Čipot?

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Gribēju uzzināt jūsu viedokļus par to, vai tiešām ir tik nepieciešams čipot mājdzīvniekus? Kādu laiku atpakaļ paņēmu suni un šobrīd īsti nevaru izlemt, vai tas tiešām ir nepieciešams, jeb tā vienkārši ir, kā saka, 'viegla nauda' vetiem?

Ceļoti ar suni neplānoju un kaut kā neticās, ka čips tiešām palīdzētu situācijā, ja suns pazustu.... Labprāt uzklausītu jūsu viedokļus :)
06.08.2014 16:50 |

Reitings 2342
Bet Tu rakstiski kaut ko saņēmi? :)

Man reiz bija smieklīga situācija. Eju ar suni, piebrauc klāt policistu busiņš, lēni brauc līdzi, vienkārši lūr virsū. Tādi smaidīgi, pozitīvi puiši. Es apstājos, viņi arī. Viens atver durvis un pajautā, vai maisiņi ir. Izvelku no kabatas rullīti, pajautāju vai salvetes arī vajadzēs... Šie samulsa, tad sāka smieties. :D

Vēl viena bija vēlā rudenī, esam ar suni ārā. Kopā ar mani vīrietis. Vēls vakars. Viņi abi ielīduši tādā kā nogāzē starp krūmiem, suns tur kaut ko ostījās. Es stāvu mazliet uz ceļa pusi. Piebrauc busiņš, bet tā, ka nevar redzēt kāds. Ieslēdz tālos, lai var redzēt, kas krūmos notiek. Man, protams, apžilbina acis, esmu neapmierināta un norūcu "Kaut kādi stulbie stulbeņi atbrauca, acīs gaismu spīdīna. Kretīni!" Momentāli aizbrauca.. tikai tad pamanīju, ka tie bija policisti. :D
06.08.2014 19:16 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Bet Tu rakstiski kaut ko saņēmi?

Nē neko nesaņēmu :D

Ak kādi tev jauki atgadījumi ar policiju. Man laikam paveicies ka ka maz ir nācies saskarties ar policiju, izņemot reizi kad man nozaga telefonu un gāju par to ziņot.. Velns nu tur bija tik smuks detektīvs (vismaz itkā viņš tas skaitījās), es jutos tā itkā runātu ar kādu no seriāla "kobra" ar stroķi pie sāna :D Un viņš pietam vel tik atsaucīgs bija. Pēc tam gadījās ka viņš piemirsa kaut kādu dokumentu man iedot parakstīt, tad nu es tur pat pretī iecirknim iepirkos un tad iznāca atkal iet garām iecirknim un viņš tieši pa logu pamanīja un izskrēja laukā lai pasauktu parakstīt to dokumentu. Velns es jau sacerēju ka uz randiņu pasauks :D
06.08.2014 19:23 |

Reitings 2342
Varēji pati paaicināt, nobijies, ja? :D
06.08.2014 19:28 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Varēji pati paaicināt, nobijies, ja?

Man jau bija draugs :D Es tomēr pieturos pie tā ka ja esmu attiecībās tad ar citiem neko nemaz nemēģinu uzsākt :D Bet velns būtu bijusi ļoti apmierināta ja viņš aicinātu haha :D Bet nu tiešām..tādi smukulīši reti kad tiek redzēti :D
06.08.2014 19:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits