man ir 20 gadi, septembrii buushu 2.kursa studente,peec vidusskolas saaku stradat, menesii sev nopelnu zem 200eur, vairak nesanak, jo maz stradaaju, jamaacaas (dienas nodalja) to teereeju savaam vajadziibaam, teetis maksaa par skolu un teica, ka uztures mani kameer maciisos. Ja nemaacos, tad respektiivi stradaaju un paliidzu finansiali, taa arii bija ar maniem vecakajiem 2 braaliem.
Jaa, esmu jaunaka meitina,izlutinaataa. vienmeer teetis man ir davajis un pircis, ko vien es veelos, arii braalji mani ir lutinaajusi. un ko man tagad dariit ? ar saviem 200 eur samaksat par istabinu, paiku, lai dziivotu taja pasaa rajonaa, kur dziivoju ( jo skola 15min attalumaa, darbs 2min attalumaa) . ok, es labi saprotu, ka jauniesi,kas straada un sevi uztur. man ir super vecaaki, nekur nedzen, bet tajaa pasaa laika es loooti labi apzinos, ka driiz nu vajadzes nostaties uz savam kaajaam 100%. atvainojos par penteri . es gribeetu, lai varetu gan stradat, gan maciities, gan sevi uzturet pilniba, bet paslaik tas nav iespejams un saku milzigu paldies saviem vecakiem.