Var pie vainas buut arii tas, ka sen nav buuts pie higeenista un saak veidoties zobakmens pie kabatinjaam, paaraak asa zobubirste, vitamiinu truukums organismaa.
Jādodas pie zobuārsta.
Visticamāk tev ir iekaisušas un ir pastas kuras ārstē šo problēmu
Jūtīgi ir zobu kakliņi no kuriem ir atkāpušās smaganas, tas var būt no smaganu iekaisuma vai nepareizas zobu tīrīšanas.
Izskatās pēc zobakmeņa. Man bija līdzīgi. Vienam zobam bija zobakmens. Bet man nebija traki, man ieteica tīrī zobus pēc katras ēdienreizes. Tad pāries. Un pārgāja. Protams, tad, ja nav ielaists par traku. Ej ātrāk pie higiēnista un neielaid par tālu, jo no viena zoba pāries uz citiem, sāks krist ārā zobi. To taču tu nevēlies.
Man arī tā bija,nomainīju zobu birsti uz mīkstāko,nopirku citu zobu pastu-sensodyne un ir pārgājis,bet nu uz karstu un aukstu zobi gan man nekā nereaģēja.
Nopērc šādu zobu birstīti, man tāda ir, arī šad un tad asiņoja... Mīksta ar mazu galviņu, saudzīga. Nepērc cietās zobu birstes un izvēlies dargāku, bet labāku zobu pastu. Sensodyne vai vademecum. :)
Sākumānomaini zobu birstītī uz soft un neberz tik cītīgi viņus, ka arī nopērc zobupastu jūtīgiem zobiem. Ja nekas nemainās, tad pie zobārsta. Nevajag jau uzreiz uzskatīt, ka smaganu slimība vai vēl nez kas. Man draugs arī nu supercītīgi tīrīja zobus, turklāt ar cieto zobu birsti un tapēc arī bieži asiņoja smaganas.