http://rigazoo.lv/public/29299.html
Ņemtu degu. Vienīgais mīnuss, ka Tu nezini, kas no viņa beigās iznāks. Man bija meitenīte - nu, bezgala mīļa, līda klāt čučēt, tā uz muguras un ar ķepiņām kopā, atsaucās uz savu vārdu, lai arī bija palaista pa visu māju skriet un tā, bet patika darīt nedarbus. Viņa arī bija ļoti pieradusi pie mūsu ritma, nekad naktī netrokšņoja, cēlās tad, kad mēs un tā.. Un tas, cik mīlīga viņa bija...riktīgi bēdājos, kad aizgāja uz citiem medību laukiem. Pēc tam paņēmām puiku, tas tikai ļauj sevi bužināt būrī, bet ārpus būra vispār klāt nenāk, kaut arī saprot, ka viņu sauc, taču tajā pašā laikā vispār nekādas blēņas, nekad neko nav sagrauzis ārpus būra..tikai būra plastmasu no iekšas (bet tur mums ir alternatīva). Un viņš gan, ja sagrib, tad griež savu riteni tā, ka pa visu māju skan, neatkarīgi no tā, vai nakts vai diena. Vispār viņi tādi sabiedriski, runājās arī šad tad, padusmojas, ja domā, ka atņems gardumu, amizanti mazgājas smilšu vannā..Kāmīši man ir bijuši, bet tiem jau neilgs tas mūžs, pēc tam bēdīgi. :( Un viņi nav tik ļoti draudzīgi, kā arī vairāk pa naktīm ņemas. Vismaz tie, kas man bija.
Tā kā iesaku degu. :)