Narkotikas- atkarība! Nevaru apstāties!

Reitings 14
Reģ: 09.08.2014
Sveikas!
Iztiksim bez nosodījuma. Tas nav vajadzīgs ;)
Problēma tāda-
Nespēju vairs apstāties, esmu atkarīga no amfetamīna, kokaīna. Lietoju 4 gadus. Jūtos sagrauta, gan fiziski, gan morāli!
Nevaru, negribu bez :( Šobrīd 3 diennaktis neesmu gulējusi. Staigāju kā zombijs, ik pa laikam vajag atkal, lai nesabruktu.
Jūtos viena, tepat, kaut kur Rīgā. Ārpus sabiedrības, ārpus cilvēkiem.
Bez darba, draugiem, radiniekiem. Tā ir mana šodiena jau vairākus gadus.

Vēlos satikt kādu meiteni, vnk parunāt, pastaigāties. Man nav vajadzīga glābēja , padomdevēja. Vnk kāda, kura nelieto, kurai patīk runāties, dalīties domām, pastaigāties. Gribu runāt par mūziku, zīmēšanu, apģērbu, kurpēm, smaržām, vēl daudzām citām lietām. Gribu izlauzties, satikt normālu cilvēku. Sajusties kā senāk, bez liekulības un meliem, pavisam īsi un vienkārši.
Man ļoti patīk zīmēt, senāk spēlēju ģitāru.
Nepatīk, ja apkārt ir daudz cilvēku, jūtos slikti, nespēju iekļauties pūlī, kompānijās, man tā ir panika. Nekas nav pret pasēdēšanu kafejnīcā, klusā vietā. Bet kur ir liela drūzma, kur visi ir tuvu viens otram, grūti dzirdēt, saprast, tur manis nav!
Jā es esmu savādāka, uzvedos savādāk, Tu to pamanīsi.

Mani sauc Marika, 22 gadi, neesmu lipīgu slimību pārnēsātāja. Maza, sīciņa, tumšmataina meitene. Vienmēr cenšos skaisti apģērbties, sakopties. Esmu mierīga, klusa. Bet nebaidos runāt.
Dzīvoju Juglā, netālu no alfas. Varbūt kāada ir no turienes?
Mīlu suņus, nav pretenziju pret dzīvniekiem. Neciešu spožu sauli, karstumu.. Patīk vējšs, lietus, nakts. Nepatīk aukstās ziemas. Nepatīk rītausma.

Neesmu badā, neubagoju, neko nepārdodu, nezogu, nepārdodos, neesmu nevienam parādā.
Runāju krievu, latviešu valodās.

Nepārmetiet, diskusijā neiesaistīšos.

P.S
Atvainojos ja ir daudz kļūdas, ja grūti saprast, sen nav rakstīts, sen nav domāts latviešu valodā.
09.08.2014 23:14 |

Reitings 1501
Reģ: 18.07.2012
Bez darba, draugiem, radiniekiem.

Cik ilgi domā iztikt ar svešu naudu? Esi studējusi?
10.08.2014 00:34 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Visas uzreiz metas virsuu ar klishejiskiem tekstiem un veeleeshanos maaciit pa savam. Izskataas, ka juus nemaz nespeejat izteeloties, kaa juutas cilveeks ar taadu atkariibu un kaada ir vinja domaashana. Es saprotu, kaapeec meitene sho te raksta un noveelu vinjai patieshaam atrast kaadu, kursh paliidzees izrauties, jo vientuliiba ir briesmiiga un atkariibu pataisa veel lielaaku. Juusu sausie ''Nu tad ej un aarsteejies, ko tu te raksti?!'' vinjai nepaliidzees.
10.08.2014 00:35 |

Reitings 14
Reģ: 09.08.2014
Es nevaru, ir grūti tā jau saprast, negribu zināt un lasīt vairāk ne vārdu.
Atvainojos ka iedomājos uzrakstīt, man sliktas idejas.

Lai jums daudz saules, daudz prieka un smaida!
10.08.2014 00:36 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pameegini aiziet kaut vai uz tiem pashiem anoniimajiem narkomaaniem vai anoniimajiem alkoholikjiem. Tur ir taadi pashi cilveeki kaa tu, kuri veelaas tikt aaraa no taa purva. Dazkaart ir vieglaak un labaak izrunaaties ar kaadu, kursh ir pats bijis cauri tai ellei un ir jau ar soli aaraa no atkariibas. Taads cilveeks arii var dot prakstiskas dabas padomu, kas ir paarbaudiits uz savas aadas. Nelietotaaji daudzas lietas var arii nesaprast. Ja naudinja atljauj, pameegini Minesotas programmu, lai spertu pirmo soli. Lai veicaas!
10.08.2014 00:45 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es te neko nekomentēšu, bet jaunībā ir traka , ja gribi uzsit man PM ;) es toč nenosodīšu un dzīvot nemacīšu ....
10.08.2014 08:19 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Ja vēl aizvien ir vēlme parunāties, droši vari rakstīt ;)
10.08.2014 08:59 |

Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009
un ko tu darīsi kad nauda beigsies? iesi zagt? prostitūcija? vai arī atmetīsi?
par slimībām nebaidies?
10.08.2014 09:08 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Jebkursh cilveeks, kursh tev kljuus par draugu agraak vai veelaak centiisies tevi pierunaat uz aarsteeshanos vai kaa savaadaak meegjinaas paliidzeet. Jo draugs nekad vienaldziigi nenoskatiisies kaa tu bojaa savu dziivi, ignoreejot tavas probeemas un pljaapaajot tikai par shopingu vai liidziigaam fignjaam.

Pat man, svesham cilveekam no malas, vienkaarshi izlasot tavu teemu, gribaas sapurinaat tevi aiz pleciem un neizpratnee pajautaat "vai tad tieshaam tev nav nekaa labaakaa ko dariit kaa maitaat sev dziivi un postiit savu dveeseli ar taam drazaam, ko tu lieto?"...

Ja veelies ieguut draugus - neatsakies no paliidziigas rokas, kas tev tiek sniegta, uzklausi padomus un neapslaapee sirdsapzinju. Ja veelies liekuliigus tukshus cilveekus blakus - tad vari turpinaat sev melot, ka tev ir jauka dziive un sarunas par tukshaam lietaam un probleemu ignoreeshana tev sniegs piepildiijumu.
10.08.2014 09:35 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Kādas vēl slimības ? :D nu ja cilvēks neko nezin varbūt labāk ir paklusēt ? :D
10.08.2014 09:43 |

Reitings 70
Reģ: 26.07.2014
Jā,jā,jā...tūlīt wee atkal ar savām gudrībām te bāzīsies.

Ja viņa,piemēram,ko špricē no jkau lietotām šļircēm,tad slimības ir visai tuvu viņai un no narkomāniem nekad neko nevar zināt.Aizies širmis ciet i paņems kaut nokritušu šļircīti cerībā,ka tur kas ir.
10.08.2014 09:51 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Šī tēma ir jāaizmirst. Jau teicu, ka meitenei nosūtīju linku uz klīniku, kur var saņemt bezmaksas palīdzību. Viņa atbildēja, ka palīdzību nevajagot, viņa mīl visu kā esot.
10.08.2014 09:55 |

Reitings 70
Reģ: 26.07.2014
Nu ko tad šeit postoja? Gan jau zemapziņā grib palīdzību,tik pārāk liela vājule,lai ko darītu.Šitie narkaši vispār ir vāji cilveki,bēg no realitātes,neko negrib risināt,vieglāk ierīt ripu un domāt ,ka ir ahujennie un baigi laimigie cilvēki.
10.08.2014 09:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits