Kā atbrīvoties no aizvainojuma?

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Sveikas! Vēlētos,lai jūs,meitenes,padalaties pieredzē un ieteikumos,kā aizmirst pāridarījumu no cilvēka,ko reiz uzskatīju par savu tuvāko... manā gadījumā stāsts ir vecs kā pasaule-labākā draudzene,ar ko biju draudzējusies lielāko daļu savas dzīves,gribēja nokantēt man čali. Sīkumos neiedziļināšos,bet situācija,domāju,skaidra un daudziem pazīstama. Mana problēma ir tajā,ka ir pagājuši jau vairāk kā divi gadi,kopš viss nāca gaismā,ar šo meiteni vairs nekontaktējos,neskatoties uz to,ka gribēja atjaunot draudzību un asarās mirkdama,lūdza piedošanu... bieži uzplaiksnī atmiņas par labi,kas kopā piedzīvots,bet sliktais šajā gadījumā stāv visam pāri. Moka domas par to,kā būtu,ja viss būtu iegrozījies citādi.. eh. Zinu jau,ka ja no mūsu dzīves kāds aiziet,tad tikai,lai atbrīvotu vietu kam labākam,bet viegli teikt,taču grūti pieņemt to. Varbūt ir kāda lasāmviela par šo tēmu vai līdzīga pieredze? Tāds rūgtums iekšā sēž...
13.08.2014 17:10 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Nav ja uruna par to, vai puisis ir brīvs bijis vai nē.
Viņa ļoti labi zināja par draudzenes jūtām pret šo cilvēku, bet tas viņu netraucēja aizmuguriski rīkoties. Tā ir nodevība, kuru ļoti grūti piedot tik tuvam cilvēkam
13.08.2014 18:02 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Gribu redzeet kaa Aija uzvestos, ja vinjai iemiileetos kaadaa puisii, visas savas juutas staastiitu labaakajai draudzenei un tad shii ''draudzene'' veesaa mieraa saaktu kanteet to puisi.
13.08.2014 18:09 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Gribu redzeet kaa Aija uzvestos, ja vinjai iemiileetos kaadaa puisii, visas savas juutas staastiitu labaakajai draudzenei un tad shii ''draudzene'' veesaa mieraa saaktu kanteet to puisi.
Neko nedariitu! Veel jo vairak - ja pusis aizietu ar draudzeni, tad skaidrs, ka man ar puisi nekas nevareja sanakt. Tas, ka t.s. "daudzene" zinaaja par autres juutaam, nevar aizliegt "draudzenei" pasai censties dabut puisa uzmaniibu, ja vinjai ari vinjsh interesee. Un, te veel vispar nekadas attiecibas nav bijusas!!!
13.08.2014 18:18 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Neviens nevienam neko nevar aizliegt, ja jau runājam vispārīgi.

Tomēr ir kādi morāles principi, ko mēs katrs ievērojam, uzskatam par svarīgiem. Un, ja tos pārkāpj cilvēks, kuram uzticamies, tas sāp.
13.08.2014 18:21 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Labi, ''ko dariitu'' varbuut nav pareizi, bet tu tachu justos aizvainota, buutu tizla sajuuta, ka draudzene taa izriikotos. Man ir bijushas simpaatijas pret puisi, kursh randinjoja ar manu draudzeni, bet es netaisiijos iejaukties un saapinaat vinju.
13.08.2014 18:22 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Labi, ''ko dariitu'' varbuut nav pareizi, bet tu tachu justos aizvainota, buutu tizla sajuuta, ka draudzene taa izriikotos.
Man cits raksturs, tapec nebutu aizvainota. Un ko darit, ja puisim klaat "sienas" veel 100 citas? Buut uz visaam aizvainotai? Tak beigaas autore ar to puisi ir kopaa! Ko tagad? Apvainoties uz visaam, kas bez vinjas atlaujas skataas uz puisi?
Morales principi....tie darbotos, ja buutu preceets paaris. Kaameer visi briivi, viss atļauts.
13.08.2014 18:24 |

Reitings 375
Lai būtu skaidrāks par to,kāda šī "draudzene" bija kā cilvēks,tad varu pateikt,ka viņai vienmēr bija jābūt uzmanības centrā,pasaules nabai. Ja kas labs patrāpījās man-apğērbs,kāda cita draudzene vai cits matu sakārtojums,šamējā rauca degunu un borēja,ka viņai viss tas pats ir vai būs labāks,krutāks,u.tml. vienmēr viņai vajadzēja to,ko nedrīkstēja vai nevarēja dabūt. Neilgi pirms mūsu incidenta,līdzko dabūja zināt,ka bijušajam,ar ko šķirusies jau pusgadu,ir jauna sieviete,kas pie tam gaida bērniņu,uzreiz to vīrišķi vajadzēja dabūt sev atpakaļ. Tur ar baigi riebīgi toreiz beidzās.
13.08.2014 18:27 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nesaprotu par ko mocīties? Tuvākais cilvēks ir tavas asinis - vecāki, bērni, citi tuvinieki. Nu kas ir druška? Nu nāks un ies, izdari secinājumus, nospļaujies un dzīvo tālāk!
13.08.2014 19:55 |

Reitings 375
becky,jā,tāds arī ir secinājums,ka 100% paļauties var tikai uz ğimeni. Meitenes man te jau palīdzēja ar padomiem,kā vieglāk atlaist to rūgtumu,tas man ir svarīgākais šajā visā...
13.08.2014 20:18 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Mana draudzene rīkojās tāpat,nekad neatzina,ka būtu vainīga. Es ar viņu draudzējos,jo katram taču ir kāda slikya īpašība. Vienkārši tagad man ir mācība un es vairs viņai par saviem draugiem neko nestāstu,kā to darīju agrāk. :) Tavā vietā es censtos sadraudzēties atkal,un vienkārši ņemt vērā,ka viņai ir tāda īpašība no kuras ir jāizvairās. ;)
13.08.2014 20:42 |

Reitings 375
neveiklā,oi,nē,to gan ne. Katram cilvēkam ir kaut kāds savs slieksnis,cik tālu viņš ļaus kāpt sev uz galvas,un manā gadījumā tas bija pēdējais piliens.. jo tā nebija vienīgā cūcība.. pieļauju,ka vecumdienās,kad prāta abām tā pavairāk,varētu piesēst pie tējas tases,bet pagaidām kategoriski nekādu kontaktu. Tāpat jau sāp.
13.08.2014 20:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits