas, ka ar saimnieku, kurš kaķi neredzēja 2 mēnešus, kaķa turēšana bija sarunāta. Tā ka nežvanksti.
14.08.2014 19:20 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Aija-mums arii bija viens iirnieks kalnu majinaa,kurs sleepa savu suniiti!Atceros,vienu reizi ,aizbraucaam ieprieks nepiezvanijusi,nebriidinaajusi ,un piebraucot pie maajas ,skatamies-pa logu uz mums skataas mazs taksiitis.Es viiram paluudzu ,lai atstaaj...Tas suniitis bija tik miils!Otreiz aizbraucaam ,un skatamies ,ievaacies arii draugs ,tad gan viirs saaka "spiceet ausis"-kas notiks taalaak?Cik dziivnieku,un cik dziivnieku beigaas buus tajaa renteejamaa pusee?
14.08.2014 19:23 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Kubiet, gan jau Tu arī kādam od un smako..

Ha, vari pāradresēt šo uz mani! Pieļauju, ka, iespējams, es arī kādam ožu, jā!:D Jo es neesmu tik aprobežota, lai uzskatītu, ka manas subjektīvās izjūtas ir attiecināmas uz visiem un, ja kādam tās nesakrīt, tad viņš nav normāls. Un, jā, iespējams, ka tās ir tikai manas iedomas par dzīvnieku spec.aromātu, tikai no tā, ka kāds tās nosauc par iedomām, šīs sajūtas nemainās! Vai tiešām tas nav skaidrs?:D
Mani vienkarši fascinē, ka man kāds diktēs, kam man būtu jāpatīk (šajā gadījumā dzīvnieki) un kam nē!:D
Tāds absurds-cilvēkam x-patīk dzeltens, cilvēkam y-zils. Un tagad cilvēks x ir izdomājis, ka lūk y ir nepareizs! reāla prāta šaurība
14.08.2014 19:23 |

Reitings 2461
Jackie, Tu pati vairākos komentāros apgalvo, ka dzīvnieki pavisam noteikti izdalot aromātus, visi kā viens, un tagad brīnies, ka ir pretēji domājošie, kuri protestē? :D Drusku..divkosīgi :) Laikam jau tikai Tavs viedoklis drīkst būt pareizs..
14.08.2014 19:28 |

Reitings 2461
...bet labi, ka atzīsti nepatiku pret dzīvniekiem, vismaz var saprast nostāju.
14.08.2014 19:30 |

Reitings 3467
Manā tekstā bija minēts gan tas, ka savs dzīvoklis ir jau nopirkts
Lasu, lasu. Pirms nopirki, tachu iireeji no citiem, ne?

Bet vispar, te dzivnieku smaku aizstaav taas, kuraam pasaam maajaas ir dziivnieki, jo pašas pie taas ir pieradushas un fiziski to nejuut. Taas, kuras noraada uz smaku ne vienmer var pieskaitit pie dzivnieku niideejaam. Man loti patik dzivnieki, bet man to maajaas nav. Ir viira maatei un draudzeneem un es VIENMER vinju maajaas saožu to iipatneejo dziivnieku aromaatu, kaut ari visi cilveki ir kaartiigi un tiiriigi.
14.08.2014 19:34 |

Reitings 3467
Otreiz aizbraucaam ,un skatamies ,ievaacies arii draugs ,tad gan viirs saaka "spiceet ausis"-kas notiks taalaak?
Man tas nav briinums :) Ir iziireets 1istabas dzivoklis, bet pec laika kaimini man zvana (man labas attiecibas un gadijuma, ja kas, teicu, lai dod zinju), ka tas balagaans manaa dziivoklii nav izturams. Izradiijaas, ka 27m2 dziivoklii dziivoja 5 cilveeki - iziireeju peec izskata normaalai meitenei, bet taa ljaavusi padziivot saviem braaljiem/braaleeniem, kuriem patika balliites.
14.08.2014 19:37 |

Reitings 4617
delusion, diskusijas strīds jau ir par to absurdo situāciju, kad, tēlaini izsakoties, īrnieks ienāk ar savu kaķi izīrētāja telpās un cenšas iestāstīt, ka izīrētāja izjūtas ir nepatiesas.
14.08.2014 19:38 |

Reitings 3467
delusion, diskusijas strīds jau ir par to absurdo situāciju, kad, tēlaini izsakoties, īrnieks ienāk ar savu kaķi izīrētāja telpās un cenšas iestāstīt, ka izīrētāja izjūtas ir nepatiesas.
bet beigas kaķu saimnieki gāna citus un cenšas pierādīt, ka viņu dzivniekam nav nekāda aromāta :D
14.08.2014 19:45 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
bet beigas kaķu saimnieki gāna citus un cenšas pierādīt, ka viņu dzivniekam nav nekāda aromāta

Protams, protams, jo TIKAI JUMS ir taisnība un nevienam citam. Jūs pateicāt, ka visi kaķi ož - tātad, tā ir patiesība, zinātniski pierādīta un neapstrīdama. Un ja kāds pasaka, ka viņa kaķis un dzīvoklis neož, tad viņš ''gāna citus'' un visu noliedz tikai tāpēc, ka ir pieradis pie smakas. Jā, protams. Atvainojos, ka atļāvos būt viena no tām, kurai nebija smakojošs kaķis un atļāvos apstrīdēt izcilo kaķu pazinēju superdegunus, kas apostījušas visus pasaules kaķus, neapstrīdamo patiesību, ka kaķi smako.
Besī. Tas, ka tev liekas, ka kaķis smako, nenozīmē, ka visiem pārējiem ir jāpiekrīt un ka tavas domas ir neapstrīdamā patiesība.
14.08.2014 19:57 |

Reitings 4617
Ā-vēl precizēšu, nav tomēr tā, ka man dzīvnieki nepatīk:D Uztverus tos neitrāli, tādas pašas dzīvas radības kā cilvēki, nereti pat saprātīgāki un gudrāki!
Vienīgi parāk ciešs kontakts ar viņiem man neder.
Nu, piemēram, kad kaķis pasēž savā kastē un pēc tam paskraida pa mājas virsmām-galdiem, dīvāniem, virtuves letēm utt. Iespējams, man ir parāk vāji nervi un piemīt izteikta neiroze:D

Tā kā neprecīzi formulēju savu viedokli-nevis dzīvnieki man nepatīk, bet tie dzīvnieku mīlētāji, kas šo "mīlestību" cenšas uzspiest citiem!
14.08.2014 20:12 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Jā,dzīvnieki ož.Manu takšu pēdiņas smaržo pēc cheetos čipšiem :D
Draudzene,kura paņēma no manis kucēnu apgalvo,ka visa ģimene esot atkarīga no kucēna īpašās smaržas.Un tiešām smaržo!Un neož ne pēc kā ar suņiem saistīta,pēc kādas kosmētikas vai smaržām,smaržojot tā jau no pirmās dienas.
Tā kā,jā viņi pēc kaut kā smaržo gan.Izteikti smird tikai nekopti lauku kranči,ķēdes suņi un ielas kaķi.

Iepriekš aizdomājos par šo diskusiju-un ja nu man tas suns ir meksikas kailais un kaķis ir sfinkss?Tātad neviens no viņiem spalvu nemet un smirdēt arī nevar.Arī ne?Kāpēc?Viņu plikā āda točna neož savādāk kā cilvēkam un spalvu faktors arī atkrīt.Labi,kaķim nagi,pieņemsi,ka nogriezti.
14.08.2014 21:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits