Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai jūs sportojat?

Reitings 30
Reģ: 06.08.2014
Vēlējos pajautāt, cik daudzas no foruma dalībniecēm pašas nodarbojas ar sportu? Ja nodarbojas, tad ar kādu spota veidu un cik bieži, un ar kādu mērķi?
07.08.2014 00:07 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Apelsiins
mikstumim kurus velies padarit stingrakus ? - taukus parverst par muskuliem? nav svarigi vai ir 1 kg vai 10kg tauki kurus velas nomest - princips no ta nemainaas...
cik olbaltumvielas-oglhidratius-taukus ikdiena uznem? - nez kadel man tadas aizdomas ka nezinasi... attiecigi ja ta ir - jautajums pec ka vispar tad sprioed ka ed savam merkim sabalanseti pareizi?
14.08.2014 16:36 |

Reitings 75
Reģ: 28.05.2014
ne gluži taukus pārvērst par muskuļiem, uz to nepretendēju. vienkārši esmu diezgan "mīksta". tas nozīmē, ka ejot pārāk izteikti krātās/līgojas/šūpojas vēders&dibens/gurni. kā arī rokām ir izteikti "peļu vēderiņi". nu lūk, un es gribu, lai tas viss būtu stingrāks, nekratītos tik ļoti. tāpēc apakšā gribu nostiprināt musīšus kaut cik, un sportojot jau vispār forma augumam uzlabojas. tāpēc esmu sākusi vingrot no rītiem.

par kalorijām prcīzi nezināšu, nemāku tā aprēķināt, taču svars man ir stabils, esmu iemanījusies ēst tā. lai nepieņemos.
14.08.2014 16:45 |

10 gadi
Reitings 4443
Apelsiins
piedoshanu te neizklausas ka butu maz ko mest nost ja jau pat ļum un kratas .... Tev ir jadzen nost liekie kg - tas ja uzaudzesi apaksa muskulmasu nenozime ka vairs nelumees.... tauki muskulos nevar parversties... un lai izaudzetyu muskulmasu aridzan ir sabalanseti pareizi jaed - bez pareiza uztura neka nebuuss.... loti lidzigi ir ari metot nost liekos kg....

nejau svaram ir noziime - bet gan izskatam... audzejot muskulmasu var sanakt ari ta ka pat svara pienemaas bet reali izskaat esi kluvusi paat tievaaka

tas ka nepienemies svara nenorada ka ed pareizi.... tas cik pareizi ed noarditu pareizi uznemto uzturvielu apjoms.... kuru Tu nemaz nezini vai uznem pareizi...
14.08.2014 16:50 |

10 gadi
Reitings 4443
pastasti isuma ko ikdiena ed un apmeram cik.. katra edienreuizee
14.08.2014 16:51 |

Reitings 75
kaban, es to visu zinu. un es neaudzēju muskuļu masu. mani treniņi nav tik intensīvi, tikai mazliet pavingroju. varbūt vēlāk sākšu arī skriet vai iet uz zāli, bet tam vēl neesmu nobriedusi, un, jāatzīst, slinkums arī attur.
taču, kaban, piekritīsi taču, ka sportojot augums paliek stingrāks no skata arī tad, ja tauki no augšas pilnībā nepazūd? apaļas rokas un kājas var būt gan stingras, gan ļumīgas, un es gribu no ļumīgām pārvērst par stingrām.
14.08.2014 16:58 |

Reitings 75
brokastīs kādas maizītes vai putra ar kafiju. pusdienas parasti ņemu kompleksās - zupa ar otro, saldo neēdu. launagā apēdu kādu augli, banānu vai bulku (ne vairāk par vienu). vakariņas ir ļoti dažādas, parasti mājās kaut ko pagatavoju, ne pārāk daudz, un ar salātiem parasti.
14.08.2014 16:59 |

10 gadi
Reitings 4443
tava uztura vispar tiukpatka neredzu olbaltumvielu produktus.... nenoka nekas stingraks nepaliek - tauku masa nevar palikt stingraka vai mikstaka.. stingri ir muskuli... un ipasi ja kas pat karajaas un ljum - tas norada par parlieklu lielu aptaukosanos... nu nevar but teiksim stingrs alusveders
14.08.2014 17:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)