Plāni mainījās, kaķis netika paņemts, bet saimnieks lieliski parādīja, cik "laba" oža ir dzīvnieku nemīlētājiem un paranoidālajiem dzīvokļu īpašniekiem. Atnāca pēc komunālo maksājuma un tad tā novelk - klau, es tomēr pārdomāju, kā šeit ienāk, tā uzreiz var just, ka ir kaķis..varbūt tomēr vediet uz laukiem, ja ir iespēja.
īrniekam ir tiesības izvēlēties, pie kādiem kretīniem dzīvokli neīrētJa nepatiik kretiiniski iziireetaaji, neesi bomzene un perc pati sev dziivokli un turi kaut 100 kaķus. Kamer nevari pavilkt savu, tikmer pienjem citu nosacijumus. Ja tie nepatik - ej dziivot kaut zem tilta.
kaķi patiesībā satika tikai 2 mēnešus pēc viņa paņemšanas, jo nerādījām.Tevi neizlika no dziivokla? Kaa man riebjas shitadi kaķu un suņu slēpēji. Ja es saku, ka negribu dzivniekus, tad negribu, Gruuti saprast un liigumu izlasiit pirms parakstiisanas?
Kubiet, gan jau Tu arī kādam od un smako..
Manā tekstā bija minēts gan tas, ka savs dzīvoklis ir jau nopirktsLasu, lasu. Pirms nopirki, tachu iireeji no citiem, ne?
Otreiz aizbraucaam ,un skatamies ,ievaacies arii draugs ,tad gan viirs saaka "spiceet ausis"-kas notiks taalaak?Man tas nav briinums :) Ir iziireets 1istabas dzivoklis, bet pec laika kaimini man zvana (man labas attiecibas un gadijuma, ja kas, teicu, lai dod zinju), ka tas balagaans manaa dziivoklii nav izturams. Izradiijaas, ka 27m2 dziivoklii dziivoja 5 cilveeki - iziireeju peec izskata normaalai meitenei, bet taa ljaavusi padziivot saviem braaljiem/braaleeniem, kuriem patika balliites.
delusion, diskusijas strīds jau ir par to absurdo situāciju, kad, tēlaini izsakoties, īrnieks ienāk ar savu kaķi izīrētāja telpās un cenšas iestāstīt, ka izīrētāja izjūtas ir nepatiesas.bet beigas kaķu saimnieki gāna citus un cenšas pierādīt, ka viņu dzivniekam nav nekāda aromāta :D
bet beigas kaķu saimnieki gāna citus un cenšas pierādīt, ka viņu dzivniekam nav nekāda aromāta