Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kabachi

 
Reitings 161
Reģ: 03.10.2013
Sveika!
Ludzu pasniedziet kadu jaunu ideju, recepti... ka garshigi pagatavot kabachus? Gribas kko jaunu un garshigu...
Priecashos par jebkadu recepti. :)
06.08.2014 12:08 |
 
Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Google daudz ideju
06.08.2014 12:10 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Mēs jau nezinām, ka Tu mēdz gatavot.

Man garšo kabača ripiņas = saceptas olīveļļā un pārkaisītas ar maltiem melnajiem pipariem, vēl ideāli, ja piecep arī sīpolu gredzenus + skābais krējums + baltmaize.
06.08.2014 13:23 |
 
Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
apcep kabaču ripiņas olā un miltos-bez sāls. Apcep malto galu ar sīplu uz pannas. Tad ņem cepeštrauku-nu ir tādai ko liek cepeškrāsnī... kārtās kārto - kabacis, apceptā maltā gaļa, tomātu šķēlītes, krējums... un atkal tāda pati kārta. Tad liekam cepeškrāsnī aptuveni uz 40 min, ņemam ārā-apkaisam visu ar sieru, liekam atkal uz 5-7 min cepeškrāsnī-gatavs ! Ļoti garšīgi!
06.08.2014 13:26 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Es taisu vnk kabachu lazanju, bet galai jabut labai. Pirku liellopu malto galu un brivdienas taisiju lazanju ar Vacija pirkto galu, nu ta ari izmetu ara, jo neba nu kadam lausu savu labo slavu apsaubit :D :D Pirms tam esmu vairakkart taisijusi, virietis vel papildporcijas prasija.
06.08.2014 13:27 |
 
Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Daina kabaci vai tad neizjuks tik ilgi sautejot?
06.08.2014 13:28 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Kabaču lazanja, pildīti kabači..iemet aci Kikas virtuvē!
06.08.2014 13:28 |
 
Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
Anda - neizjūk! Un uz pannas ir jāapcep tikai nedaudz. Nu nezinu-man nekad nekas nav izjucis un ir dikti garšīgi. Aizmirsu pateikt, ka es vēl lieku klāt citronpiparus - uzkaisu uz tās kārtas kur tomāti. Pēc tam visu kad gatavs par pārkaisīt ar dillītēm. Fantastika!
06.08.2014 13:30 |
 
Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Man jau cepot gatavi minutes laika .varbut riktigi biezas jagriez
06.08.2014 13:32 |
 
Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
Anda - jāapcep uz mazas uguntiņas un resnums-īkšķa :)
06.08.2014 13:33 |
 
Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Sk.paldies
06.08.2014 13:35 |
 
Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
Anda - ja taisi, tad uzraksti kā garšoja :)
06.08.2014 13:36 |
 
Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
Miss Joker - ir aizrāvusies :D Paldies par idejām! :)
06.08.2014 13:44 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man garšo ar acīm..bet reāli..kaut vai meklējot caur google attēliem var daudz ko atrast. Tik pat labi ja angliski meklēsi tad 100 x vairāk vel atradīsi idejas :D Bet man tie mufini vispār ļoti iepatikās :D
06.08.2014 13:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits