labrīt!
šorīt atkal galvā doma, pasūtīt conversus vai nē?! :D ehhh :D
man arī tīk laiciņš ārā, vēl lietus varētu līt (l) šodien draudzene uz alus svētkiem Bauskā aicināja, bet man galīgi negribas.. nu gribēties gribās, bet ne tajā kompānijā, tad nu nezinu ko darīšu :)
Labrīt , labrīt , labrīt , labrīt . :D
Man patīk šis laiks . Vismaz gulēju kā nosista , pamodos - nebiju visa cauri slapja. Kaifs :D
Tikko uztaisīju omleti un baudu to ar ledus kafiju . Ņamma . :D
Jauku dienu ! :)
Agrs rīts sanāca, cēlos 7.30, gāju uz rīta trx treniņu, principā sajutos tā, ka esmu nīkulīga, bet tas ir labojams, viennozīmīgi. Jāsagaida pusdienu laiks un jāpaņem nomiedzis. :D
Ļoooti, ļoooti slikti gulēju. Traucēja negaiss un lietus skaļā sišanās uz palodzes.
Šodien garstāvoklis ne īpaši labs, dusmīga uz draugu. Viņam droši vien paveiksies un pēc 12 h garās darba dienas būšu jau nomierinājusies. Varbūt tā arī labāk, nepateikšu neko lieku :)
Brīvdienām plānu nav, jo plānā darbs :D
Pievienojos virtuāli viskija un mokas dzērājām! Priekā, dāmas! :)
Baltas Converse kedas jau otro sezonu ir mani mīļākie brīvā laika apavi. Pievilkt var pie visa! Pinterestā var smelties idejas. Man patīk vilkt pie džinsu šortiem, pie džinsām. Plānoju tagad iegādāties zemās kedas (man ir augstās), kas labi izskatās arī pie svārkiem un sportiska stila kleitām.
Annie, man arī šī Liepājas teātra izrāde ļoti nepatika tikai tāpēc, ka visas bija ļoti pavieglas uzvedības.. otro reizi es uz viņu neietu.. bet ir izrādes, kuras ar baudu skatos vairākkārt.
Sāku dienu ar mellenēm un meža zemenēm, plānā laiskoties, vakarā jāuzkapā Katana ar rumkoliņām un mohito, jānoskatās un Transcendance ar Depu un saulrietā jāpeld ezerā! (l)
Vakar bijām uz izrādi Dailes tēatrī (neiesaku itin nemaz, murgs, ne izrāde)
nepiekrītu it nemaz, man ļooooti patika. Vislielākajā sajūsmā biju tieši par scenogrāfiju, mūzika arī spēcīga. Visabākās atsauksmes.
Patiesībā es mu dzirdejusi vislabākās atsauksmes gan no draugiem, gan radiem, gan svešajiem.
Baaa, šodien ir vīenīgā diena, kad lietu nevajag, jo ir draugu pasākums ārā, bet nu re. ūdensaktivitātes jāpārliek uz rītdienu. a ko šodien?? ir kādi ieteikumi darbībām telpās, izņemot jau ierasto boulingu un kartingus?