Regulāri kaut ko no turienes sūtu, reizēm vairāk, reizēm mazāk, pēdējais sūtījums neliels, arī piegāde ap 5EUR. Kvalitātei nav ne vainas, bet es rūpīgi izlasu citu rakstītās atsauksmes, kā arī pērku tikai pārbaudītu ražotāju preces.
Es nesen tieši nopirku running tights pa kādiem 7eur uz lielajām atlaidēm. Un vēl kaut kādas jogas bikses pa 3eur. Likās, ka nu gan būšu iegrābusies, bet ... IDEĀLI
Vēl pirms nedēļas piegāde bija 2.99€. Nezinu cik sen, bet šodien skatījos iespējams vispār nav jāmaksā par piegādi uz LV.
Kvalitāte kā veikalam un precēm laba
Taas piegaades cenas visu laiku mainaas. Vienu briidi bija 1 eiro, tad atkal 10, tagad 6. Visu ko esmu suutiijusi, nekad veel neesmu viilusies precees, pat ja taas ir no kaut kaadas nezinaamas firmas
Es arī pēdējā laikā pasūtu preces no šī interneta veikala un pagaidām neesmu vīlusies. Esmu pasūtījusi gan ādas jaku, gan kurpes, gan adītās jakas,u.c. Par kvalitāti nevaru sūdzēties.
Un piegādes maksa tiešām mainās. Pēdējā reizē bija 3EUR, bet tagad jau 6 EUR.
hmmm...dīvaini, es nerakstu nedz street, nedz iela. Vispār nevienā internetveikalā to nedaru, vienmēr pietiek ar Lalalallala 15-9, kur Lalalallala ir ielas nosaukums.