vieta Rīgā

Reitings 441
Reģ: 29.01.2009
Hei!
Vai Rīgā ir kāda piknika vieta vai kas tamlīdzīgs, kas būtu ar nojumi? Lucavsalā taču nav nekādas nojumes, ja neskaita kafejnīcas mājiņu, ne?

Ceru, ka tāda vieta kkur eksistē. :D
13.08.2014 11:46 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Bērniem? Nu nez ja dzivoju Rigas centra labakais ir Lucavsala..tur mazajiem tie rotaļu laukumi neapnik, un ir daudz citu variantu. Par velti turklat, policija sarga..apkart nepipē..nevazajas dzeraji, viss perfekti tīrs..

Vai tad šeit vispār gāja runa par bērniem? Es piemēram vairak tomēr meklēju kaut ko priekš pieaugušajiem, jo autore par bērniem īpaši neko neminēja. Un cik es saprotu par to waterskis.lv tur ir tās teritorijas tomēr norobežotas vai kaut kas jau tomēr tur apsargā to visu ja jau nauda ar ir jāmaksā, tā kā nedomāju ka tur ir bomžu midzenis kaut kur blakus, vai dzērāji apgrozās.
Nevajag jau uzreiz pārspīlēt par kādu vietu tik tāpēc ka pašai tā nepatīk.
13.08.2014 13:43 |

Reitings 441
Reģ: 29.01.2009
Nu man tas waterskis arī vislabāk patikās. Arī saprotama cenu politika, salīdzinoši ar to PikNik.
Un bērnu nebūs, jā. :D

Ir kāda tur reāli bijusi? Jāskatās, kā mums ar transportiem tajā dienā, jāsaprot, cik tas īsti ir tālu, jo ar auto neesmu braukusi tajā virzienā, bet variants ir.

Lucavsalas koku paēnis arī foršs, bet nav garantijas, ka būs brīvs, un ka tiešām nebūs kāda lietus gāze pa vidu, tad mūs nekas neglābs, katrā ziņā koki vismazāk. :D

Vēl interesanti, kur Ķīšezera apkaimē ir tās nojumes, jo es gan esmu bijusi tikai tajā vietā, kur kafejnīcu rajons, bet tur gan nojumes neesmu manījusi vai arī neesmu pievērsusi uzmanību..
13.08.2014 14:02 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
sanjiita

Vienīgais neaizmirsti pieteikties tur pa priekšu! Savādāk vel gadīsies ka viss būs aizņemts.
diemžēl pati neesmu tur bijusi, bet liekas jau ok vietiņa, bet to tad tikai aibraucot varētu saprast.
13.08.2014 15:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits