Es būšu lohs, nē labi es tāds esmu.
Jūs rakstat lielas muļķības, bet, atklāti sakot, nedomājiet par to, jo informācija, kuru jūs gūstat, ir neuzticama. Reālā situācija mums ir ļoti slikta un jūsu reāli padomu nemaz nav reāli.
Ja kāds saka ka Lembergs ir vienīgais cilvēks, kurš reāli var pacelt LV, viņam var piekrist
Neesmu Lemberga fans.... bet cienu viņu par to, ka viņš ir vienīgais, kurš nekautrējas pateikt taisnību...viņš vēl vienīgais kaut cik pārstāv LV intereses... jo saprot, ja valsts iznīks, tad pats nevarēs baroties...Pats nepiedalos un nebalsoju ne par vienu.
Nevienam nav jāklanās, bet acīs grūzt , riet uz Krieviem ir slimi
Teorētiski neiespējami būt neatkarīgiem, nebūs Ulmaņlaiku vairs.. Nekad.. Tagad ir NAFTA, gāze utt. bet Austrumu virzība ir daudz kārt izdevīgāka. Viņi ir cilvēki, atšķirībā no USA.
labi, es netaisos gari rakstīt, vienkārši man nepatīk, ka tiek runāts par lietām, kuras neeksistē un nav iespējamas. Jārisina vienmēr problēma pašā saknē, tagad vispār mēs nevaram par nekādu izaugsmi spriest.
Pamata problēma nr.1
Latvieši ir slikti izglītoti un bez nacionālas identitātes.
Problēma nr.2.
es nezinu par kādu pielaizīšanos runājat, bet laikam nesaprotat reālo situāciju. Mums pašiem nekā nav, mēs nevaram nodrošināt savu tirgu, bet eksportēt mums atļauj tikai mazāk un tas neattiecas tikai uz ES , arī krievija regulāri kropļo mūsu tirgo kā viņiem patīkas.
Problēma nr.3.
Nav spēcīgu politiķu, kuriem interesē Latvijas nākotne. Lūdzu, par Lembergu nerunājat. Padarat sevi par muļķi. Apstaties 2010. gadā Latvijas pilsētu finansiālo sadalījumu, runājot par viņa tēlu - cilvēks zin kā apmuļķot cilvēkus, cepuri nost. Apmaksāja tantiņām ceļojumu uz Rīgu un iedeva 5Ls, lai tās brauc uz viņa tiesas prāvām. Un padomājat, cik tas ir gudri. Visi cilvēki, kas redz viņu tv neuztver viņu par noziedzinieku, instinktīvi tie uztver tantiņu jūsmu saucienus.
Problēma nr.4.
Valsts ir milzīgos parādos, lielākoties no skandināvu bankām. Nebrīnaties, ka to pašu darbu darīt pāri jūrai var saņemt 3 reizes vairāk. Katram cilvēkam divi āboli, viens ābolu iedot otram, attiecība 1:3.
Problēma nr.5.
Mūsdienās un it īpaši Latvietim nav domas par kopīgo labumu, tādā ziņā man solīdie krievi patīk. Latvietis rausīs sev. Apskatieties zviedrijā - bagātnieku rajonos mājas vienāda projekta, parastas virtuves, mums ir jo vairāk jo labāk. Un tāda ir gandrīz visi cilvēki.
Problēmas ir vēl un vēl, bet tas nav jāapspriež un jāuztraucas. Dzīve ir lieliska un pasaule ir vaļā. Iespējas ir vairāk kā spēj aptvert. Novērtē kurā pasaules daļā esi un beidz domāt muļķības. Tas , ka ziņās visu laiku rāda to murgu, nesatraucies. Tu man patīc, ejam peldēt. Sauli vai ūdeni nemainīs SC vai vienotība, abi vienādi. Tikai man labpatiktos latvieši, nauda tāpat aiziet krieviem , bet vismaz tā smukāk.