Auto instruktori Jelgavā!

Reitings 88
Reģ: 18.09.2012
Vai kāda varētu ieteikt labu instruktoru Jelgavā !Un pie kura nav ieteicams mācīties!
06.08.2014 09:07 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Hmmm... pantera, nezinu. Ir jau, protams, kas piekasās, ir, kas ar savu balsi vien sabiedē (kā man bija). Bet noliku ar pirmo! :) Kaut kādas sīkās kļūdiņas jau bija, bet viss normāli :)
08.08.2014 14:49 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
liku cita autoskola pie edmunda beinarovica un pie dianas keisas paris reizes izbraucu, man patika abi :)
08.08.2014 14:52 |

Reitings 605
Reģ: 09.04.2009
Varu ieteikt_ Edmunds Beinarovičs, (Cita autoskola), braukšanu noliku ar pirmo reizi, ļoti patika, varētu būt ka rindas pie viņa, bet var mēģināt pazvanīt.
08.08.2014 14:54 |

Reitings 11
Reģ: 26.05.2010
Aivars Golubkovs (cita autoskola) 29808587. Tikai tās labākās atsauksmes, un ne viena vien.
08.08.2014 15:04 |

Reitings 88
Esmu dzirdējusi,ja esi radinieks vai paziņs,tad tev ir iespēja pie viņa nokārtot un pret tevi labi izturēsies,bet ja esi no malas,tad būs jāmokās pie viņa!
09.08.2014 11:59 |

Reitings 706
Reģ: 28.04.2013
Es noliku ar pirmo, instruktors arī teica, ka man noteikti nevajag tik braukšanas, cik biju saplānojusi, bet nu, ja gribot naudu tērēt, protams varu braukt, bet viņš neredzot vajadzību.
Lukass man nepatika, jo tāds ļoti bravūrīgs. Viņš vairāk čaļiem patīk, tāds diezgan prasts. Viņš bieži arī nepaskaidro, tikai kko burkšķ virsū. Nu piem., tikko mācījos braukt, liek braukt pa Lietuvas šoseju (garām baltajam veikalam, kur pa kreisi uz Rīgu pagrieziens), tur bik uz priekšu beidzas Jelgava (tagad laikam tā zīme bik pārcelta, bet tas bija pirms dažiem gadiem). Es esmu pabraukusi garām zīmei, pedālis grīdā un spiežu 90km/h, Lukass met pa bremzēm, ķērc bez maz, ko es darot - a es nesprotu, a ko es daru? Izrādās, kaut kāda fūre, kas nez vai uz Lietuvas šosejas vispār ir nometusi kaut uz mirkli ātrumu 50km/h izdomājusi mani uzreiz aiz zīmes apdzīt un palidot garām ar velns viņu zina cik, tie noteikti nebija 90km/h un vēl vairāk tie nebija uzņemt nupat, jo fūre nevar tādos tempos uzraut līdz 90 (un to es zinu 100%). Un protams, ka nebija arī neviena pagrieziena rādītāja ieslēgta. Bet kaut kāda mistiska iemesla dēļ vainīga esmu es, jo jā..mani dzen, bet es neļauju apdzīt, jo redz uzņemu ātrumu. Viņš nevienā mirklī man nepiekrita, ka fūre ir mazliet traumēta (nu kaut vai lai man nervus nomierinātu :D ) un, ka jā, nebija pagrieziena un tā...viņš nepastāstija, nepaskaidroja par to situāciju neko, viņš tikai kaut ko bubināja, burkšķēja un pateica, ka es tikko 10 punktus esot nopelnījusi. Tādas situācijas bija vairākas un es braucu labi, muļķības uz ceļa netaisu, tās vnk bija TĀS situācijas, kad man kā mācībniekam jābrauc pēc noteikumiem, bet citi brauc tā...nu kā dzīvē tā braukšana notiek un viņš nepaskaidro kādēļ tā sanāca, viņš vnk nolamā un pasaka, lai beidz taisīt sūdus. Nez, varbūt kaut kas ir mainījies pa šiem gadiem, jo diezgan sen pie viņa mācījos, bet nē, viņš man galīgi nepatika un uz braukšanām gāju ar riebumu.
Pavisam pretēji bija ar Agri. Tur gan jau es tiešām tikai ķeksīša pēc gāju braukt, bet, ja bija kāda divdomīgāka situācija, tad vienmēr paskaidroja. Pateica, kur bija mana kļūda, kur nebija, kā vajadzēja darīt. Arī situācija Tušķos no Dobeles puses braucot. Tur vienu brīdi (pretī 1. autobusa galapunktam) bija atkārtotā zīme 70. Vairākas braukšanas tā zīme tur bija un tad vienā reizē braucu un tās zīmes nav. Tur skaitās krustojums un attiecīgi tālāk sākas 90, jo zīmes nav. Uzņemu līdz 90, Agris saka, ka vispār tur bija zīme. Es saku, ka nebija, viņš saka, ka bija...nu ok, samazinu ātrumu, bet tik un tā saku, ka nebija :D NU tā arī tas viss beidzas, aizeju mājās, zvana Agris, šis speciāli ar nākamo braucēju izbrauca to posmu un jā, tur tiešām zīmes vairs neesot, man esot bijusi taisnība. Sīkums, bet tā patīkami.
Eksāmenā ļoti paveicās ar Inspektoru, baigi feinais onkulis. Ļoti brīvi jutos un forši nopļāpājām visu eksāmena laiku. Un arī situācija - tas pats krusts, kas Lukasa situācijā (pie Baltā veikala), tikai es braucu no tā Rīgas/Staļģenes apļa virzienā uz Jelgavu un gaidu papildsekciju pa labi. Zinu, ka tur tā papildsekcija deg kopā ar zaļo, kas ir domāta tiem, kas brauc taisni uz Jelgavu. An nesanāktu, ka es neesmu devusi ceļu, es nolemju pagaidīt to moci. A mocis stāv, nebrauc. Taksis sāk pīpināt (tās bija burtiski 10sek, kad viņš jau pīpināja), es uzburkšķu taksim, lai nomierinās un beidz psihot, inspektors tikai nosmaida. Beidzot arī izkustas un aizlido mocis, aizbraucu es un Inspektors tikai saka, viss kārtībā, bet es tev pastāstīšu kāpēc tā notika... Izrādās tur tie luksafori tā saregulēti, ka papildsekcija iedegas nepilnu minūti ātrāk un tikai tad zaļais ir tiem, kas brauc taisni, bet viss esot kārtībā, jo es to nevarot zināt un manas vainas neesot bijis. Tas arī bija tā forši, ka pastāsta, paskaidro.

Nu tāds riktīgs memuārs no manis. Es Lukasu arī savulaik dēļ labajām atsauksmēm izvēlējos, bet nu nē...galīgi ne mans cilvēks, bet kas zina, varbūt Tev patiks :)
09.08.2014 16:09 |

Reitings 88
Varbūt kādi vēl varianti ir?
12.08.2014 14:00 |

Reitings 583
Reģ: 29.01.2009
Piekritīšu par Reini Lipšānu.
Viņš bija mans 2. instruktors. Kamēr Rīgas instruktors stāstīja, ka vajadzēs vismaz 30+ braukšanas reizes, Reinis mudināja uz eksāmena pieteikšanos. Noliku ar pirmo ;)
12.08.2014 14:28 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Es arī mācījos pie Aivara Golubkova. Ļoti patika, atšķirībā no citu dzirdētās pieredzes, kurciti instruktori liek braukt ilgi un dikti, viņš mani samācīja un slavināja tā, ka man pietika tikai ar obligātajām stundām. Instruktors super, nedusmojas, nekliedz, ja kaut ko izdara ne tā, visam pieiet ar humoru.
12.08.2014 14:43 |

Reitings 1224
Reģ: 11.05.2010
Reinim nebija brālis? Agris Lipšāns. Pāris reizes braucu pie viņa, dikti nepatika.

Mācījos STNIG. Sākumā braucu pie Ginta. Man ļoti nepatika. Pēc tam sāku braukt ar Agri Lipšānu. Neko sliktu nevaru teikt. Ļoti labi iemācījos ar viņu, arī atmosfēra automašīnā vienmēr bija jautra un nesaspringta. Man ļoti patika kā viņš mācīja. Noliku ar pirmo un ar diezgan maz braukšanas reizēm. Pat vairs neatceros ar cik, bet tā bija viņa iniciatīva, ka nu esmu gatava likt eksāmenu. Iesaku.
12.08.2014 14:50 |

Reitings 88
Par Aivaru Golubkovu cik biju interesējusies ,tikai to sliktāku teica ,liekas cik cilvēku tik viedokļu!
12.08.2014 15:05 |

Reitings 1
Reģ: 16.10.2015
Aivars Golubkovs - draņķīgs instruktors, visu laiku kaut ko muld ne pa tēmu un tad ir pārsteigts, ja, klausoties viņā, neesi izdarījusi visu pareizi. Neiesaku šo instruktoru
16.10.2015 11:48 |

Reitings 209
Reģ: 03.05.2014
Es mācījos autoamatniekā un mans instruktors bija Mārtiņš Viniarskis. Ar mani kopā mācījās braukt vēl divi mani draugi.
Mums visiem viņš ļoti patika. Nekad nerunāja lieku, vienmēr visādus knifiņus pastāstīja, nekad nebrauca augumā, bet izstāstīja kļūdas.
Tiesības kopumā kārtoju trīs mēnešus un braukšanas eksāmenu noliku ar pirmo (l)
16.10.2015 12:05 |

Reitings 110
Reģ: 02.08.2015
Goiko ir ļoti labs instruktors. Pati mācījos braukt pie viņa.
16.10.2015 12:09 |

Reitings 16
Reģ: 25.01.2016
Šeit ir ļoti labs raksts par instruktoriem
12.02.2016 16:45 |

Reitings 279
Reģ: 20.12.2015
Ustupa autoskolā - Dainis Stiebriņš

Jap, sakarīgs kadrs, cik dzirdēts, nav no "slaucējiem", kas liks braukt vairāk stundu, kā nepieciešams. Pagājušogad bračka mācījās pie viņa, nolika ar pirmo reizi,kaut gan, braucējs nekāds bija (arī tagad, atklāti sakot, nekāds :D )
12.02.2016 17:24 |

Reitings 16
Reģ: 25.01.2016
Iesaku iet mācīties pie Raimonda, zinu ka viņš māca ne tikai Rīgā, bet arī Jelgavā, un cik lasīju, tajā skolā, kurā viņš strādā, būs arī filiāle Jelgavā http://autoskola-eksperts.com/autoskolas-jelgava/. Kuras ir vispār labas autoskolas Jelgavā? :-O
23.04.2016 16:04 |

Reitings 1
Reģ: 20.05.2016
Kāds var ieteikt, kuras ir labākās autoskolas Jelgavā? Meklēju priekš savas mammas, nolēmu viņai uzdāvināt dāvanu karti, un par cik tagad ir iespēja mācīties uz automāta, domāju, ka viņa tiks galā - jo tur jau tikai divi pedāļi :-D
20.05.2016 10:46 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Mans instruktors Jelgavā bija Mārtiņš Viniarskis. Ļoti patika pie viņa mācīties, viņš pats pēc dabas tāds mierīgs izskatījās + viņš, laikam, ir policists. Mēs reizē ar klasesbiedru kārtojām un abi vienā dienā ar pirmo reizi nokārtojām :) Viņam vispār tādas diez gan labas atsauksmes. Mana māsa nevarēja nokārtot braukšanas eksāmenu, tad viņa aizgāja arī pie šī paša instruktora, pāris reizes pabrauca un tiesības bija kabatā :)
20.05.2016 11:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits