Tu esi iesprostots uz kuģīša kopā ar vēl 30 cilvēkiem, bet kuģītis ir paredzēts tikai 7 cilvēkiem un tāpēc tas sāk grimt, draudot noslīcināt visus 30 cilvēkus. Tomēr tev ir iespēja izglābt 7 cilvēkus pārmetot pāri bortam (ieskaitot sevi) 21 cilvēku. Vai tas būtu morāli pieņemami, zinot ka tiks izglābti 7 cilvēki? Turklāt, nedarot neko bojā ies visi 30...
Dillema būtu vai 8 sēsties man vai ielaist kādu bērnu. Jāglābj cik vari izglābt, bet kā lai savu dzīvi vērtē augstāk par cita, zemāk jau nespēj, Tev ir sapņi kas dārgi, sievietes kas gaida :D
Tava sieva (vīrs) vai mīļotā draudzene (draugs) sirgst no neārstējamas slimības, kas ir novedusi viņu līdz pilnīgam sāpju un agonijas stāvoklim. Vienu dienu viņa (-š) nolemj, ka grib mirt, taču viņas (-a) stāvoklis ir tāds, ka viņa (-š) nespēj to pati (-s) izdarīt. Viņa (-š) lūdzas tev, lai tu padari viņai (-am( galu, tas, protams, ir nelegāli. Ko tu darītu?
Es neļautu un darītu visu lai atlabtu, bet es nesen redzēju slimu šausmeni ( nožēloju, kad skatījos) un tur vīrietis bija spīdzinājis sievieti ar ļoti dažādām vielām, un tas izmeklētājs atvēra durvis, viņa bez gājām tur gulēja ar kropļainu seju un lūdza lai viņu nošauj un man tas tik spēcīgi ietekmēja uz vairākām stundam man bija instinkta sajūta nošaut viņu un to maniaku kā filmā. Ta kā laikam atkarīgs, ja neārstējama, tad ārstētu un izārstētu.
Iedomājies, ka tu esi āfrikāņu bērns, kas vergo kādā uzņēmumā, kas ražo paklājus. Tad vienu nakti tu redzi sapni, kur tev pasaka, ka tavus paklājus neviens nepērk. Kā tu justos? A-vīlies un nomākts, jo tu izciet šīs mokas par neko. B-pateicīgs, jo neviens negūst labumu no cietsirdīgas apiešanās pret tevi.
:D Nu šitas jautājums ir ļoti slikts un es pat nezinu kā jūs varat atbildēt. Es nebūtu nekāds ,jo man tas nebūtu svarīgi, man ir mana situācija, es esmu ieslodzīts, man nav mājas, man nav kur normāli gulēt. Esiet reālas , mīļās meitenes. Pilnīgi pajāt par paklājiem.