Vēlos vienkārši izkratīt sirdi un uzklausīt kādus padomus.
Esmu nonākusi dilemmas priekšā, es pat neteiktu, ka tā ir dilemma, bet ļoti sāpīga un apgrūtinoša situācija. Īsi sakot- manai mātei ne mazākā mērā neapmierina manas attiecības ar manu draugu un viņa cenšas tajās iejaukties, lai visu izjauktu. Gluži pasūtīt 5 mājas tālāk es arī nevaru, jo dzīvoju viņas dzīvoklī, bet par visu maksāju es pati un no viņas neko neprasu, tāpēc mitekļa saglabāšanas ietvaros, cenšos lieki nelekties, bet pēc dabas man tas viegli nevedas. Šobrīd abi ar draugu dzīvojam šajā dzīvoklī un viņš arī piedalās maksājumos. Piekrītu, puisim nav nekāda izcilā pagātne un daudz muļķības ir sastrādājis, bet es nevaru dēļ tā, kas ir noticis kaut kad tālā pagātnē, kad mēs vēl nebijām kopā, vienkārši tikai tāpēc, lai izdabātu savai mātei, viņu izmest. Lai arī attiecības nav ilgas, tomēr esam viens otram svarīgi.
P.S. Dzīvoklis juridiski ir viņas, bet starp mums ir savstarpējs dāvinājuma līgums, kas paredz, ka esmu viņa "praktiskā" īpašniece (mantojums no omes- viņa gribēja, lai dzīvoklis paliek man).
Es saprotu, ka juridiski viņa var viņu izlikt ārā, vienkārši gribētos šo lietu atrisināt ne tik dramatiskā veidā, nesabojājot attiecības ne ar vienu.
Vellls, ko lai dara?????? :(