Iespējams, ka baudīšu vakaru divatā kopā ar draugu. Man rīt uz darbu 15:00, tā kā varam šovakar arī kaut ko citu padarīt, piemēram, aizbraukt uz Vecrīgu. Man pat nebūtu iebildumu būt šoferim. :)
Šodien saņēmu savu pirmo algu šajā darbā. Pat nezinu, ko domāt. Principā biju domājusi, ka būs mazāka. Tad jau laikam ir jābūt priecīgai. Kolēģīte teica, ka pēc pārbaudes laika esot kādas 2x lielāka alga.
Paņēmu šodien bibliotēkā divas grāmatas: Filipa Gregorija "Laumu bērns" un otra- Veronika Rota "Citādie".
Pati nobrīnījos, ka īsti negribu nekādu baigo romānu. Vairāk gribētu lasīt grāmatu, kur ir aizraujošs sižets ar īstiem, patiesiem vēsturiskiem faktiem. Nav tur jābūt nekādai mīlestībai pa vidu. To gan papētīšu citreiz, kad nebūs man tik ļoti jāsteidzās, kad varēšu pavadīt bibliotēkā vairāk laika. Hmm, varbūt vispār sākt lasīt vēstures grāmatu. :D Gribās gūt jaunas zināšanas. Drīz skola gan sāksies, iemācīšos ko jaunu.
Pēdējās dienas domāju par to, ka līdz 30.augustam jāsamaksā par skolu. Biju pilnībā pārliecināta par termiņu. Taču izdomāju pirms kāda laiciņa paskatīties maksājuma grafikā. Izrādās, ka jāsamaksā ir līdz 30.septembrim. Uhh, tāds prieks parādījās. Sākumā pat neticēju tam, ko redzu. :D