greizsirdība,pārstāšana koriģēt otru cilvēku

Reitings 70
Reģ: 26.07.2014
Vai jūsu otrajai pusītei piemīt kāds netikums,rakstura īpašība drīzāk vai uzvedībā,kas tāds,kas jums ļoti nepatīk,iespējams nedaudz sāpina,bet jūs ar to esat samierinājušās,tā teikt beigušas pārveidot otru un pieņēmušas to?

Man,piemēram,neaizmērojami lielu dusmu uzplūdu uzdzen tas,ka ja kādā bārā uz kādu meiteni skatās,nedod dievs padejos ar darba kolēģi ballē,riebjas,ka viņam ir draudzenes.Te jau vaina manī,protams,ir,bet es tāpat samierinos,ka otrs to dara,agrāk devu pa mizu,situ traukus...ku kū biju.Tagad jau iekšēji nekas nav mainījies,turu to tizlo sāpi un sajūtu sevī,kad tas viss atkal notiek un attiecības iet uz augšu,bet pašu tas grauž.Tā greizsirdība man ir vienkārši no tā,ka traumēja iepriekšējās attiecībās.Cilvēks,kurš zvērēja mūžīgu mīlestību,bij ienācis manā dzīvē,kuram daudz palīdzēju,izvilku no visiem mēsliem,izrādās visu attiecību laiku man aiz muguras tikās un ņēmās ar citu sievieti. kā rezultātā tagad,kad pat mans vīrs paskatās uz citu man iekšā viss sagriežas.Eju mājās un skatos uz sevi spogulī un domāju,KAS,KAS pie velna tajā otrā ir skaistāks...karoč palags un bezsakars te,bet nu uznāk dienas,kad vajag parunāties.
07.08.2014 17:05 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tu ,Kubiete,cik vari ar tām latvju cietējām..nu cik var skandināt,aizdomas,ka tik pati tāda neesi.Nu tik perfekta,tik perfekta..
Jā esmu perfekta, un? Kāpēc tevi tas tracina:D :D :D
07.08.2014 17:33 |

Reitings 70
Reģ: 26.07.2014
Nerea

Paprasa kas tur slikts un kāpēc nevar.Ja saku,ka tas mani tomēr sāpina,tad saka,ka tas tajk nav nekas tāds,bet nu ja zin,ka mani tas lieki sastresina,tad kāpēc jādara arī neizprotu.Reizēm liekas,ka vnk patik sevi apliecinaat.
07.08.2014 17:38 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nu, es arī uztaisītu scēnu par tādu attieksmi. Un es neesmu no greizsirdīgajām. Man vienkārši nepatīk tādi egoisti, kas atļaujas apliecināt savu ego ar citām meitenēm par spīti tam, ka savējai tas ir nepatīkami.
07.08.2014 17:41 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Manuprāt, tās varbūt nav baigi nepamatotas dusmas, jo man arī tas nebūtu pieņemami.
Mans puisis klubos neaicina dejot citas meitenes/sievietes. Vienīgās reizes, kad kāda pārdzērusies skuķene paķer viņu pie rokas un aizvelk uz dancefloor un par to es nekādus tračus točna netaisu.
Ja iet dejot ar man pazīstamām meitenēm, arī traci netaisu. Ja iet dejot un pēc tam paskaidro ka tā bija kolēģe, klasesbiedrene, sen neredzētā kaimiņiene, tad arī netaisu traci.
Varbūt tas arī tāpēc, ka viņš nav nekāds dižais dejotājs.. tāpēc arī dejo tikai īpašos gadījumos, aiz pieklājības vai kā.

Cita runa ir kādās radu ballēs, dzimšanas dienās (kurās ir dzīvā mūzika), tad gan lai dejo uz vella paraušanu, jo tad taču visi viens ar otru aiziet padejot, vismaz man tā šķiet.

Lai vai kā, es mazliet tevi atbalstu, autorīt, jo tas nav baigi normāli iet uz klubu un dejot ar random čikām, kamēr tu kaut kur stāvi un gaidi viņu atpakaļ. (protams, ja tā tas ir) :)
07.08.2014 17:54 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Man nepatiktu, ja dejotu bārā ar svešinieci, jo neredzu tam jēgu. Kāds viņam pamatojums dejot ar svešu meiteni?

+
Piedod, atvaino, bet es arī nesaprotu, kāpēc ir jādancina svešas sievietes. Jā, viss ir labi, ja izdanci kādu kopēju draudzeni, drauga meiteni, radinieci utt, bet nejau aizejot kaut kur kopā, ņem un no bara izvēlas kādu random meiteni un iet dejot, kamēr paša meitene sēž un noskatās uz aizvainojumu.
Manējais nekad neko tādu neatļautos darīt,bet ja atļautos, tā būtu pēdējā reize, kad mani redzētu. Paldies dievam viņam nav jāizrādās un kaut kas jāapliecina.
07.08.2014 20:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!