Esmu cilvēks,kurš uzskata,ka galva nav miskaste..galva jātur tīrībā..es neskatos pa TV nekad slepkavības,jo esmu vesels cilvēks,jo man no tām gribas vemt un slikti jūtos,jo esmu cilvēks..veselam cilvēkam ir raksturīgi noraidīt filmas,kurās ir slepkavības,neviens jau normāls cilvēks nesklatīsies tādas,kurās kādu nogalina..un nav pat saprotams,kā tādus slimus murgus pa TV rāda,ir atļāvuši,un ir arī kas uzņem,tad ir cilvēki,kas vēl pērk popkornu un kolu,un paši pēc savas izvēles iet uz kinoteātri vai uzslēdz TV šādu murgainu filmu,zinot,ka viņā būs slepkavības..ja man pašam gadītos,pašam kinoteātrī redzēt slepkavību uz ekrāna,es pieceltos un ietu kasierei prasīt naudu atpakaļ par seansu un iespējams viņu pat tiesā iesūdzētu,par morālo kaitējumu,jo man slikti paliek,kad kādu nogalina,tie taču ir cilvēki..uz plakātiem filmu vajadzētu būt 50% laukuma uzrakstam brīdinošam-ka šī ir murgu filma,viņā šaus,durs nost mūsējos..un filmu uzņēmis režisors ar nepilnu rubli debīliķis un uz ekrāniem viņa iznākusi pateicoties tam ,ka dzīvojam debīliķu valstī,kur pieļauj ko šādu.Kad mājās ieslēdzu,kādu filmu ,kura var likties interesanta interesanta,kura liekas un parāda viņā skatus,kur ņem nost dzīvību,es to filmu izslēdzu,jo saprotu,ko man dod šie debīlie skati šī debīlā filma?pilnīgi neko..galva man nav miskaste palieku pie šī..galvai jābūt tīrībā..kā tīrās drēbēs,tīrā apkārtnē,tā tīrās domās..
Kapēc es šo visu saku...cilvēkiem galvu ir tā aizmiglojuši kokakolas burbuļi..ka viņi nav spējīgi vairs domāt,neredz realitāti un ar viņiem manipulē,kā ar zemes tārpiem..neviens karš pasaulē nebūtu pasaulē iespējams,ja aizliegtu rādīt slepkavības vismaz pa dienu līdz 23.00 pa TV un uz kinoteātru ekrāniem...cilvēki ir iezombēti pieņemt slepkavības kā normālu parādību,tas ka filmā nomočī 40 citus,jo vairāk jo labāk,jo lielāka izklaide...tas ir vienkārši skumji,ka man jādzīvo uz vienas planētas ar šādiem deģenerātiem kopā...jo jāatbild,tad būs arī man par visu pārējo stulbumu,kad sāksies karš..jo tikai pateicoties vienīgi cilvēkiem,kuri mīl slepkavības pa TV,karš ir iespējams...pie kariem esat vainīgi jūs visi,kas skatās slepkavības pa TV...atzīst to par normu..jo ja jūs nepieņemtu,slepkavības pa TV kā normu,mēs visi būtu veseli cilvēki vesela sabiedrība un nekad veselā sabiedrībā neizraisītos bruņoti konflikti,mēs visi vnk to nepieļautu nevienā pasaules malā.