Es 3 gadus lietoju SEROXAT - 1/2 tab. no rīta. Mana veģ.dist. izpaudās kā vēdergraizes pie māzākā satraukuma. Dažreiz vēders sāpēja šausmīgi. Līdz ar to nevarēju lietot sabiedriko transportu, izvairījos no teātriem, koncertiem, jo jebkurā brīdī tas varēja sāksties.
Tad pāris reizes biju pie psihoterapeita. Kaut arī sapratu, ka problēma ir galvā, tomēr pati nespēju to visu nekā ietekmēt. Man izrakstīja SEROXAT. Tā nu ilgstoši lietoju. Pamazām iestājās pofigs, vēders nesāpēja gandrīz nekad, pārstāju baidīties no vēdergraizēm, kļuvu pašpārliecinātāka. Jāpezīmē,ka no glāzes vīna u.tml. neatteicos - nekādu sliktu ietekmi nejutu.
Nu jā, 3 gadu laikā pieņēmos svarā apmēram par 15 kg.
Vairākas reizes mēģināju atmest SEROXAT, bet nespēju, jo laikam vēl tam nebiju gatava.
Pašlaik atmetu. Izvēlējos atmest uzreiz, jo esmu spītīga (auns kā nekā). Jā, ir drusciņ drebelīga sajūta (kafiju labāk lietot minimāli), vēders arī drusku niķojas, bet tomēr jūtu uzvaras garšu.
Mans viedoklis ir tāds - ja ir nopietni simptomi, kas grauj dzīves kvalitāti, zāles kādu laiku ir nepieciešamas - kā klibajam kruķis.
Tagad ceru, ka viss būs labi. Galvenais - fiziskas nodarbes, tuvi cilvēki blakus, kas zin problēmu un atbalsta, darīt to, kas patīk, pateikties par katru dienu un ticēt.
Mīļie, kurus noķērusi VD, lai man un Jums izdodas VD aizbaidīt tālu prom!
Kad būs pagājis ilgāks laiciņš bez zālēm (tagad tikai 2 nedēļas), padalīšos vēlreiz pieredzē.